Dömd till 150 års fängelse

”Monster mamma” dömdes till 150 år i fängelse för att prostituera sina minderåriga döttrar
Mamman på väg mot fängelset

En 39-årig ensamstående kvinna som tvingade sina döttrar till att ha sex med män från Bangladesh dömdes till 150 års fängelse efter att hon erkänt sig skyldig till 10 anklagelser om att ha sålt döttrarna, 10 och 13 år gamla, får prostitution.

Hon var ansvarig för att prostituera tjejerna till två män på ett budgethotell i Larkin Perdana, Malaysia, vid fem olika tillfällen.

Priset var  RM50 (100 SKR) per tillfälle.  Domare Kamarudin Kamsun dömde henne till 15 års fängelse för varje tillfälle. Dvs. 75 år för varje flicka. Straffen räknas parralellt så hon kommer att få spendera 75 år i fängelse.

Den anklagade fängslades av polisen den 25 oktober, hon bodde med sina döttrar, som är från hennes fjärde och femte äktenskap.

TheStar

6 thoughts on “Dömd till 150 års fängelse

  1. Åsså anklagar de oss ”vita heterosexuella MÄN”. Ska vi då anklaga alla KVINNOR för att vara kopplerskor i sexuell verksamhet. Men det är nog vanligare än man tror, sån skit. Tänk bara på ”spindelkvinnan” i nätverket för sexuell posering. En härva, med också en kvinna i centrum. Men jag gör inte som femenistråttorna, anklagar ALLA av ett kön för sån skit. För det handlar inte om kön, om ni observerar noga, och tänker till lite. För BÅDA kvinnorna, var/är utländska. Och i det här fallet, kanske också islamist. Så istället för att anklaga ALLA av ett visst kön, borde man se till kulturell -och livssynsbakgrund. Då kommer man närmare skiten, än man någonsin trodde sig ana. Tro mig! Och då blir skiten också bra mycket lättare att bekämpa, än att ställa ut, ”ALLA VITA HETEROSEXUELLA MÄN (eller kvinnor med för den delen), som en korsfäst syndabock, för utlänningarnas, och främst islamisternas, skit.

    • Herregud, tagga ner! Det vet väl feminismen om, att kvinnor förser män med kvinnor. Men hade män inte varit så benägna att köpa sex hade inte sexköp funnits! Så börja i rätt ände med gormandet!

  2. Malaysia är väl en muslimstat?
    Koranen säger ju att kvinnan är som en åker och att en åker ska brukas?
    Vem bryter mot koranen?

    Det väller in muslimer i vårt fosterland!

Kommentera