Virtanens hemligheter verkar inte ha varit så hemliga


MEDIA. Ni vet att Aftonbladets Fredrik Virtanen har anklagats för trakasserier, sexuella övergrepp och våldtäkt den senaste tiden. Herr Virtanen är anmäld av minst tolv kvinnor. 

Fredrik Virtanens Eskapader verkar ha varit väl kända i PK-kretsar. Undrar varför han kunde hålla på så länge.

Calle Schulman skriver på Aftonbladet och Expressen, man skulle tro att de skyddar varandra…

Om Fredrik Virtanen på bloggen…


8 responses to “Virtanens hemligheter verkar inte ha varit så hemliga

 • ladulaas

  Så här går det, för dem som ger sig i lag med Satan.

  En tid kan de sola sig i glansen, som de mäktige skänker dem. De blir rikskändisar och pengarna flödar över dem. En tid tillåts de känna sig oåtkomliga, dyrkade, ja nästan odödliga.

  De känner trygga att begå de mest skändliga handlingar – de går ju ondskans ärenden dagligen och är därmed skyddade. Men dessa skändliga handlingar dokumenterar och lagrar de mäktiga, vilkas ärenden de går.

  Så kom hjälten Joakim Jonasson och offentliggjorde en rapport, om alla dem som dömts för grovt sexuellt våld i Sverige under fem år. Nästan alla begås, enligt den rapporten, av utomeuropeiska invandrare.

  Nu blev goda råd dyra för Lucifers överstepräster. Nu måste de skapa häftiga tidningsrubriker, som avleder från Jonassons rapport. Därför offrar de dessa betydelselösa kändisar, dessa uppblåsta nollor. Drevet, ondskans drev, drar igång på högvarv och alla dess media spelar med.

  Alla Lucifers villiga undersåtar – och de är hundratusentals bara i vårt land – har snärjts på liknande vis. Alla har de sina ‘lik i garderoben’. De är fast, de kan aldrig bli fria. För de mäktige är de bara spelpjäser. Vid behov kan vem som helst av dem offras – så som Virtanen och alla de andra nu har offrats.

  Gilla

 • Fredde

  Virtanen gråter ut i media, det är så hemskt att bli uthängd.
  Jag tycker det är bra att tidningsmurvlarna får smaka sin egen medicin…

  Gilla

 • Silfverbielke

  Dessa historieberättare är ju väl kända och beskrevs redan i Bibeln, Predikaren 10.

  Gilla

 • Jhonsson

  Vilket bedrövligt träsk våra stackars journalister tvingas leva i.
  Inte så konstigt att det blir mest skit vi får läsa i pressen och höra i radio och tv.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Tyck vad ni vill, men Calle klippte hängslena av Fredrik som i sin tur höll byxorna uppe i 17 månader. Två – noll till Calle.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hahaha! Ja, se nu kan det börja likna något när tvenne kombattanter av denna kulturmarxistiska kaliber kommit i luven på varandra!

  Den iögonfallande bristen på intelligent avfyrad moteld accentuerar dessa narraktiga gossars tillkortakommanden vad gäller såväl vuxen värdighet som förmåga att begagna ett slipat verbalt artilleri, där motståndaren nedsablas medelst en vitter utportionering av misshagliga fakta.

  Den infantiliserade dialogen fyller förhoppningsvis ett slags självsanerande funktion, trots att den säkert appellerar till ett visst publiksegment bestående av juvenila och lättroade åhörare med nedsatt begåvning.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • ossie

  Schulman han har ju IQ som en guldfisk inte bättre än Virtanen.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: