Amir är inte smart…


INVANDRING. Ni minns säkert Amir Nabizadeh, ett ”ensamkommande barn” som var en av de ledande talespersonerna för de illegala ljugande afghanska männen på torgen i Stockholm under sommaren och tills de gav upp när kylan kom smygande. 

Amir har varit med en hel del på bloggen och att han inte tillhör de smartaste killarna av getherdarna från Iran framgår klart och tydligt av hans Tweets.

Nu ägnar afghanerna eftermiddagarna åt att manifestera utanför socialdemokraternas högkvarter på Sveavägen 68 varje dag kl 16:00 – 18:00.

Nåväl, Pettersson ser att Amir är glad över att ha ”fått” en egen lägenhet. Något jobb verkar han dock inte ha ”fått” i landet Costa Gratis. Men det har Amir troligen svårt att få med sin kvinnosyn och inställningar till svenskarna och deras skattepengar.

Åk hem Amir!


17 responses to “Amir är inte smart…

 • Hönsmamman

  Borde inte Migrationsverket ha reagerat inför all info om den här personen.

  Vad jag önskar en regering som kan ta tag i problemen i vårt land och göra nåt åt dem.

  Gilla

 • Hanna

  Amir ser till att få det han vill gratis här – och det mesta verkar bara ramla över honom som tex en lägenhet. Inte verkar han han nån djup eller sympatisk personlighet heller när man ser bilderna han delar…

  Gilla

 • Mimi N.

  Remember me – Rumäner stupade i Afghanistan

  Minns du mig ? Känner du igen mig ? Vet du vem jag är ? Jag är din son / din make / din far / ditt barnbarn som hjälpt dig när du hade det jobbigt, din vän, din kamrat, jag kan vara just du, jag har gjort min plikt, du kan vara stolt över mig …………………………………
  Och i slutet av filmen:
  Minns du mig nu ? Är du där än ? Jag är inte det ….inte längre. Jag var son, make, far, barnbarn till någon – men nu finns jag inte längre ….

  Sen ser man bilderna på några av de tiotal rumäner som omkom i Afghanistan för att Amir och övriga parasiter ska leva gott i talibanernas och IS-terroristernas näste kallat Sverige !!! Gud straffar var och en efter deras gärningar, goda eller onda …..

  Liked by 1 person

 • Realist

  Jag säger som Hanif Bali !!!
  BARNLAJV !!!
  Om nu någon politiker läser detta så ber jag dom/han/hon TÄNK OM DET VARIT DU SOM SKULLE BETALA DETTA SJÄLV, med skattade pengar !

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Om han är ett barn ,hur kan han få Lägenhet? Eller utrikes blondinen Wahlström hjälpt honom, hon vet ju hur man fuskar sig förbi i bostadskön?Många frågor men har vi Svar? MVH Adolf

  Gilla

 • Lena

  Jag har barn och barnbarn studerande och arbetande på andra ställen än i Europa. Deras första prioritering är att studera för att klara sina universitetsstudier för att sedan finna ett arbete att försörja sig på !

  Jag vill inte se ordet underhållning i detta sammanhang någon mer gång !
  Skäms era lycksökare som svenskarna har släppt fria i Sverige !
  Ut med er nu !

  Gilla

 • Lennart

  Usama Bin Laden sa att de bästa mördarna och terroristerna var Afghaner! Johanna Möller anstiftade mord på sin make, – Afghaner utförde brottet genom att dränka maken, polisen har inte lyft ett finger för att utreda brottet på order av Socialdemokraternas partistyrelse och Dan Eliasson! Ingen skugga får falla över de kriminella Afghanerna som Stefan Löven massinvandrings-förespråkaren tänker ge amnesti!

  Gilla

 • Kjell

  Han är smart. I alla fall i jämförelse med de urbota dumma svenskarna.

  Gilla

 • Kjell

  Svenska ungdomar resp. yngre kan inte ens få tag på en hyreslägenhet i områden där arbeten finns.
  Icke svenskar som inte arbetar tillhandahålls gratislägenheter i just dessa områden.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Strömmen av snyft-reportage i den massiva kampanj som media bedriver i syfte att driva Sverige tar aldrig slut. Ännu ett reportage i Sydsvensan


  För två veckor sedan fyllde Nasir Tajik 18 år – dagar efter fick han avslag på sin asylansökan. Då flyttade han in hos familjen Tufvesson i Höllviken.

  How old do I look säger att han är 31 och 29. Själv säger han att han ”fyllde 18”. Vad tycker ni? 18…??? dra den om Bellman också…

  https://www.sydsvenskan.se/2017-11-12/han-forlorade-sin-familj-pa-gransen-till-turkiet-och-hittade-en-ny-i-hollviken

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Och nu när Polisen vet var den illegale invandraren bor, är det ju bara att åka dit och hämta honom till Förvaret i Åstorp för vidare befordran till hemorten i Afghanistan.

   Gilla

   • Realist

    Precis det vore det enda som följer den Svenska Lag som gäller i Sverige !!
    Sedan så tycker jag att alla som lurat Svenska Staten (migrationsverket) SKA BLI ÅTERBETALNINGS SKYLDIGA !!!
    Om en ”svensk” lurar FK så blir de betalnings skyldiga samt + ränta !!!
    Gäller detta inte alla ???
    ALLAS LIKA VÄRDE GÄLLER DET INTE !!!!

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Tror inte att svensk politiskt styrd polis vågar, vill eller kommer att göra något sådant, är inte denna person numera en levande ikon bland 7 klövern det övriga PK-etaPK-etablissemanget ? Det råder nog närmast diplomatimunitet i detta fall personen är kanske en kommande svensk riksdagpolitiker.

    Gilla

  • Orvar d.ä.

   Runt 27 år gammal, tydligen.

   Ser äldre ut, har en som på 30, som ser yngre ut.

   Gilla

   • Realist

    Själv en på 30 och en äldre son !
    Skulle bedöma att han är drygt 38 år och därmed skyldig att inställa sig i sitt HEMLANDS FÖRSVARS STYRKA !!!

    Gilla

  • Ama Tona

   Man blir äcklad att han ljuger så och bestört att familjen tror på honom ,eller kännar deså mycket på det att de blundar för moralen och verkligheten, för man kan väl inte tro att det är av rena dumheten….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: