Angelica tog sitt liv när hennes våldtäktsanmälan lades ner. Våldtäktsmannen Adnan – som ”fått en chans i Sverige” – går helt fri…


Från Joakim Lamottes Facebook

ANGELICA TOG SITT LIV NÄR HON FICK REDA PÅ ATT HENNES VÅLDTÄKTSANMÄLAN SKULLE LÄGGAS NER.

I mitten av juni börjar jag få meddelanden av personer som är bekanta med en tjej från Vittaryd i Småland, som skrivit på Facebook att hon blivit utsatt för en våldtäkt. Personerna som hör av sig säger att den här tjejen tagit sitt liv efter att hon fått reda på att polisen tänker lägga ner utredningen. Tjejen heter Angelica Wiktor och när jag går in på hennes Facebooksida dyker ett sista inlägg från i somras upp:

Våldtäktsoffer!
Ni som inte vill höra -låt bli att läsa!
Han som våldtog mig har fått en chans här i Sverige. Han bor i närheten av mig och en kompis till honom var med den kvällen. Allt skedde i mitt eget hem, det ringde på dörren sent på kvällen och jag trodde något hänt min granne som är allvarligt sjuk i cancer men nej… jag blev indragen i sovrummet där han höll fast mig och våldtog mig medan hans kompis stod i hallen. Trots anmälan, förhör, rättsmedicinsk undersökning där de fann blåmärken/skador till följd av våldtäkten, gynundersökning som bevisar samma sak, tekniker som funnit bevis i mitt hem m.m så fick jag ändå ett telefonsamtal från polisen på min 30-årsdag att han går fri i brist på bevisning… Och, den andra mannen förföljer mig sen den dagen, han söker upp mig både via nätet i olika namn och förföljer mig personligen. Vad gör polisen? -INGET!!

Visa mer


20 responses to “Angelica tog sitt liv när hennes våldtäktsanmälan lades ner. Våldtäktsmannen Adnan – som ”fått en chans i Sverige” – går helt fri…

 • OPete

  Vem tar ansvaret ??? Alla ni som har röstat för detta ???

  Gilla

 • jgarn

  Ge oss namn och bild på dessa vidriga svin så får vi se vad som kan ordnas.

  Gilla

  • Snorre

   Söker i tråden på flashback, men finner ingen identifierad gärningsman där ännu. Enligt Wikipedia bor det runt 300 personer i Vittaryd så det är nog bara att fråga på macken där (om de har någon sådan).
   ”…Den som förväntar sig att bli uppfångad av statens skyddsnät och få uppbackning från rättsväsendet är ju tamejfan en naiv idiot i dagens Sverige. Varje gång en brottsling blir dömd i det här landet är som att vinna lotto-jackpot. Var och en för sig är det som gäller nu för tiden! Lagen? Den får man ta i egna händer om man ska få något uträttat…”
   Håller där med till fullo! Det skulle behövas ett helt nytt rättsväsende i det här landet, – utformat av och till för folket (i motsats till det nuvarande politiserade & korrupta).

   Gilla

 • Peter Kostin

  Man ska inte samla billiga poäng och raljera vöver en sådan fruktansvärd tragedi. Men mina tankar far osökt till Mellan östern, där kvinnor straffas (t.o.m dödsstraff) för att dom blivit våldtagna. Är det vad det nya Sverige, kallar för en nationell värdegrund?

  Gilla

 • Monica

  Jag har också hört någonstans att kvinnan som föll offer för sex somalier alias ”svenskar” på finlandsfärjan tog sitt liv. De verkar också som de fick lindriga straff eller t o m friade av rätten om jag inte minns fel.

  Gilla

 • Blodsven

  MeeToo, FI och feminiztregeringen lägger naturligtvis ner allt krut på att denna satans ohyra ska ut ur landet för att värna om våra kvinnor…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är bra för Sverige att det finns killar som Joakim Lamotte.
  Bra jobbat , Joakim.

  Till skillnad mot AB:s hycklande och försvunna ”killgäng”.

  Liked by 1 person

 • Tanten

  Jag grät när jag läste detta!
  Tänder ett ljus för dig Angelica!

  Gilla

 • Bosse

  Fruktansvärd historia och säkert inte den enda.Jag läste igår att det är stora högar med anmälda våldtäkter som inte polisen har tid med säger dom.Man måste prioritera säger dom.Men då säger jag att jag kan läsa varje dag att man åtalar folk för hets mot folkgrupp. Det har man tid med.
  Tycker man att det viktigare och åtala en svensk som sagt sanningen om en muslin än att lösa ett brott där en svensk kvinna blivit våldtagen av en (troligen ) invandrare.Jag är inte så säker på att polisen är så överbelastad.
  Det gäller som sagt att prioritera rätt saker.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Bakom varje brott som begås av den importerade våldsimporten står en medskyldig högavlönad regeringsmedlem eller knapptryckande riksdagsledamot och gnuggar händerna av förtjusning över att ännu en oskyldig svensk tvingats betala priset för deras NWO-regisserade prostitutionspolitik, där det egna folket medvetet offras för det skoningslösa dysfunktionalitetsinflödets fortlöpande framfart.
  Andreas 😦

  Liked by 1 person

  • jgarn

   Det sitter massor av medbrottslingar på landets mediaredaktioner.

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Exakt, min bäste Jägare!
    En viss medfödd eller förvärvad disposition för kriminalitet torde väl närmast utgöra en förutsättning för att beredas tillträde till tidningsvärlden och att kunna fungera som agendajournalist.
    Propagandapressen drar väl knappast några normalt funtade rekryter till sig och vi har ju dessutom fått det bekräftat att journalister rent generellt har en lägre intelligensnivå än genomsnittsbefolkningen.
    Andreas 🙂

    Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Det är skam för Sverige att sådana saker händer.Varför tas det inte upp i TV,tidningar osv?Var är feminist regeringen , var är#metoo?Var är alla djävla feminister?Jag skäms för att jag är Svensk när jag läser det här.Vad händer i vårt land ?Sväljer vi allt skit .Mvh Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja vi sväljer allt, Sverige skulle självklart inte se ut som det gör och inte vara som det är i samhället idag om vi svenskar som väljer våra politiker inte var naiva, konflikträdda och alltid anser att någon annan ska fixa biffen vi har alltid haft en övertro och rädsla för myndigheter och överhögheten i detta land vilket politikerna mycket väl vet och därför kan göra precis som de vill oavsett vad vi det där s.k vanliga folket som eliten kallar oss för tycker och säger.
   Hur har 7 klövern i drygt 35 år kunnat föra en totalt vettlös och okontrollerad massinvandring utan att svenska medborgare och väljare har reagerat och sagt ifrån ?
   Inga politiker utan väljare som alla vet.

   Gilla

  • jgarn

   De så kallade feministerna är en förljugen kår av i huvudsak flator på vänsterkanten och deras lismande medlöpare i media.

   Gilla

 • Conny Lundberg

  Fruktansvärt vidrigt att läsa hur Sveriges kvinnor våldtas och gärningsmännen går fria medan allt detta mörkas av myndigheterna!!!

  Liked by 2 people

 • compulsoryunion

  Inte den enda som knullats, av orättsväsendets Quick fix och aliens…

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: