Här finns dom utsatta…


INSÄNDARE. Det är många i dagens Sverige som gör anspråk på att vara utsatta, kränkta och diskriminerade -och dom blir bara fler och fler och påhittigare och uppfinningsrikare för varje dag som går! Trots att dom förmodligen aldrig ens hört talas om utsatthet eller diskriminering före inresan till Sverige, så kan dom nu manualen utan och innan hur man blir en tvättäkta utsatt och kränkt samhällsparasit i det nya landet!

Detta är kunskap som dom anammar och tar till sig med öppna armar eftersom det ger stora fördelar och en stor ekonomisk utdelning att just vara ”utsatt”
Allt är gångbart, allt utnyttjas till 100% Och du är per automatik utsatt om Du inte får specialimporterad torterad mat, nya dyra märkeskläder, senaste modellen av mobiltelefon, lyxiga boenden, datorer, körkort och bilar, resor och pengar i överflöd, allt gratis!

Och dom som ändå inte är nöjda finns bl.a. DO att tillgå, här kan dom med stor framgång gråta ut om sina hemska upplevelser i Sverige och den vedervärdiga utsatthet och diskriminering som dom nu plötsligt drabbats av, här kan dom fabulera och blåljuga så mycket som dom vill. Och som plåster på såren så erhåller dom nya friska pengar och kan torka tårarna tills nästa gång. Ingen tänker ens tanken att ifrågasätter deras vilda berättelser, svenska myndigheter och dess batikhäxor sväljer som bekant rubbet… En vansinnigt galen karusell utan ände.

Men sen har vi dom som verkligen är utsatta, på riktigt och dom blir tyvärr också bara fler och fler, men mot sin vilja! Dom har inget val och dom är tysta, tålmodiga och av tradition förnöjsamma människor som aldrig klagar.

Det är svenskar som har arbetat hela livet och som nu brutalt och hänsynslöst slängs på på den mänskliga soptippen.

Deras utsatthet blir bara värre och värre för varje dag som går, över 15000 gamla dör varje år av svält, 75.000 gamla är i riskzonen för att dö av svält och 231.000 lever under EU:s fattigdomsgräns.
Sverige av i dag är ett gigantiskt fattighus -om man är svensk vill säga!

Ålderdomshemmen stängs ett efter ett och förvandlas till lyxiga bostäder för asylsökande. Dom gamla får klara sig som dom vill, i bästa fall ges dom möjlighet att bo i en iskall container eller en gammal utrangerad husvagn!

Detta är dom utsatta svenskarna, dom tysta och beskedliga som varken klagar, slår sönder porslin, matvägrar, våldtar eller ens går bärsärkagång.

Dom har inte mat för dagen, dom tvingas samla tomburkar och gräva i soptunnor, sälja sina tillhörigheter för att få in några kronor till mat eller t.o.m. tigga. Köerna växer i soppköken!
Samtidigt påstår vår statsminister att ”Sverige är ett rikt land” och ”vi har råd att hjälpa dom utsatta” Ett hån mot alla dom svenskar som har byggt landet och nu tvingas leva i rännstenen.

Dessutom utsätts dom gamla också för ständiga trakasserier, rån och misshandel av de nyanlända som anser detta mer eller mindre som sin fulla rätt, ingen gör någonting, myndigheterna låter det ske mitt framför ögonen. Kanske applåderar dom t.o.m. på sina ombonade kontor?
Sedan har också en ny och mycket skrämmande trend uppstått.

Gamla svenskar dras nu allt oftare inför domstol för påhittade bagateller, rena lögner och fantasier!
Polisen har ju som alla känner till en urusel uppklarnings statistik gällande brott och genom att lagföra svenska pensionärer för påhittade brott så kan dom på ett enkelt och riskfritt sätt nu förbättra siffrorna. 100 åtalade försvarslösa gamlingar ger 100% utdelning i fällda domar och ”uppklarade brott” En skrupelfri och mycket ohederlig hantering som nog Sverige torde vara ensam om i världen.

Att ge sig på våldsamma och brutala invandrare är som bekant inte lika riskfritt och ger inte heller samma slutresultat.

Däremot att skrämma ihjäl pensionärer är en ren vinst, vilket myndigheterna också har insett. Hur många klarar av en rättegång när dom är 80 år?

Varför detta extrema hat och genuina ondska mot gamla människor? Vad är det för fel på dom egentligen?

Eller är det kanske jag som har fel? Jag borde kanske avsky och hata gamla svenskar som har arbetat i hela sitt liv och älska kriminella och råbarkade och bestialiska invandrare? Är det så det ska vara?

Jag hoppas dock att jag aldrig blir så senil eller galen att jag inte ser skillnad på gott och ont.
Hetsen och hatet mot svenskar, pensionärer i synnerhet, är en stor skam för Sverige och i dess nuvarande utformning och utförande rent kriminellt. Det är ett folkförräderi av sällan skådat slag.

Här dör svenskar svältdöden i djupaste armod, förnedring och ensamhet och förs sedan till den sista vilan på parkförvaltningens släpvagn! Allt medan nykomlingarna lever lyxliv för våra pengar!
Det är min övertygelse att inte ens Nord Korea behandlar sitt eget folk på detta vidriga och fullständigt respektlösa och nedvärderande sätt.

Sverige och svenska myndigheter har blivit en skam för hela världen!

Jag skäms för mitt land och mitt hjärta förblöder för alla gamla svenskar som lider!

Janne


25 responses to “Här finns dom utsatta…

 • Agneta

  Var lycklig över att ni får leva i det bästa landet i världen. Se det som är bra och gör en god gärning varje dag så kommer ni att må bättre. En stor varm kram.

  Gilla

  • Janne

   Hej Agneta.
   Och vilket är det bästa landet i världen?
   Det är det nog många här i Sverige som gärna vill veta just nu!
   Janne

   Gilla

 • Janne

  Jag har bara skummat lite på ytan av allt elände som svenska pensionärer utsätts för! Det finns (tyvärr) hur mycket som helst av elände och armod att tillgå, vilket alla människor som fortfarande tänker någorlunda fritt också förstår!
  Tyvärr är detta verklighet och bister sanning för hundratusentals svenskar!
  Den moderna ättestupan införd av socialisterna, renoverad och förstärkt av dom sex andra kumpanerna!
  Jag kallar detta för landsförräderi.
  Och dom som ännu inte har förstått detta finns det nog föga hopp för, dom verkar vara mer eller mindre i koma!
  Janne

  Gilla

 • Mia

  Gamla människor svälter inte ihjäl på grund av brist på mat som Janne tycks tro.
  För övrigt ertt genomgående överdrivet inlägg.

  Gilla

  • Truthfighter

   JO, EXAKT SÅ ÄR DET!!! Har du belägg för att det inte är så kanske. Du verkar veta mycket lite om den verklighet som omger oss med sin fullständiga skit. Gå ut och upptäck sanningen, istället för att gå på den avskärmade politikerkaderns grundlösa falsarier och propaganda för sina sagoluftslott av ingenting.

   Gilla

   • Mia

    Jag skulle kunna gå igenom Jannes oseriösa inlägg bit för bit, men det är slöseri med tid
    .För övrigt tänker jag själv och går inte på någon propaganda eller annat vad du nu kallar det.

    Gilla

   • Truthfighter

    Jo, du får väl fantisera egna tankar, om du vill. Vad bryr mig jag om det. Det enda jag bryr mig om är sanningen.

    Gilla

   • håkan

    Mia ! efter 43 års arbete , nu sjukersättnong 8600kr mån !! allhas lika värde ! bara i sverige !!

    Gilla

  • För Vårt Bästa?

   Det finns officiella rapporter om ”den näringsrika maten” som vår pensionärer matas med. Hänger du inte med i förfallet av landet? Ta en titt på COOP nästa gång du handlar. Att skänka en gåva till våra barnbarn vid Jul, skolavslut osv finns inte pengar till. Möjligen en 20:a men va fan är det i bortskämda ungars ögon. En P har långt under10,000 att leva på samtidigt som ”vår” regering vill ge inkommande 18000:- skattefritt.
   Detta är endast en liten del av verkligheten.

   Gilla

 • gamgubben

  Många påståenden, men lite fakta, en text som påminner om aftonblaskornas. För mig svårt att acceptera som seriös.
  Visst finns problem och visst har Janne en del rätt men nog måste problemen angripas lite mer sansat än så där.

  Gilla

  • För Vårt Bästa?

   GAMGUBBEN. Du har ju helt klart dator och internet. Dessutom tid (förmodar du är pensionär) att leta upp verkligheten om det fantastiska landet där honungen flödar.
   Själv gamgubbe men med synen i behåll.

   Gilla

 • Truthfighter

  VÄLDIGT BRA SAGT!!! Du har så rätt!!! Så rätt!!!

  Vad det hela handlar om, är att vänsterpacket, som nu helt har tagit över vårt land, endast värnar de sina. D v s utländskt drägg, och politiskt kortekta. Fattigdom, har inget med saken att göra. Endast de som ingår i vänsterristernas likhetsfamilj, har en chans. Ja, ”kaka söker sannerligen maka”. Och det är det djuriska som ska främjas idag, av den styrande vänsterkadern. INTE, det goda, sunda och sköna, som förr. Det är DETTA man idag istället angriper.

  Gilla

 • age

  ”Janne”!
  Vilken fantastisk text!
  Den borde sitta på varje lyktstolpe i varje stad.
  Bilden tog dessutom ett starkt tag om hjärtat och vred runt.
  Som åldring, men med fortfarande farten uppe, så bävar jag för tanken att bli utsatt för liknande.

  Undrar om han/hon på bänken tänkte på den omdömeslöses uttryck:
  ”Öppna ERA hjärtan!” (obs! ”ERA” hjärtan)?
  Undrar hur många gamla, hemlösa den nollan har hemma i sitt slott?
  Undrar om hans efterträdare och hela partiet kommer att officiellt ta helt avstånd från det idiotiska uttalandet?

  Med det hjälper ändå inte; Jag kommer aldrig mer att rösta på det partiet.
  Det finns ju ett parti som vill rädda vårt fosterland, SD!

  Gilla

  • Bosse

   Kan bara hålla med. Mycket bra skrivet och så ser verkligheten ut idag.Du återger det på ett suveränt sätt.

   Gilla

  • Bj

   Håller med Janne.
   Min gamla 89 åriga mor vågar inte gå till affären mitt på dagen. Vid affären hänger all skönes blandning av olika nationaliteter och ingen kan svenska. Min mor ser hur lystna blickar tittar på hennes handväska, tigger pengar av henne och påstår att de inte har pengar till mat. Numer brukar vi följa henne men det hindrar inte att vi blir attackerade av tiggare och inte bara av alla romer även folk från mena. Hur skall en ensam gammal människa värja sig mot detta. Naturligtvis öppnar man börsen och hoppas att allt löser sig men det gör det inte. Vid nästa besök på affären kräver de bara mer.
   Jag har påpekat detta för affärsinnehavaren men han kan inte göra någonting göra av rädsla att bli kallad rasist och alla möjliga ord.

   Gilla

 • Bhoman

  Att hjälpa en vit pensionär ökar INTE en Svensk politikers chanser att göra karriär .

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Fullkomligt briljant författat!
  Heder åt denne skribent, vars ingress är förbaskat träffande och där brödtexten på ett klart och oskrymtat sätt visar vad som utspelas i det land vi en gång kände som Sverige.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Mimi N.

  Jaså, de utsatta !!!!
  Alla kränkta parasiter, ta med era svenska beskyddare, åk till Afghanistan och få fötter, ben och bakdelar bortsprängda under minröjning !
  Ni stoppar era fötter i dyra märkes skodon, era ben och bakdelar i dyra jeans, äter gott och lever loppan på andras pengar. Dessa ‘andra’ är för skrämda och fega för att sparka er i arslet, jag är arg nog men för gammal för att orka göra det.
  Hälften av de som stupar i Afghanistan är offer för era kumpaner, era talibaners hemgjorda miner. Här är en kort film om hjältemod och uppoffring. Deras skyddskläder kan inte rädda livet på hjältarna – bara för att hindra deras kroppar från att bli pulveriserade så att familjen ska ha något att lägga i likkistan.
  Och, ni desertörer, kommer hit för att förstöra västerlänningarnas liv och civilisation.
  Pieces of garbage, get the fuck out !
  And you, the victims, stand the fuck up !!
  Mina hårda ord är rättfärdigade av det jag känner när jag hör sanna redogörelser från rumäner som klarade sig och kom tillbaka hem. Svara inte att vi är med i NATO. Det handlar om en gemensam fiende som skall besegras – det måste ni förstå.

  Nicolae Constantin, erfaren minröjare, berättar här om de två ‘mindetektorer’ han har till hjälp: en robot och en smart hund, kallad Bitsa, som går 10 m före Nicolae på minerade fälten – inne i minut 4:00.
  Och Sveriges parasitråttor – vad gör de ?
  Och politikerna – vad gör de ?
  Och ni – vad gör ni ?

  Gilla

 • Stenbock

  Bra inlägg Janne.
  Vill komplettera med en bild på en vägglus…
  https://hds.imgix.net/vgF7Jm0zTBuYWtlAGEKW_XK_bWQ.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
  Denna ohyra som nya befolkningen tagit med sig till oss, innebär nya rekordomsättningar för skadedjurens bekämpningsföretag…
  I Boden har de t.o.m. sökt sig in på vårdhemmet,(vet nu inte om denna byggnad används för ”flyktingar”) så de äldre har tvingats flytta ut.
  Nu gör ju detta inget,då det bara drabbar våra inhemska.

  Gilla

 • ossie

  Jo jag spyr när jag ser upprop men 36 kändisar som Aftonkloaken lyckats skrapa ihop. De flesta är miljonärer som ber oss öppna våra hjärtan för ljugande afganer. Dom skiter fullständigt i alla svenska gamla, sjuka, handikappade som får betala priset för dessa bedragare som redan kostat svenska skattebetalare ett antal miljarder som borde gått till helt andra ändamål. Jag vill spy på dessa kändisar. Troligen har många kändisar tackat nej till detta upprop eftersom man bara har fått ihop 36 st.
  Heder åt dem.

  Gilla

 • Dalmasen

  Dom utsatta ? Är väl pensionärerna, som får betala ett högt pris
  För att vi ska vara inställsamma mot invandrarna.
  Våra pensionärer får stå tillbaka, trots att dom byggt vårt Sverige.
  Grundlurade av våra politiker, SD ej inräknade.
  Sluta fjäska för dessa invandrande våldtäktsmän, krigare, knarklangare.
  Som bara utnyttjar vårt system.

  Gilla

 • Valter

  Håller fullkomligt med dig,Janne. Det är för jävligt skamligt att se på. Uttrycket kan ursäktas. Läget är värre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: