Grattis #Metoo17 responses to “Grattis #Metoo

 • Tony

  Det förstod jag första dagen detta jippo satte igång, att det
  var för att ta blicken från alla vidriga gruppvåldtäkter
  som landet begåvats med tack vare import av efterblivna
  kvinnohatare, genom att inte klargöra för alla invällare att
  våld mot kvinnor automatiskt leder till utvisning, istället
  har det utdömts totalt löjliga straff vilket fått dessa barbarer
  att tro att kvinnosynen här är samma som från dom länder dom
  kommit ifrån. Och jag tror dom lyckats ganska bra med att ta
  blicken från dessa vidriga brott till förmån för att någon tafsat
  på någon? Otroligt vad lättlurat detta folket är??

  Gilla

 • Grune

  När dessa fruntimmer inte får det dom mest av allt önskar sig då blir dom aggressiva mot alla män.
  Det är ju så att vi vet att det är bäst för kvinnan.
  Om det kliar i örat och du tar fingret och kliar dig i örat, var är det bäst då, i fingret eller i örat.´????

  Gilla

 • Argus

  Du är en vanlig hederlig knegare utan karriärambitioner som jobbar 07:00 – 15:30. Du har en hygglig inkomst men inte tillräcklig för att ska kunna köpa dig ett boende utan bor därför hos det kommunala bostadsbolaget. En dag glömmer de ansvariga vem de företräder och lämnar därför dörren till konungariket på vid gavel och innan du hinner säga ”resehandling” står en uppsjö av främmande fåglar och kräver mat, husrum och meningsfull fritidssysselsättning.

  De som ”glömde” att regla dörren har nu ett problem vilket de medelst utpressning, löften eller lagstiftning raskt skicker nedåt. Den lokale företrädaren har nu ett problem som de lika raskt vältrar över på det kommunala bostadsbolaget som sprider ut detta i sitt bostadsbestånd.

  Du har nu ett problem för de nyanlända saknar all kunskap hur man bor och uppför sig i ett modernt land. De tror också på mytiska väsen som trots att denne ska vara allsmäktig och allvetande inte lyckats med att placera planeterna i banor så att samma kalender som denne också konstruerat stämmer. Samme mytiska väsen har också bestämt att dennes fanklubb ska avhålla sig från alla aktiviteter mellan solens uppgång och nergång en månad om året för att få vara fullvärdiga medlemmar.

  Detta medför i sin tur att när solen väl gått ner och det närmar sig sovdags så vaknar plötsligt drönarna och lever rövare in på småtimmarna. Med följd att din nattvila inte blir vad den borde och följdaktligen kontaktar du samma kommunala hyresbolag som troligen har en vänsterlutande politruk i ledningen. Du får troligen inget svar eller så får du en föreläsning om mångfald och värdegrund samt ett erbjudande att medelst kvällskurser bli integrerad i det nya Sverige.

  Du tar då kontakt med närmaste vald företrädare för ditt partival och blir då troligen anklagad för att både vara rasist och främlingsfientlig. På grund av detta, avsaknad av inbyggd floskelgenerator samt utebliven dygnsvila brinner inte bara proppskåpet för dig utan även närmaste ställverk och du utslungar mindre väl valda svador. Du är numera därför uthängd som dödsnazistrasist, kanske börjar få problem på jobbet och upptäcker att de som du satsat en femhundring i månaden hela ditt yrkesverksamma liv på inte hjälper dig som de utlovat utan kanske till och med utesluter dig ur gemenskapen.

  Du har nu blivit en äkta misantropi och av sorg och smärta skriver du av dig på alla ställen du hittar. Det är så de olämpliga kommentarerna uppstår. Eller så är det bara vänstertroll som vill ställa Pettersson i dålig dager.

  Gilla

 • Lena

  Verkligheten är ofta illa hörd, har inte vad jag kan minnas någonsin hört en ”klättermus” beklaga sig när det går ”musens” väg.
  https://detgodasamhallet.com/2017/11/12/gastskribent-christer-holmgren-om-klattermoss/

  Gilla

 • Mimi N.

  Mission accomplished – eller hur ? Alla intetsägande, andefattiga nuckor, avdankade artister och rabiata vänsterzombies har får nytt liv genom det smaklösa ödesdigra trickset #metoo. Låt dem bada i det som grisarna i lera …..

  Gilla

  • Mimi N.

   Rättelse: ‘har fått’ nytt liv …

   Gilla

  • Truthfighter

   VänsterzoombieFÅR, kanske? 🙂 Väl talat i alla fall Mimmie. Du har så rätt i allt. Jag håller helt med. Så är det, tyvärr!!! Ett nytt propagandarör för vänsterpacket!

   Gilla

   • Truthfighter

    Enda kvinnokampen som var någotsånär bra, åtmistone i början, var ”Femen”. För de skilde inte ut förrövare, efter någon slags politisk korrekt vänsterpolicy. Åtminstone i början. Sen blev även de kuppade av vänsterextremisterna. Tyvärr!

    Gilla

 • Tanten

  Bananrepublik? Sverige är ett kungadöme. Man kan undra om kungafamiljen ser vad som händer i vårt land?

  Gilla

 • Ufl

  PK-vansinnet och tillbedjandet av den heliga värdegrunden har gjort att folk i allmänhet fullständigt tappat verklighetskontakt och sunt förnuft.
  Marschen mot avgrunden går allt snabbare för en stor del av Sveriges välindoktrinerade nyttiga idioter, tyvärr drar de med oss alla in i kollapsen.

  Gilla

  • Blodsven

   Muhammed ska ha jobbet har Måna sagt. Att inte den ormögda bedragerskan sitter inne övergår mitt förstånd…

   Gilla

   • Truthfighter

    Och lika illa, vilken slags ”muhammed”, hon än menade. För det finns många lika ruttna perspektiv, på samma tema. Om ni förstår vad jag menar.

    Gilla

 • Truthfighter

  SANT i ALLT!!!

  Gilla

  • Bosse

   #metoo ska skämmas.Inte ett ljud om överfallsvåldtäkterna, afghanska gängvåldtäkter eller könsstympning. Istället så tror jag att inblandade vänsterliberaler ljuger och hittar på till 50 % för att skapa dimridåer över verkligheten. Det här kommer att bevisas som ett gigantiskt bedrägeri vad det lider för att rädda invandrande våldtäktsmän.Det här är Nordkorea v.4.0.

   Gilla

 • Jhonsson

  Anmälningar om våldtäkter begångna av sk ”nyanlända” i nutid slänger polisen i papperskorgen. Däremot ägnar de sig åt vad sexfixerade människor i kändisvärlden hade för sig för tio år sedan och där en klapp på baken har upphöjts till våldtäkt.

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Så behandlas Sveriges befolkning.

   Blir det bättre med samma parodi i 4-år till?

   Det är DU som kan påverka !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: