Moderat politiker på semester med våldtäktsanklagad


Den våldtäktsmisstänkte f.d. medarbetaren på Aftonbladet, Eshan Fadakar, vilar upp på varmare breddgrader med sin nya flickvän, den f.d. moderaten Bodil Sidén.

Nyheter Idag publicerar nyheten som väckt känslor p.g.a. Sidéns uttalade feminism.

Bilden från Sidéns Instagramkonto (som är öppet) visar det bägge på en badstrand i ett land där det just nu är betydligt varmare än i Sverige.

Jag har inga problem med människor som reser på semester. Inte heller med människor som är kära i varandra och mig veterligt är varken Fadakar eller Sidén dömda för något. Däremot…

…kan det tyckas märkligt att en så uttalad feminist som Bodil Sidén väljer att resa på semester med en person som anmälts för våldtäkt och sextrakasserat tidigare flickvänner. Dock ska nämnas att Fadakar inte är åtalad för något av brotten.

Eshan Fadakar var en av dem som gick hårdast till angrepp på Sakine Madon när hon i en debattartikel på Expressen anklagade DN för att mörklägga de uppmärksammade sexövergreppen i Kungsträdgården 2015 och stora delar av journalistkåren för att inte våga skriva om saker som eventuellt kan gynna SD. I journalisternas egen tidning skriver han bl.a.

”…när en berättelse, förklädd som granskande journalistik, publiceras på tidningens ledarsida med personlig avsändare där grova anklagelser riktas mot en hel yrkeskår, då har det hela gått för långt…//…en seriös reporter publicerar inte uppgifter som inte bekräftats och kallar det journalistik…//…hon går så långt som att förvanska citat för att passa in i berättelsen…//…men en publicering kan ofta drabba personer som är nära den utpekade, till exempel deras barn…//…då undrar jag varför ett så viktigt avslöjande publiceras på en opinionsbildande ledarplats”

Ja, vad säger om dessa ord? I den pågående #MeToo-kampanjen riktas den ena anklagelsen efter den andra från kvinnor mot män som sägs ha förgripit sig på dem och just nu pekas hela yrkeskårer ut som särskilt drabbade. Hur många av dessa anklagelser är egentligen bekräftade? Att  förvanska citat är väl en utarbetad metod i media för att få en nyhet att passa in i en särskild agenda. Att publicerade ”avslöjanden” inte sällan drabbar den enskildes familjer har väl aldrig hindrat Aftonbladet eller andra medier och på vilka platser brukar avslöjanden oftast beröras? Jo, på tidningarnas ledarsidor.

När Fadakars texte skrevs i Journalisten hade han redan anklagats för sextrakasserier (dock ej dömts) mot en kvinna som beskriver det så här: ”Journalisten … på Aftonbladet utnyttjade mig för två somrar sen. Jag var full och osäker på om jag ville ha sex, men gick med honom hem ändå. Det slutade med att han hade sex med mig (både analt och vaginalt) samtidigt som han slog mig, kvävde mig och både spottade och sprutade mig i ansiktet”.

När det gäller Bodil Sidén (f.d. Moderaterna) finns en del att skriva om.

2014 skriver hon en debattartikel i Nyheter24 om att ”Bevara Sverige svenskt”. ”Bevara Sverige svenskt. Stå upp för svenskheten, strävsamheten, öppenheten och mot rasism, nationalism och populism”.

2015 riktade hon skarp kritik mot Moderaterna, Liberalerna (då Folkpartiet) och Kristdemokraterna för att de genom förslag ville minska asylinvandringen. ”Jag kommer att göra att allt jag kan för att partiet ska stå upp för permanenta uppehållstillstånd”.

2016 lämnade hon MUF för att ungdomsförbundet krävde att Alliansen skulle samverka för att fälla regeringen. ”…faktum är att valresultatet inte ger stöd för en alliansregering på annat sätt än att den stöds av Sverigedemokraterna”.

2017 lämnade hon Moderaterna efter Anna Kinberg-Batras utspel om SD. ”Kinberg Batra vill nu samarbeta med SD. Därför har jag lämnat mina uppdrag för M och är inte längre medlem”.

Nedan en film där Sidén säger att Moderaterna inte tjänar på att ta över Sverigedemokraternas idéer. Jaså? M har karbonkopierat mycket av SD:s politik, inte bara i invandringsfrågor, och vunnit tillbaka många väljare.

Nu sitter Bodil Sidén på en varm sandstrand med en invandrad man som visat upp en kvinnosyn som borde avskräcka varje sann feminist. Särskilt nedslagna efter de senaste veckornas händelser verkar de inte vara.


26 responses to “Moderat politiker på semester med våldtäktsanklagad

 • Toppchef på Aftonbladet får sparken efter sexuella trakasserier | Petterssons gör skillnad!

  […] det verkar inte gå någon nöd på Fadakar som just nu är på semester med en f.d […]

  Gilla

 • Lena

  Hoppas att ingen av dem har barn…….om barn stackars barn .

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tragiskt……………….men inte oväntat och allt för vanligt.

  Gilla

 • Nejtacktillmoderat och sossepack!

  En skitunge och passar bra i Mooooderaaterna, ett riktigt skitparti med samma massinvandringspolitik som Socialdemokraterna, DE STRUNTAR I SVERIGE och dess befolkning! Den här flickan har inte gjort ett skit annat än pluggat och saknar livserfarenhet! MEN HON VÄLJER SJÄLV vem hon vill leva med….- framtiden ser inte ljus ut med koranen och sharialagar och då kommer kvinnor inte att kunna välja partner….!
  Sannolikt är vårt folk och ras utrotad den dagen då dessa invällare blir i majoritet och är de som förökar sig mest!
  Det går åt helvete med Sverige, sossarna har förstört landet och befolkningen kan knappt torka sig i röven själva och vill ha bidrag hela vägen och det gäller främst asylinvandrarna!

  Gilla

 • Lena

  Hon har frivilligt valt, hoppas att hon är vuxen nog att ta de eventuella konsekvenser som eventuellt uppstår utan att be svenska skattebetalare om hjälp.
  Det finns exempel på motsatsen.
  Boken av Anna S.

  Gilla

 • Berndt

  Vilken karriär, från politiker till sprutkopp för en arab… Undrar vad hennes pappa säger?

  Gilla

 • :)

  Undrar om hon tar den i tvåan och gillar att bli strypt samt spottade i ansiktet både av det lilla huvet och det stora?

  Jag vet att kommenteren passar bättre på flashback men det gör inte frågorna mindre relevanta, speciellt inte för kära mor och far.

  Gilla

 • dave

  Feministerna verkar svaga för koldolme.

  Gilla

 • Mia

  När jag såg rubriken gissade jag först på Linus Bylund, men då hade det nog inte blivit någon rubrik.

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  Ett stycke leksak till dess Familjen säger att det är tid att tänka på släktens framtid.

  Gilla

 • HW 73, snart 74

  Bosse: skriver bara Clark Olofsson vs tjejerna på banken på Norrmalmstorg samt de ca 1000 kärringarna som uppvaktade Vajkalle (eller va´ fan han hette – böt namn så klart) i fängelset. Han mördade 3 personer i Åmsele.

  Gilla

  • Bosse

   Ja, och Mattias Flink som skjöt 7 st i Falun.Han fick 10 st brev per dag från kvinnor som ville gifta sig med honom. Han sa själv vid en intervju ”dom kan jävlar inte vara klok”.

   Gilla

 • Tomas

  Backa in med slöja är nog din framtid

  Gilla

 • Bajen666

  Gladast i denna historia är nog moderaterna, måste kännas skönt att bli av med detta våp.

  Gilla

 • Ki Kollbrunner

  Bodil Sidén säger att ”man inte få backa in i framtiden”,nä det är bättre att backa 1400….

  Gilla

 • compulsoryunion

  Borde få reseförbud, dessa Bonnie and Clyde verkar fly ”rättvisan”. Notera att de skriver they’ re not gonna get us

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vadan denna förvåning???
  Hyckleriet i uppochnervända Abzurdistan börjar bli vardagsmat.
  Suuuuck.

  Gilla

 • ossie

  Väntar bara på att de andra sexdårarna på Aftonslasken Oisin och Virtanen ska hitta nåt gammalt moderatluder att förlusta sig med.

  Gilla

  • Carl edström

   Mångs Svensk kvinnor verkar vara hycklare.Änna stunden jämlikt nästa inte,litte flumigt eller vad ska man säga.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Ur ett hållbarhetsperspektiv är det klimatsmart att köpa utsläppsrätter och att vita svenskar tvingas betala trängselskatt och världens högsta punktskatter på bensin för att komma till jobbet vid Stadshagen, för att naiva nya ”moderater” ska flyga köpa sex av röda aftonbladets vålds sexofreds iranier i söderhavet

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är som allt annat,förvirrande. Feminister drar iväg med sexanklagad utlänning.Det där med bli dömd eller inte dömd kan man ha åsikter om.Vi vet att vårt rättsystem tar oftast brottslingarnas parti.Jag säger bara det blir ingen rök utan eld.Samma sak som dom här ensamma barnen,flera har fått utvisningsbeslut men man hänger kvar demonstrerar. Jag menar en myndighet har beslutat att dom skall dra vidare då får man rätta sig efter det,annars har vi anarki .Hela landet går på knäna,hur länge kommer det vara så.Avgå byfånen till statsminister. MVH Adolf

  Gilla

 • Blodsven

  Hon kanske tröttnat på att leva med lögnerna från feminizmen och M resten av livet…

  Gilla

  • Bosse

   Ja vilket sjukt land och invånare.Nu skriker metoo rörelsen om hur dom blir våldtagna och sen blandar sig feministerna sig just med dessa våldtäktsmän. Visserligen inte dömd men misstänkt. Bara det skulle räcka för dessa ”förståndiga ” feminister att inte vara så dum.
   Metoo är en ren bluff. Detta visar än en gång att dom är inte trovärdiga

   Gilla

 • Tony

  Man ska helt enkelt inte lita på Moderaterna i något
  sammanhang, dom skrävlar en massa, men är i grund
  och botten samma skräpparti som Sossarna,
  det går helt enkelt inte att lita på något som dom säger.

  Det finns bara ett parti som hållit en rak linje hela tiden,
  ja ni vet vilket?

  Gilla

 • Falköga

  Ytterligare ett konkret exempel: Lita aldrig på vad en moderat säger. Efter valet kan det bli tvärt om.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: