”Jag vill inte tänka på framtiden längre”

INVANDRING. Abolfazal Jafari är en av alla flyktingar som kom till Sverige via Medelhavet hösten 2015. Han kom ensam för hela hans familj hade redan blivit dödad. Idag lever Abolfazal Jafari i någorlunda trygghet i Gävle, men med hotet om utvisning flåsande i nacken.

– Efter mitt tredje avslag kan jag inte drömma längre, jag vill inte tänka alls på framtiden, berättar Jafari.

– Migrationsverket säger att jag måste tillbaka till Afghanistan, där har jag inte bott sedan jag var tre år. Om jag tvingas tillbaka dit kommer jag att dö, säger Jafari.

Runt 8000 ensamkommande flyktingbarn väntar fortfarande på att få sina ärenden prövade. Migrationsminister Helen Fritzon har lovat att alla dessa ska ha fått besked innan årsskiftet, trots Migrationsverkets varningar om att det inte kommer att hinnas med.

-Pettersson läser artikeln på SVT och undrar lite över den…

Den kvinnliga SVT-reportern frågar: ”Hur känner du för att åka tillbaka till Afghanistan?”

En alternativ fråga skulle kunna vara: ”Du har fått din sak prövad tre gånger och fått avslag alla gånger. Varför tycker du att svensk lag inte ska gälla dig?”

Hela Jafaris familj har dödats säger han,men har inte bott i Afghanistan sedan han var tre år. Var dödades familen och varför påstod han att han var från Afghanistan när han sökte asyl?

På herr Jafaris Facebook står att han är från Khas Orozgan, Oruzgan, Afghanistan och han stoltserar även med en afghansk flagga. Konstigt.

Runt 8000 ensamkommande flyktingbarn väntar på besked skriver SVT och visar en intervju med Abolfazal Jafari. Var finns det sambandet?

Man kan undra varför herr Jafari inte vill hem och slåss för sitt land, när brudarna slåss…

18 thoughts on “”Jag vill inte tänka på framtiden längre”

  1. SOCIALDEMOKRATERNA kommer att kunna spela goda ett tag till och säkert planerar Stefan Lövens gäng att ge amnesti åt hela denna grupp av ljugande unga män. Men skit ska skit ha och det är beställt av 87:an…..TRAGISKT att det samhälle vi har i Sverige inom några år kommer att totalhaverera då pengar kommer att saknas, – detta kostar 100 tals miljarder kronor LÅNADE PENGAR!! Samtidigt ökar den grova kriminaliteten lavinartat och vårt eget folk lider, äldre svälter, kvinnor får föda i bilar på väg till BB, sjukvården är i kris, skolan underpresterar….VÅRA ”GODA” politiker snackar en massa skit och värts är detta lågutbildade stolpskott herr Löven som nu i Göteborg kan spela apa – TVI FAN FÖR S!!

  2. Jag är 72 år gammal. Jag har också tappat alla mina drömmar. Det ingår i livets lopp att tappa eller förlora de flesta av ens drömmar. Det är inte någon universell rättighet att ens drömmar skall uppfyllas. Om de uppfylls, tacka och tag emot, men ofta visar det sig att det man drömde om inte var det bästa utan hade oanade baksidor.
    (Att ens drömmar till varje pris måste uppfyllas tycks vara ett modernt påfund, ivrigt påhejat av vänstermänniskor när folk anser sig ha rätt att drömmen om Sverige MÅSTE bli förverkligad).

  3. Om man jämför med den storväxta Afghan representanten som påstår att saken är kvinna. Tidigare pojk dansare, Bacha bazi
    i AfghanistanJämför med den 30 åriga lilla skäggväxta figuren till höger om han/hon/den/det, så är det ganska säkert att saken inte är det den utger sig för, samlar dessutom in pengar via föreningar som inte existerar. Skicka ut dessa kriminella invällare

  4. Sveriges Vänstertelevision vilar på gamla lagrar och klamrar sig envetet fast vid det de uppfattar vara ett vinnande koncept, trots att det klassiska snyftreportagets tid enligt logikens lagar borde tillhöra en förgången epok.

    Självfallet vill globalistregimens främsta propagandaorgan SVT påminna tittarna om att alla som återvänder till det förbannade Afghanistan per automatik blir avrättade i samma stund som de debarkerar flygplanet.
    Något annat skall icke de svenska domesticerade dummerjönsarna i befolkningen våga inbilla sig!
    Andreas 🙂

  5. På lokalnyheterna sa han att han va homosexuell. De var han och pojkvännen som va på väg hit. Vid Turkiska gränsen tappade dom bort varandra. Mobilerna måste dom också tappat liksom id. Annars ringer man väl varandra. Han hade inte talat om för någon att han va homo. Men anledningen att han inte kan åka hem är att han kommer bli dödad för att han är homo…….. Va fan ringde han till Afghanistan och pratade med familj eller släkt om att han är homosexuell?…….. Man blir lite konfunderad när det inte stämmer.

  6. Ytterligare en ockupant som vill ta över vårt land i sitt våld. För se bara på ögonen. Det är inte några snälla ögon man ser. Det är bedrägliga förgörande ögon. Oklar falsk blick, med ont uppsåt. HAN, vill nåt annat, än att bara bygga upp ett vanligt enkelt schysst liv här i Sverige. ELLER HAR JAG FEL????? I så fall ber jag så mycket om ursäkt. Men jag tror inte det. Jag dömer inte folk efter deras yttre. Men efter deras inre. Efter deras blick. Jag dömer den vite västerländske Charles Manson lika mycket som en ont sinnad utlänning, med en dold agenda i onskefullhet mot vårt äktsvenska folk, och våra svenska tjejer. Om det nu är så…annars ber jag som sagt om ursäkt, i de få fall jag har fel, och mitt omdöme möjligtvis skulle svikta. Så en stor ursäkt, i SÅDANT exeptionellt fall, i så fall. ANNARS, ABSOLUT INTE!!! För ondska MÅSTE med alla medel bekämpas. Främst genom ordets makt!!!

  7. Om ”journalisten” bemödat sig att gör en enkel sökning på migrationsverkets hemsida skulle hon kunna läsa att ingen lämnas vind för våg:

    ”En stor grupp bland återvändarna som kommer från Sverige* är unga vuxna. Enligt Kjell-Terje Torvik finns det ett bra mottagande för dem den första tiden.

    – Vid behov blir de hämtade på flygplatsen av IOM *och körs till ett boende med 100 platser där de kan vara de första två veckorna. Sedan får de möjlighet att träffa en handledare som hjälper dem att ordna bostad och arbete. Det är svårt att få avlönade jobb, så ofta handlar det om att starta en liten rörelse.

    Dessutom finns det en grupp unga återvändare som reser vidare till sina familjer i Iran.

    Alla vuxna som återvänder självmant har möjlighet att ansöka om ett återetableringsstöd på 30 000 kronor per person eller max 75 000 kr för en familj. De kan dessutom få stödinsatser via EU-programmet ERIN*** till ett värde av max 2 500 euro per person som syftar till att hjälpa den som återvänder att etablera sig i Afghanistan. Det handlar främst om olika åtgärder som kan skapa egen försörjning som lärlingsutbildning, arbetspraktik och stöd till att starta eget företag, läs mer om det i ett faktablad för återvändare. Sverige är det EU-land som ger mest stöd till människor som återvänder till Afghanistan.”

    Källa: Migrationsverket
    https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2017/2017-03-08-Sa-arbetar-Migrationsverkets-atervandandesambandsman-i-Kabul.html

    • Ta de reda på det kommer alla söka sig hit för att ta betalt för att återvända , vad är det för samhälle som hjälper alla invadrare som ljuger och lämnar sina egna utan hem?

  8. Det skall talas öppet om vad som sker i Sverige…
    Många är förda bakom ljuset , många vågar inte prata för att inte bli kallad rasist eller islamofob (båda!) ,ungdomar i gymnasiet får läsa hur fredligt och älskvärd islam är , likså katolska kyrka som öppnar sina armar till en totalitär doktrin som har som mål att erövra ”deras Europa”!!!!!
    Politikerna är ute och cyklar,har en annan agenda eller vill agerar samariter ….
    Vi vet vad som krävs…….Valet är nära…

  9. Till det godtrogna landet i norr kommer; INGA tjejer, INGA barn, INGA kvinnor, INGA gamlingar, INGA sjuklingar, INGA handikappade och definitivt INGA krigs-skadade. Nej, de är kvar och kämpar, medan desertörena smiter iväg hit och gnäller på allt och alla. Halvvuxna barnrumpor. Familjens överhuvud- jo, tjena det är bara att fetglömma för den lille löjliga muhammed. ”Allahu akbar” står och väntar om hörnet, men jag kommer i alla fall inte tveka att utföra min grundlags-stadgade plikt när det är dags.

  10. han har alltså kommit hit för att drömma? Ja det är väl drömmen
    om ett gratisliv som inte infrias då.?
    Hela detta spektakel med dom så kallade ensamkommande kunde
    lätt stoppas om Svereige sände ut signaler i världen att i Sverige
    får man bara uppehållstillstånd om man kan bevisa sin ålder
    och att man kommer från det land man uppgett, och att man kan
    bevisa att man förföljs. Sverige kan inte i längden vara mål
    för arbetsbefriade från jordens alla hörn.

    Har inte Sverige undertecknat Dublin förordningen, och
    i så fall varför tillämpas inte denna???

  11. Vi svenskar vill inte tänka på framtiden heller! Vårt land är bortskänkt till utlänningar och vi svenskar får det allt sämre!

  12. Måtte för satan INTE vår tokregering ge amnesti till alla dessa lögnare och fegisar till ”män” som kommer hit och kallar sig ”barn”. De har stuckit med huvet mellan bena medans deras systrar och mammor slåss för frihet.

  13. Han drömmer den där afghanen och vi försöker överleva i VÅRT land.
    Försvinn hem till där du kommer ifrån och det NU !

  14. Jag vill inte tänka på framtiden heller. Jag känner inte igen mitt hemland. Det har kommit miljontals flyktingar under 30 år. Alla försöker få hit familj släkt och vänner. Snart är svenskan ett minoritetsspråk och svenskar en minoritet. Alla myter om flyktinginvandringen som förra regeringen förnekade har slagit in.

Kommentera