Regeringen blåljuger för EU


EU. När Brexit genomförs måste de EU-myndigheter som ligger i Storbritannien flytta någon annanstans och detta gäller den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA, som nu letar nytt land.

Eftersom den svenska socialdemokratiska-miljöpartistiska regeringen är mer intresserad av hur Sverige framstår än hur Sverige fungerar vill de givetvis lägga vantarna på denna fjäder i hatten i EU och har därför ansökt att Stockholm ska blir EMA:s nya hemstad.

Regeringen sockrar och ljuger rejält för att få läkemedelsmyndigheten.

Eller vad sägs om att regeringen garanterar att de 900 anställda med sina familjer samtliga direkt ska få varsin hyresrätt i närheten av myndigheten, som föreslås ligga vid Nya Karolinska och Hagastaden?

Inget litet löfte. Det står 500 000 människor i kö till Stockholms hyresmarknad. Men regeringen Löfven tänker ta inte ett fåtal utan nästan 1000 lägenheter och ge direkt till dessa EU-frälse.

Sedan ljuger de rätt upp och ner i sin ansökan, för de påstår att vi har “en stor hyresrättsmarknad”.

Om något har vi kanske Europas mest dysfunktionella bostadsmarknad.

De påstår också att det är lätt att köpa lägenhet här, när Finansinspektionen precis kommit med ytterligare krav på amortering. I själva verket kräver att köpa en lägenhet i Stockholm stora finansiella resurser eftersom man måste in med en kontantinsats på minst 15 %, när priserna ligger på nästan 100 000 kronor per kvadrat handlar det om en miljon kronor eller mer för större lägenheter stor nog för en familj.

Läs vidare om vår dysfunktionella och ljugande regering hos Rebecca Weidmo Uvell…

De senaste åren har Sverige betalat någonstans mellan 30 och 40 miljarder kronor om året i EU-avgift. Samma period har Sverige fått tillbaka mellan 10 och 12 miljarder kronor om året. Så vi har en nettokostnad per år på c:a 20-30 miljarder, men måste tydligen sockra och ljuga ändå…


21 responses to “Regeringen blåljuger för EU

 • Lena

  Inte en bättring i sikte , det blir bara värre om man skall tro detta riktigt kusliga.
  http://elake-karsten.bloggplatsen.se/2017/11/15/11493945-svt-nyheter-pa-latt-svenska/

  Gilla

 • Lena

  Så nära och ändå så långt ifrån, Polen ni kommer att bli trogna ert folk och land, för ni minns , ni kommer ihåg hur ockupation ser ut !

  Gilla

 • Carina-Fina

  Statsminister är så full of shit. Och kommer undan med det.
  PM Nilsson: ”Under flyktingkrisen hävdade statsministern Stefan Löfven att de som kom hade lika hög utbildning som den svenska vuxna allmänheten och att inflödet av ny arbetskraft inte skulle innebära några problem.
  Att det var fel visade sig ganska snabbt. Utbildningsnivån var låg och många högskoleutbildade har svårt att omvandla sina kunskaper på svensk arbetsmarknad.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  ”Det behövs verkligen en folkomröstning om det ofördelaktiga EU-medlemskapet”
  En folkomröstning sker i regel när eliten vill det, kan eliten komma att ogilla resultatet uteblir den, det i sig säger i princip allt, om den uteblir ses där ett tydligt medgivande till att politikerna inte alls företräder folket.

  Gilla

 • Tony

  Den regeringen ljuger om precis allt.

  Gilla

  • Stenbock

   Du har helt rätt Tony… Inte bara den röda sörjan i regeringen fyller sitt valboskap med lögner,de kontrollerar inte sitt STATS-program i Radio/TV.
   Här har befolkningen invaggats i hur väl beställt landet är,sett ekonomiskt
   I dagens TEXT-TV (sid 131) framgår numatt vi är lika fattiga som det Venezuela,som fått stå som exempel på undergång och förfall åratals tillbaka. Statskulden är i båda länderna 1.300.000,000,000 kronor !! Skillnaden är bara att Ryssland hjälper S-Amerikanerna.
   Och Absurdistan lånar upp kapital (för deras importverksamhet) av sionistiska bankirer i USA….

   Gilla

 • Tuppen

  Dom skall väl få statligt stadsbidrag utan återbetalningsskydd vad jag förstår det är ju så vi ställer ”grupp mot grupp” gott folk är Ni fortfarande lobotomerade??!!

  Gilla

 • Ulli

  ”en miljon kronor eller mer”
  Jag antar att det menas ”10 miljoner eller mer” eftersom 100 m2 * 100’000 = 10 miljoner.

  Gilla

 • Falköga

  Det behövs en duktig kvinna som Rebecca Uvell för att ta fram fakta som myndigheter, riksdagsmän och media har betalt för att sköta och inte klarar av eller medvetet tiger om. Inte så konstigt att man därför vill förtala och tysta dem som står för fakta på sina bloggar.

  Gilla

 • Carl edström

  Regeringen ljuger om allt.Har alltid gjort så i alla tider.Så är det tyvärr.Jag vet för jag levt snart i 75 år.

  Gilla

 • Jhonsson

  Regeringen (tillsammans med media) har sedan länge haft sanning och verklighet som sina värsta fiender. I början var det lite smålögner men de har vuxit genom åren och blir allt grövre framför allt många fler. Utan att rodna eller darra på stämman, serverar de oss allt större lögnar. Det regeringen sysslar med är rent bedrägeri och tystnaden från Alliansen är synnerligen kompakt om denna fråga. Varför angriper man inte regeringen om detta? Eller är det inom kretsen av politiker en självklarhet och accepterat att man blåljuger, när sanningen inte är som man vill?
  Men det är ju så, att om man ljuger ofta, blir man inte ens trodd, när man talar sanning.
  Ett lysande exempel på detta, är vår ständigt ljugande statsminister Stefan Löfven. Om hans näsa, likt Pinoccops, växt för varje lögn han sagt, hade vi haft en synnerligen långnäst statsminister.
  Vi måaste se till, att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  Gilla

 • Rudolf

  Mycket bra artikel som bevisar att SOCIALDEMOKRATERNA inte drar sig för någonting bara de kan behålla makten! De raserar landet utan hänsyn till Sveriges befolkning! Så länge de kan glida på en räkmacka och avskärma sig från verkligheten med gigantiska löner och arvoden kommer de att fortsätta ljuga och förfalska och HYCKLA! VAKNAR inte befolkningen kommer en katastrof!
  SVERIGE UT UR EU!! STÄNG GRÄNSEN!

  Gilla

 • Lena

  Vad tänker den svenska ljugande och sockrande regeringen med egentligen? Ärlighet varar längst som bekant.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Den här regeringen är född med blå tunga, de ljuger värre än de gamla grekerna.

  Gilla

 • Robert N.

  Nettokostnaden för Sveriges skattebetalare är 550 miljarder kronor sedan vi blev lurade och skrämda in i ”gemenskapen”.

  Gilla

 • Greta

  Ingen kan väl längre betvivla att vår ”regeringen”, ”riksdag”, inkl alla ”myndigheter” och ”tjänstemän” är våra VERKLIGA fiender och inte varken ryssar (vars namn kommer från Roslagens män) eller några andra folkslag heller för den delen.

  Så varför nära sina fiender med vårt eget kött och blod?

  Gilla

 • Cinna

  Hur ska regeringen prioritera i så fall, vem ska få lägenheten? Nyanlände Muhammed eller familjen anställd via EMA?
  I vilket fall hamnar den som köat i åratal ännu längre bak i kön.

  Gilla

 • Bosse

  En sak till.Tittar man på SWEBB TV avsnitt 16 när dom intervjuar Dr Thomas Jackson så är det just denna flytt av EMA från England till Sverige som han har givit brittiska ansvariga en rätt bild av hur Sverige arbetar i denna fråga. Han tror att han kan få dom på andra tankar när sanningen kommer fram bl.a om dom apatiska flyktingbarnenbarnen och Karolinska Institutets skandaler.

  Gilla

 • Bosse

  En mycket intressant inlägg av Rebecka Weimo Uvell. Detta visar hur tankelöst och korrupt denna regering är.Och dom tror att dom kan bygga hela sitt förtroende på lögner.Dom ser inte verkligheten som den är utan dom vill se bilder av hur dom vill att det ska vara. Detta pack håller på att totalkrascha landet.

  Gilla

  • Elsa

   Varför skulle inte regeringen vara korrupt när hela samhället blivit korrupt. Nu senast i raden trafikverket.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: