Morgan Johansson ”angriper” polacker som älskar och inte hatar sitt land och kultur


”Stor högerextrem demonstration i Polen, med starka nazistiska och antijudiska inslag. Detta måste slås tillbaka!”

Att Polackerna firade sin självständighetsdag och att judar är säkrare i Warszawa än i Malmö bryr sig inte socialdemokraten om.


39 responses to “Morgan Johansson ”angriper” polacker som älskar och inte hatar sitt land och kultur

 • Bo

  Denne Johansson måste vara trög, nazzesymbolerna var ju överstrukna. Behöver han nya glasögon?


  Specsavers Vet

  Hmm sovjetflaggan var oxå överstruken, kanske Herr Morgan tyckte det var jobbigt globalistpolitruk som han är.

  Gilla

 • Bo

  Apropå EU, senast 2022 är det goodbye för EU, nå’t jag hört…. Så Sverige måste gå ur nu annars sitter vi med svarte petter, Tyskarna förbereder nu sin militär för detta scenario, de har lärt av historien och fattar vart det barkar. Men att få globalisterna i sjuklövern att förstå
  detta är nog svårt.

  Gilla

 • Suzie

  Mållgan Johansson talar och beter sig exakt som den antidemokrat,socialist/kommunist han är.Han är en nyttig idiot åt ondskans maktelit,den dolda övervintrade kommunismen.Samme Mållgan Johansson har öppet uttalat att han kommer göra allt för att utplåna kristendomen i Sverige,detta sagt under hans invigningstal hos humanisterna.I riksdagen jobbar han för att underlätta för grovt kriminella utlänningar/ is terrorister att fortsätta begå grova brott med ingen straffpåföljd,ingen utvisning till hemländerna då de är utländska medborgare,MJ är importerade brottslingars stora beskyddare,det har vi gång på gång fått höra ifrån riksdagsdebatter.Kent Ekeroth var nog den största nagel i ögat på MJ och hans kumpaner i sjukklöverligan i riksdagen då Kent Ekeroth gång på gång avslöjade vilka brottsvurmande riksdagsledamöter sjukklöverligan har då han fullständigt klädde av dessa folkförrädare och landsomstörtande hycklarledamöter.

  Gilla

 • Elsa

  Morgan mår tydligen betydligt sämre än vi kunde ana.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Morgan är ju chef över svenska polisen, han kanske kan skicka den resursstarka polisen till Polen för att slå tillbaka ett demokratiskt land? , större idioter än svenska PK-politiker finns inte i hela universum. Jag är övertygad om att utomjordingar hade vänt på direkten om de träffat på svenska PK-politiker vid sitt besök på jorden.

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Kan ingen anmäla Morgan för hets mot folkgrupp?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ge upp dessa ihärdiga försök till folkuppfostran.

  Malcom Kyeyune lägger ut texten i ett debattinlägg i tidningen Dagens Samhälle.

  ”Genusvetenskapen dominerar universiteten och statliga Vinnova lägger miljoner på att lyfta folk ur skadliga filterbubblor. Men fungerar det? 

  I Svenska Dagbladet gick det häromdagen att läsa ledarskribenten Ivar Apris granskning av genusvetenskapens ställning som ”överkyrka” på svenska universitet.

  En ställning som faktiskt är ganska unik: genus, intersektionalitet och normkritik ska i dag genomsyra i princip alla discipliner.

  Men varför, månntro, behöver en sjuksköterska eller en ingenjör egentligen en intersektionell genusanalys?”

  Läs hela…………

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/ge-upp-dessa-ihardiga-forsok-till-folkuppfostran-19379

  Gilla

 • Lennart

  Morgan Johansson har uppenbarligen fel om polackerna, de värnar sin kultur och demokrati! De vill INTE ha in muslimer i landet och de vill INTE ha några moskeer!! Bara till Sverige kan de komma och få bostäder och generösa bidrag som de gjort på många platser exempelvis Malmö som har stora problem med muslimerna! När de blir i majoritet kommer vi att tvingas fly från vårt eget land, vart ska vi då fly? De starka och välutbildade kommer att lämna Sverige om utvecklingen blir som i Malmö över hela landet….EU försvarar asylinvandringen och Socialdemokraterna vill göra karriär i Bryssel….EU kanske trots allt inte har någon framtid, när de inte kan skydda de yttre gränserna från massinvandringen från mellanöstern och Afrika kommer Europas folk inse att det är bäst att göra som Storbritannien och lämna eländet! Polen slogs mot och besegrade nazismen, att kalla polacker för nazister är oförskämt! För övrigt flyttar många svenskar dit idag, det ligger nära Sverige och det är billigare att leva och köpa en bostad! Synd at Socialdemokraterna INTE kan förändra sin syn på massinvandringen och inse att det är det största misstaget i historien!

  Gilla

 • Sven T

  Morgan är en idiot och hans uttalande lägger ytterligare bevis till detta.

  Gilla

 • Lagro

  När Morgan Johansson påstår att det var starka inslag av nazismen i manifestationen i Polen till minne av deras självständighet, ljuger han medvetet eller är helt okunnig.
  Polen är det land i Europa som har mycket bittra erfarenheter av nazismen, att de skulle propagera för nazismen är helt orimligt.
  Polackerna är nationalister och anser att Polen är för polacker ”First”.
  Regeringspolitikerna i Sverige tror att de kan skapa hat mot Polen genom att påstå att de är för nazismen, de försöker använda nazistvapnet på samma sätt som de gjort mot SD.
  Polackerna behöver endast se på problemen som Sverige fått genom asylinvandringen, som gör att de tar helt avstånd från den.
  Om Polen behöver invandring är det lämpligare att folk från exempelvis Ukraina kommer till Polen, som lätt kan integrera sig i landet.

  Gilla

  • Lagro

   Sveriges politiker försöker tvinga Polen att de skall ta emot de här asylinvandrarna ”lycksökarna” orsaken är sannolikt den, att eftersom Polen inte har tagit emot lycksökare, bevisar det att det är Sveriges politiker som önskat få in dem i landet.
   Asylinvandringen är ett gigantiskt misstag och kommer att bli och är mycket stora problem för landet, som förvärras för varje dag , som också är självförvållad.
   Polen ger i bidrag 800 kr i månaden, om Sverige skulle erbjudit 900 kr i månaden, det skulle medfört att inte många försökt komma till Sverige.
   Nu erbjuder Sverige i bidrag mycket mer än vad många personer har i pension som jobbat hela sitt liv i landet.
   Politikerna lockar hit lycksökare som endast ställer till problem och kostar enorma summor, något positivt finns inte med asylinvandringen.

   Gilla

 • Snorre

  Han hotar med detta uttalande hela landet Polen med repressalier för deras självständighetsfirande! Sådana tokstollar riskerar ju att försätta Sverige i krig!
  Han måste omedelbart bort och tas om hand på någon lämplig institution! Hoppas att förhandlingar inletts för att undvika att detta fördjupas till något värre…
  Är den dolda avsikten med att köpa in de (föråldrade) Patriotmissilerna möjligen att starta krig mot våra ”nazistiska” grannländer?

  Inget förvånar längre med vår galna regim…

  Gilla

 • Jhonsson

  Om någon älskar sitt land kallas denne för nazist av Morgan Johanson
  Jag tar mig friheten att kalla Morgan för idiot.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Polackerna bryr sig inte om vad en svensk patetiskt politiker säger, de är smartare än så och bryr sig mer om sitt lands framtid !
  I Sverige tar som alla vet etablissemanget alltid till vissa löjeväckande och uttjatade floskler när argumenten tryter.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Polackerna har sin heder i behåll och värnar om och älskar sitt land!
  Hur kan detta vara fel?!!!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Morgan Johanssons utspel är en förolämpning mot det polska folket som vill fira sin national- och frihetsdag. I morgon ska jag underrätta polska ambassaden i Berlin där jag bor. Tycker Morgan Johansson också att norrmännen när dom firar 17 maj också är nazister?

  Liked by 1 person

  • Ama Tona

   Bravo … så skall göra ,agera …
   Som när man läser att Arla tar bort korset från ortodoxa kyrkan så kontakta man Ambassaden och grekiska föreningen…. osv

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Han gör som sin sk. ledare och spottar Polens invånare i ansiktet och idiotförklarar dom för att de vill ha rättvisa, färre våldtäkter och ett harmoniskt samhälle med tänkande ansvarsfulla invånare.
  Hånar Polen när vi har våldtäkter på våra barn och misshandel, rån, mord dagligen, utan att agera.
  Bara att han kommenterar Polen, tyder på att han inte lever i verkligheten, utan i en fantasivärld.
  Önskar 1% ryggrad på denna, det skulle göra sån skillnad.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Morgan Johansson uppvisar gång på gång på gång på gång, att han har väldigt svårt att fatta även de enklaste ting.
  Polackerna älskar sitt land. Tänk om våra svenska politiker hade älskat sitt land på samma sätt Så mycket bättre vi kunde haft det då.
  Morgan säger att sådant som uppvisningen i Polen måste slås tillbaka.
  Lille Morgan, lägg dig inte i vad de fosterlandsälskamde polackerna gör för att freda sitt land från den muslimska invasionen. De har för inte så länge sedan upplevt en invasion av oönskat slag och vill inte uppleva det igen.
  Så det bästa du kan göra Morgan, det är att avgå och ta resten av regeringen med dig! Lägg dig inte i bad polackerna gör.

  Liked by 1 person

  • ladulaas

   Du har fel: Morgan Johansson är inte dum. Han vet exakt vad han gör och han vet exakt varför han gör det.

   Så är det med alla socialdemokratiska ledare. Så är det också med alla de andra ledande politrukerna i Sverige.

   Deras mål är att förstöra nationalstaten Sverige och alla andra nationalstater i Europa. Alla Europas folk skall, en gång för alla, krossas, all européisk kultur skall förstöras. Alla i Europa skall bli bankmaffians slavar i deras drömda New World Order.

   Det handlar inte om dumhet, det handlar om ondska. Genuin, satanisk ondska.

   Gilla

 • modernghost

  Ska helst anmälas som hets mot folkgrupp.

  Liked by 1 person

 • Nordmann

  Pakistan vil bygge 2500 kilometer langt grænsehegn
  Selv #Pakkistanerne vil holde #Afghanerne ute nå…
  Kan de være inspirert av #Trump ?
  https://www.b.dk/globalt/pakistan-vil-bygge-2500-kilometer-langt-graensehegn

  Gilla

 • Stenbock

  Antalet fosterlandsälskande som stod upp för sitt upp för sitt Polen,varierar i Europeisk PK-press,mellan 750.000 till dryga miljonen som samlats i Warszawa.C:a 2.000 ”motdemonstranter” (kommunister och andra mindre begåvade) lär dessutom synts till.
  Tänka sig att en minister i lilla halvislamska Absurdistan har fräckheten,att yttra sig negativt mot detta närliggande land med 40 miljoner invånare ! Tyder inte direkt för högre kunskaper på ”ministernivå” !

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Det kliar och kittlar i baken på dvärgen – han tigger stryk.
  Han kan inte glömma att svetsarhusse var i Polen men kom tillbaka med hängläpp. Eller som rumänerna säger om en person som varit på ett misslyckat uppdrag : man gick som oxe och kom hem som ko !

  Liked by 1 person

 • Sixten

  Slås tillbaka?
  Man är inte lite väl fräck i sitt ordval från svenskt håll, inte för att man borde bli förvånad såklart.
  Jag skäms över sådana som Morgan Johansson och jag skäms över att vara svensk på grund av sådana som honom.
  Länge leve Polen och dess nationalister, död åt EU!

  Liked by 1 person

  • Observatör

   Dagen före presidentvalet i USA förra året kallade Morgan Johansson, på Twitter, dåvarande presidentkandidaten Donald Trump för en av ”hatarna” (jämte en SD-riksdagsman).
   Så Morgan Johanssons dåliga omdöme tycks vara konstant.

   Liked by 1 person

 • centurion

  Är lille molgan blind eller bara Dum ? Dom firar sin självständighets-dag. De tar, dessutom, AVSTÅND från all form av nazism, genom de ÖVERKORSADE läskiga symbolerna. Ditt uttalande kan bara ses som ett hot(om det inte vore för den löjliga figur du är). Dessutom är detta påhopp att betrakta som ”HETS MOT FOLKGRUPP”. Hur ska det sen slås tillbaka ? Förslag : Bypolisens plastband märkt #Fyy skäms.

  Liked by 1 person

 • OPete

  Mycket väl förklarat . Så sant , så sant !

  Liked by 1 person

  • Bosse

   Det är en liten dvärgfascist som jag hoppas Polen tar hand om snart.
   Avundsjuka bara att han ger sig på Polen,därför att dom har förstånd och kraft att stå emot galenskapen som försigår i Europa. Och gör som man ska göra ,värna om sin egen befolkning.Morgan Johansson är en syltrygg som är dum i huvet.

   Gilla

 • Blodsven

  Den lille fjanten begriper inte att det är just han och hans gelikars idiotpolitik de demonstrerar mot….

  Liked by 1 person

 • ossie

  Tvivlar på att Polackerna bryr sig om denna lille dvärg.

  Liked by 1 person

 • Katarina Elsässer

  Denna idiotiskt dumma,tvärgväxta minister får mig gång på gång glömma den fina uppfostran som mina föräldrar gav mig.
  Att håna ett folk, som uppskattar sitt land sin kultur och sin historia , är höjden.
  Hade jag suttit i Polens regering så hade jag kallat hem ambassadören och förklarad Sverige i blockad.

  Liked by 1 person

 • Kjell

  Liked by 1 person

  • Joy

   Det verkar som källkritik är obefintligt hos vår regering! Slå tillbaka, så tuff han är då!

   Liked by 1 person

   • Lagro

    Polen är ingen diktatur utan ett demokratiskt land och den polska regeringen vet om, att den regering som börjar att ta in i landet de här så kallade asylinvandrarna blir inte gammal, utan faller omedelbart.
    Regeringen erbjuder till asylinvandrarna ca 800 kr i månaden i bidrag till asylinvandrare, som gör att Polen är helt ointressant för lycksökarna.
    Det land som blir intressant för lycksökarna är exempelvis Sverige, som erbjuder bättre bidrag till dem än vad många svenska pensionärer har i pension som jobbat hela sitt liv i landet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: