Skillnad på behandling av islamska extremister


ISLAM. I går sände Sveriges Radio Konflikt ett program ”Efter IS skräckvälde – finns rättvisa?” där det talades om hur ”franska” jihadister behandlades när de kom tillbaka till Frankrike. 

Alla, även kvinnor hamnar i fängelse, där får de sitta, ibland i flera år innan det är dags för rättegång. Alltså fängelse innan rättegång, fransmännen anser att alla som åkt för att ansluta sig till IS är skyldiga oavsett vad de gjort där.

I Sverige behandlas återvändarna helt annorlunda. Här pratas om hjälp med bostad och arbete och absolut inte fängelse om inte det inte går att bevisa vad ”resenärerna” sysslat med.

I Frankrike är folkopinionen hård mot islamistiska extremister efter alla terrordåd. Det märks i rättssalarna där en specialdomstol för terrormål tar hand om fallen och det märks i hur Frankrike hanterar de hundratals IS-anhängare som fortfarande finns kvar i Syrien och Irak. ”Om franska jihadister försvinner i striderna – desto bättre”, säger Frankrikes försvarsminister.

-Pettersson säger att IS är islam, de följer koranen…


16 responses to “Skillnad på behandling av islamska extremister

 • Jag är medlem i SD

  Barnäktenskap och könsstympning är ju väldigt utbrett i Sverige idag utan att någon bryr sig exempelvis..

  ”Rasisten” är i dagsläget den ungefärliga motsvarigheten till 1600-talets ”häxa”.

  Gilla

 • Cirkusen rullar på.

  FRÅGA:
  Var kan man handla en sådan toa-rulle, den är sååå bra !!!

  Finns bara en väg, först rumpan…….sen ner i holken 💩

  Bara man inte får trycksvärta på rumpan…kan kanske stå då att, Allah är överallt 😳

  Gilla

  • Truthfighter

   Vill du ta in den islamska skiten intravenöst, efter att ha tömt dig på din egen. 🙂

   OBS! Jag menar inte det andliga eller ordmässiga inom dig nu, så att du inte missförstår mig. Det står milsvida över den smuts som skulle tillföras genom denna råttlortsrulle. Ja, för den har i alla fall ett reellt normalt värde, oavsett vad man tycker. Men dassrullssmörjan är endast som tjära i baken som fräter ens själ och innandöme sönder och samman tills endast ett lobotomerat allahutrop återstår. Så var försiktig vad du torkar din röv med! 🙂 DASS VAR DASS!!! 🙂

   Gilla

 • ossie

  Konstigt att inte Frankrike har nån Mona Sahlin som hälsar hemvändande jihadister med stora famnen.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det borde finnas en nationell rättsinstans och tillhörande förvaring av terroristerna. Överväga straff som minimerar samhällets totala kostnader. De har knappast nåt högt avelsvärde för en framtida befolkning?

  Gilla

 • Carl edström

  Sverige kommer straffas än dag för sitt skyddande av brottslingar..

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Anser att vi redan har straffats efter årtionden av vettlös politik !

   Gilla

  • Truthfighter

   Tror du? Jag, tvivlar! Om det fortsätter som hitills, kommer vi att bli som Haiti. En koloni för brottslingar, där det sunda anses som fel, och det kriminella blir accepterat som normalt och norm. Det ser vi redan idag, hur politikerna anpassar sig allteftersom till hur utlänningssvina beter sig, snarare än att lägga på dem ett godtagbart normbeteende. VI tvingas anpassa oss till skiten, snarare än att man bekämpar den. Så har det hela tiden varit de senaste decennierna. Pöbeln har styrt normoduleringen, snarare än etikvurmarna. Och idag sällar sig även IS-krigarna till denna normutformarskara. Så det enda som göds och förmeras är förfallet. OM INGET GÖRS, mot denna skit i motsatt rikting. Men det finns det tyvärr inte minsta tilldens till nånstans i dagens Sverige.

   Så jag tvivlar mycket starkt, att Sverige kommer att straffas, för sktddandet av brottslingar, om inget görs IDAG, NU PÅ DIREKTEN!!!

   Gilla

 • Truthfighter

  Om IS-folket i vårt land inte hade en gräddfil, skulle inte heller våldtäkterna, övergreppen och tafsandet och trakassaserieena ha det under den vita framhållna propagandaytan. För man måste fokusera anklagelsen nån stans. Och då är djävulen heligare än Gud. D v s, maktfolket ställer ut vitas tvetydiga förseelser i ljuset, för att kunna skyla över islamisternas vidrigt grova skit. För dessa ingår i ”likhetsfamiljen”, och det gör inte vi ”vita heterosexuella män”. Det är vi som ska skymfas i samhället idag, av samhällets maktelit, vänsterristasen. Oavsett hur mycket sanning eller ej det ligger i #metoo. För det är ju ”bara” högern som kommer med fake news i aALLT, enligt de som räknas. Vänstern har enligt dem, ALLTID sanning i ALLT.

  Varför IS-folket behandlas med silkesvantar, är bara för att de är lika vänstern i sin brutala råhet och äckelhet, och det är de i egenskap av det feministiska matriarkatet, som har makten. Samhörighet råder, och ”kaka söker maka.” Så är det tyvärr. Och förändring kommer inte att nås, förrän detta omkullkastas, och likvärdighet och sundhet återupprättas. Där allt VERKLIGEN har lika värde, oberoende av ALLT, och inte bara i likhetsfamiljen, som idag.

  Gilla

 • Lena

  Terrorism Frankrike drabbas gång efter annan, hoppas att mussarna förstår att folket är riktigt trötta på den terror som muslimer utför, det finns ingen ursäkt………..längre !
  https://btnews.online/2017/11/10/muslim-terrorist-ploughs-car-into-students-outside-school-in-south-france/

  Gilla

 • Kattsand

  Sverige välkomnar terrorism och terrorister. Det borde varit EU-direktiv på att göra som fransmännen, att straffa krigsförbrytare och terrorister borde vara det normala i ett samhälle som bryr sig om att upprätthålla mänskliga rättigheter.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Världens mest feministiska regering och straffbelägningen
  på våldtäktsförarna av yazidiska kvinnor?

  Inget straff för dessa våldtäktsmän?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige är som sagt fantastiskt !!!!!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Och våra sk.ledare tror att de kommer undan islamiseringen, att de eller deras nära och kära inte kommer påverkas.
  De vill ha islamisering av Sverige, genom ljuga och undanhålla verkligheten, samt inte minst acceptera no-go zoner och byggen av byggnadsverk på svenska kulturhistoriska platser som förstärker islamiseringen i Sverige ytterligare.

  Kulturberikningen i Sverige är den genom alla tider den största naiva tragikomiska tragedin.

  4-år till…blir det bättre ? 😳

  Gilla

 • angelicaplacet

  Vad säger svenska militären om att flera hundra muslimer åkte och ”kriga,kämpa” som politiker uttrycker.

  Vad är svenska militärens roll – sympatiserade dom eller föraktade?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: