Zara Larsson-syndromet


Alexander Bard: ”Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch som hatar män. Män skriver och producerar hennes låtar, organiserar och marknadsför hennes turnéer, regisserar hennes videor. Och tillverkar mikrofonerna och de sociala plattformar på vilka hon fortfarande hatar män.”

Zara Larsson tycker du ska skippa julen och i stället hjälpa flyktingar, men åker själv till Jamacia…

Alexander Bard: ”Genusäktenskap är rena helvetet”

-Pettersson säger att det finns många människor som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…


26 responses to “Zara Larsson-syndromet

 • Truthfighter

  Han är en vilde han. Har han alltid varit. Men en skön vilde! 🙂

  Gilla

 • Hen är inget för mig.

  Herr Bard säger rent självklara saker för normala människor.
  Därför har jag svårt att ställa mig och hylla Herr Hen Bard.
  Hen Bard har en egen agenda och jag är övertygad om att jag inte delar den. SM och annat men för mig är Hen en absurd person. Kanske Hen har insett att IS inte kommer att gynna Hen Bard och därför spelar ett eget märkligt spel.
  Leve Sverige och svenska familjer.

  Gilla

  • Skåningen

   Vad snackar du för trams? Bard har knappast något ihop med med IS. Vad har du för bevis för det? Hela ditt inlägg består ju bara av gallimatias, eller var du onykter när du skrev den? Skärp dig!

   Gilla

 • Kurt

  Vem fan är hon?

  Liked by 1 person

 • stromboli

  Före den huvudlösa invällningen med folk från en galen ideologi, så fanns överhuvudtaget aldrig dessa tankar, vi strävade mot samma mål kvinnor och män, att göra det bästa för våra barn och familjen.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Rent parentetiskt kan tilläggas att de rabiata uttalanden och fanatiska utspel denna artist producerat förtar stjärnglansen och lägger sordin på såväl den utmärkta sångrösten som hennes framträdanden.

  Lyssnar man till de depraverade sångtexter hon begagnar sig av och där musikindustrins aggressiva sexualfixering exponeras, inser man att den bisarra och ikonifierade Zara Larsson bara är ännu ett korrumperat offer för den pubertala promiskuitetspropaganda som ger en direkt skadlig inverkan på den unga suggestibla publik som köper dessa produktioner.

  Skulle någon närma sig sagda sångerskas toyboy beväpnad med en bultsax och göra ett utfall mot genitalierna, finge törhända den av penisavund och elekrakomplex behäftade artisten anledning att revidera sina tidigare uttalanden om mutilerade manslemmar och andra provokationspräglade barnkammarramsor.

  Vissa behåller trotsålderns fördelar och vägrar växa mentalt – allrahelst om det visar sig lönsamt!
  Andreas 🙂

  Liked by 1 person

 • Sea Gull

  Sträcker sig hennes hat även mot, pappa,farfar,morfar, bröder, manliga politiker, manlig publik etc.etc

  Gilla

 • Tony

  Jockfall.

  VET INTE VILKET KÖN ALEXANDER HAR ,MEN HAN HAR
  OFTAST BRA ÅSIKTER,OCH MEDIA KAN INTE PRATA
  OMKULL HONOM,HAN HAR SVAR PÅ ALLT.

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  Mycket bra sakt Alexander !

  Gilla

 • ingemar

  Zara Larsson är väl en omogen karaktär som gör karriär på sin förvisso goda sångförmåga och musikalitet, samt sist men inte minst på att vara så mycket PK det bara går! Och det har, hon ”lyckats” med så till den milda grad att Magdalena vill se henne som Stadsminister! Bevare oss!

  Liked by 1 person

 • Greta

  Vem är egentligen Zara Larsson, man eller kvinna?

  Gilla

 • stromboli

  Blev för 30 år sedan bjuden till en kvinnoklubb Q någonting. De hatade män och det första som hände innan någonting ens hade startat var att den tekniska utrustning de hade tänkt att använda sig av ”strejkade”.
  Vilken hönsgård, de drog och slet i alla sladdar, tryckte på alla knappar men inget startade.
  Långt om länge så fann de rabiata galna kvinnorna en man som ordnade upp det hela på några minuter.
  Den första som talade , prisade att hennes man hade övergivit henne och deras baby…………………
  Då lämnade jag de rabiata, gick hem, prisade min man och barn !

  Liked by 1 person

  • jockfall

   Vilket kön är Alexander Bard?

   Gilla

   • Joy

    Han gillar prostitution iallafall. Han har arbetat som prostituerad i Tyskland. Att han hyllas överallt är ett hån mot utsatta kvinnor. Kvinnor ö h t. Sex är inte ett arbete, även om han tycker det!

    Gilla

   • Skåningen

    Synd att du Jockfall och Joy är sådana rabiata träskallar. A Bard har mer förstånd än vad ni två någonsin kommer att få.

    Gilla

  • Rayne Storme

   I slutet av 70-talet fanns det en känd dansk tjejgrupp som hette Shit & Chanel. Läste en intervju med dom före detta medlemmarna för några år sedan, i Berlingske Tidene tror jag. Dom berättade en ganska rolig episod då dom hade hade blivit bokade till en spelning av rabiata feminister. När dom anlände till lokalen ville feministerna inte släppa in roddarna. För dom var av fel kön. Men då sa dom frankt att antingen får roddarna sätta upp vår utrustning eller så blir det ingen spelning. Ja då får dom väl göra det då men dom måste lämna lokalen sedan. Efter spelningen blev gruppen erbjudna till att komma till en efterfest. Återigen ville dom utesluta roddarna. Men då satte dom ner foten för andra gången. Om inte killarna får komma med så kommer inte vi heller. Feministerna vek sig för andra gången. Tänk så enkelt det kan vara ändå att slå näven i bordet. All heder åt Anne Linnet, Lis Sörensen och dom andra i bandet för att vara solidariska på riktigt med sina roddare.

   Liked by 1 person

  • jgarn

   Den bästa text jag läst på länge.

   Gilla

 • jockfall

  Vilket kön har AlexNDER bARD?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Hon hade väl aldrig blivit kändis om hon sagt att hon gillar män.

  Gilla

 • putte

  Kan bara hålla med Bard , dessa fjollor till fruntimmer kan ju börja med att sköta allting själva och inte bara gå omkring och skälla på alla män . Det enda dom kan är att klaga och ta en massa selfies med putande läppar och bröst samt ha bloggar där de ska ha en massa likes ifrån likasinnade . Det är förbaske mig på tiden att alla dessa hönshjärnor börjar att växa upp och slutar med att tro att dom är goda föredömen för kvinnor .

  Gilla

 • ossie

  Det enda den lilla löjliga snärtan kan är ”Jag hatar” ”Jag Hatar” och ”Jag hatar” Ganska enfaldigt minsann.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: