Att återvälja 7- klövern 2018…


INSÄNDARE. Att återvälja 7- klövern 2018 är som om Norge skulle återvalt Quislingregeringen efter kriget!

Så får vi då svart på vitt! Det vi invandringskritiker hela tiden hävdat. Brottsligheten har enligt Brottsförebyggande rådet (BRÅ) ökat till nivåer som vi aldrig tidigare kommit i närheten av. Att det i huvudsak är invandrare som står för denna katastrofala utveckling kan bevisas genom att granska etniciteten på de domar som avkunnats sedan 2005. Brotten mot enskild person är mest frekvent. I dessa ligger våldtäkter, rån, och grovt våld bl a. Mest utsatta är unga kvinnor där Sverige aldrig varit i närheten av de siffror som Brå nu redovisar.

Inte heller Norge har tidigare varit utsatt för sådana grymheter från egna politiker utom när Quisling lierade sig med nazismen och då fick  leda regeringen där. De ansvariga var förutom tyskar, medlemmar tillhörande det norska partiet Nasjonal Samling (NS). Det hör sålunda till undantagen om man bortser från forna kommunister och nazister att ett lands politiker förbrutit sig så mot det egna folket som sjuklövern och Nasjonal Samling gjort. 3200 norrmän dödades av tyskar och Nasjonals samlingshejdukar.

Även om antalet av invandrare dödade svenskar inte uppgår till samma antal som i Norge så överstiger sannolikt totala antalet svenskar som fått sina liv förstörda genom invandrare de nämnda 3200 med råge.Trots denna fasansfulla utveckling på mindre än tio år har inte en enda av sjuklöverns politiker avgått eller bett svenska folket om ursäkt och lovat att genom olika insatser som långa fängelsestraff, utvisning etc förhindra en ännu större kommande katastrof! Det vi hittills fått erfara av sjuklöverns ”regeringsduglighet” och  totala avsaknad av ansvarstagande för Sverige och Sveriges folk är fruktansvärt skrämmande och borde få varje svensk att aldrig lägga sin röst på något av de partier som är skuld till den situation som Brå så vederhäftigt bevisar. Detta så länge det finns regerings- och riksdagsledamöter som är medansvariga till massinvandringen och den katastrof denna inneburit för svenska folket.

När nu också Riksrevisionen i dagarna riktar grava anmärkningar mot regeringarna från 2005-2015 för att de skrivit usla propositioner belyser detta ytterligare förfallet hos de partier som vill regera Sverig från 2018. (Propositioner är regeringsförslag som skall ut på remiss innan regeringen fattar beslut). Så här säger man nämligen; ”Bristen på analyser har varit allvarlig. Bedömningar saknas av hur många som söker och beviljas uppehållstillstånd. Det saknas också analys hur landsting och kommuner påverkas”. Verket konstaterar vidare; ”Det blir svårt för remissinstanser att lämna vettiga synpunkter när det finns så stora brister i underlaget”. Min kommentar: ”sannolikt skulle ingen av regerings- och riksdagsledamöterna i sjuklövern under perioden 2000 – 2017 rent intellektuellt platsat i t ex regeringarna under Erlander”! Efter denna läsning av riksrevisionens granskning är man  med visshet benägen att tro att sjuklöverns politiker inte enbart är intellektuellt handikappade utan också i övrigt inte når upp till en nivå som krävs för att inneha regerings- och riksdagsmandat!

Det vi medborgare kan konstatera är, att utöver att dessa regeringar varit vållande till tusentals medborgares död (pga en helt oreglerad och ansvarslös invandring), våldtäkter, grovt våld, förlust av egendom och livslångt lidande är att de också grovt brustit i övrigt ansvar. När det t ex gällt att administrera och organisera inflödet av asylsökande har de genom sin oförmåga och brist på seriöst engagemang orsakat stora problem såväl personliga för ursprungsbefolkning som enorma ekonomiska kostnader.

Hela hanteringen av massinvandringen vittnar om ett uppblåst, hycklande och falskt försök att ge sken av humanitet och medmänsklighet. Men vid närmare granskning visar det sig saknas såväl detta som förmåga att hantera de senaste årens inflöde av individer från helt främmande kulturer och religioner på ett sätt som kan kallas humant mot den egna befolkningen. Vissa såväl inhemska som utländska kritiker har reagerat starkt över att en så stor andel av de flera hundratusen mottagna ”asylsökandena” är unga och medelålders män, medan kvinnor och flickor är i betydande minoritet. Dessa kritiker anser helt enkelt att fel personer fått asyl medan de svagaste och mest utsatta och skyddsbehövande blivit kvar i samma misär som tidigare. Man anser också att hjälp på plats skulle räddat och hjälpt ett betydligt större antal. De medborgare som inte tar lärdom av den verklighet som nu utspelar sig i Sverige och som den ena myndigheten efter den andra nu ger uttryck för, utan fortsätter att lägga sin röst traditionellt kan inte skylla på någon annan när eventuellt en närstående drabbas av något av det fasansfulla som Brå redovisar.

Den tillnyktring som vissa partier nu låtsas ge uttryck för är inte på något sätt en garanti för att man är beredd att ta till så kraftfulla åtgärder att Sverige åter blir ett av världens tryggaste länder. Dit är det långt kvar till de 45 procent av kvinnor/flickor som inte vågar gå ut ensamma utan oro för att bli utsatta för våldtäkt.

Innan Du Svensson funderar på var Du tänker lägga din röst bör Du kräva minst detta.

Är man beredd att kraftigt höja fängelsestraffen för mord, våldtäkter, rån och sexuella trakasserier. Men också generellt utvisa alla som dömts till fängelse efter avtjänat fängelsestraff. Dessutom slopa eller förbjuda integrationshindrande aktiviteter som religiösa friskolor, hemspråksundervisning, klädseltvång, skilda lokaler för pojkar och flickor vid utövande av olika aktiviteter. Invandrare som inte accepterar  och lever efter grundlagsfästa värderingar och i allmän lagstiftning fastlagda sådan utvisas.

De som anser att sjuklöverns brott mot den svenska befolkningen inte är jämförbara med de förbrytelser Quisling och Nasjonal Samling begick mot det norska folket har inte klart för sig de enorma förbrytelser sjuklövern är skyldig till och bör därför skaffa sig en bättre information. Men denna finns inte att hämta i PK-medierna (normalt 95 procent av dagspressen och public cervice)

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


6 responses to “Att återvälja 7- klövern 2018…

 • eugenecork

  bästa jämförelsen på år å dar…oj-oj- ojj

  Gilla

 • Rolf

  Bra skrivet!. 4 år till med sjuklövern vore en total katastrof då får man ordna skottsäker bil när man ska ner till Ica och handla på kvällen. Not so clever 87 procentarna.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Mycket bra skrivet.Det bör nämnas beskyddar verksamhet som ingen talar om,men det är stort problem.Vi har samma typ av gäng kriminalitet och maffia fasoner som i 20 talets USA.Har många bekanta som driver små familje företag som blir hotade på flera sätt.Polisen gör ingenting.Större företag utsätts för liknande verksamhet.Titta på bränder,skadegörelse hot mot ägare anställda. Var är vi på Väg! Var är Sverige på väg.Fjanten till statsminister fjantar sig i Göteborg istället ta tag i kriminaliteten som den enorma invandringen förorsakat.Trevlig helg er Adolf

  Gillad av 1 person

 • Elsa

  Politikerna förstår inget.
  Våra folkvalda åkte på hemliga ”Bilderberg-möten” och kom hem med nya idéer.
  Utan att fråga folket fyller plötsligt våra folkvalda, Sverige med ”nyanlända”. Vi skall vara bäst i Europa. Öppna era hjärtan!
  När folket försöker rösta bort de skyldiga, inför de en ”december överenskommelse” vilket innebär att, rödgröna sitter en valperiod och alliansen nästa.
  När kommunerna är fullsatta, med ”pensions räddare” och kommunerna inte klarar att ta emot fler införs en ”tvångslag”.
  Och politikerna kan fortsätta skicka busslast efter busslast med ytterligare ”pensions räddare”.
  Och Media hejar på.
  Nu finns det kommuner som Höör som tvingas höja skatten med 95 öre. Bromölla höjde med en krona.
  Nu skall alltså fattigpensionärerna som har 7 700 i handen betala ytterligare 100 kr i kommunalskatt, för ”pensions räddarna” blev dyrare än tänkt.
  Inte nog med det, polisen, skolan, vården och omsorgen har rasat ihop, äldreboenden som använts av ”pensions räddarna” har fått vägglöss. Och dagisfröknar har fått TBC.
  Nu klagar politikerna och journalister över, att folket hatar och t.o.m. hotar dom.
  Det är ju alldeles förfärligt, kan det ha med deras beteende att göra?

  Gilla

  • eugenecork

   Politikerna förstår inget…skriver Elsa

   Frågan är vilka som inte förstår?…är det Väljarna eller
   enbart Politikerna?…största ansvaret vilar tveklöst på
   lättledda och hjärntvättade väljare, eller hur?

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Är alltid väljarna som tillsätter politikerna i en demokrati, var ansvaret ligger tål att fundera på !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: