Vänstertidningen Arbetaren hänger ut vänsterjournalister med namn


BROTTSLIGHET. Två Aftonbladet-journalister är utpekade för våldtäkt och deras kollega som skriver om brott och straff har gjort sig känd för att sexuellt ofreda och försöka locka hem kvinnliga vikarier med kokain. Det samtidigt som en älskad svensk komiker ställt in sina gig sedan han anklagas för två våldtäkter – den senaste utomhus i somras. Alla har de framställt sig som feminister och antirasister. Vad är det som möjliggör dessa mäns dubbla agendor?

Jag började med att berätta om Göran Lindberg, den feministiska polisen som var en utpräglad kvinnohatare. I min värld är inte de manliga ”feminister” som kvinnor nu vågat berätta för såväl Arbetaren som andra medier och polisen om – till exempel Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar, Soran Ismail och Oisín Cantwell – mycket bättre än den gamle polischefen. De skor sig på kvinnokampen, använder den för att få yrkesmässiga fördelar och anser, eftersom de är så goda feminister, att de har rätt att bete sig hur fan de vill mot kvinnor. Sådana män ska man snabbt dra ut i ljuset och lagföra.

Just dessa fyra män är intressanta i sammanhanget då de till viss del byggt sina karriärer på att de är vänster, feminister och antirasister. De är män som ”minsann tar ansvar” och ”brinner för” dessa frågor. Samtidigt beter de sig som de grövsta sexister; drogar och våldtar kvinnor, tafsar, kommer med obehagliga erbjudanden om kokain och analsex, frågar om man är ”slapp i fittan” efter att ha fött barn och om man ”åker till Afrika och knullar negrer”. De är män som borde veta bättre.

Läs hela Tommy Sundvalls artikel…


17 responses to “Vänstertidningen Arbetaren hänger ut vänsterjournalister med namn

 • Något är ruttet på Aftonbladet, har de några krönikörer kvar? | Petterssons gör skillnad!

  […] ”…de manliga ”feminister” som kvinnor nu vågat berätta för såväl Arbetaren som andra medier och polisen om – till exempel Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar, Soran Ismail och Oisín Cantwell…De skor sig på kvinnokampen, använder den för att få yrkesmässiga fördelar och anser, eftersom de är så goda feminister, att de har rätt att bete sig hur fan de vill mot kvinnor. Sådana män ska man snabbt dra ut i ljuset och lagföra…” från Arbetet. […]

  Gilla

 • Valter

  Dom självutnämnda ”feministerna” börjar nu visa deras rätta ansikte.Alla män som påstår sig vara feminister, får hädanefter betraktas som misstänkta. Manliga sådana verkar vara dom värsta.

  Gilla

 • Tony

  Å fan, har Ojsan Kantarell också haft fingrarna i trosorna på
  medarbetare? Finns det överhuvudtaget någon som är normal
  på A? Är det Lena melin som råkat ut för ojsan?ftonlögnen

  Gilla

 • ossie

  Oswald Cantarell har ju skrivit en massa skit om Assange och nu visar det sig att han själv är av samma sort. Att kasta sten i glashus brukar sånt kallas. Lista på Aftonslaskens sexistiska medarbetare blir längre och längre. Nu väntar vi bara på Anders Lindberg skulle vara mumma.

  Gilla

  • assad

   assie, ett bra påpekande. Vilken patetisk nolla.

   Gilla

  • assad

   Dock, det är svårt att könsbestämma Anders Lindberg och han saknar helt sex appeal. Hans testosteronvärden torde vara onormalt låga för någon som helst sexuell aktivitet.

   ”Han” sitter säkert!

   Gilla

 • Stenbock

  Aftonslasken har idag åter en lista över SD-medlemmar som figurerat i osmakliga sammanhang.
  Finns det någon som kan lista vilka medarbetare som ”uppträtt osedligt”, och nu hängts ut i fria medier ?
  Själv är jag dåligt bevandrad inom gruppen PK-blaskor….

  Gilla

  • Stenbock

   F.ö. har ju Cantwell utseende för dem,som kallas torskar i hor-,och nattlivsmiljön ! Kan föreställa mig att en så ointelligent torsk,varit ett eftertraktat byte bland de horisontala. 😉

   Gilla

 • Ståfräs

  Tror SD hatarna i artikeln representerar mer regel än undantag bland vänstern o kommunisternas sätt att visa sin syn på vad dom menar med ”feminism”, verkar tydligen vara legio också inom teater o film, dom är väl PK så det räcker till o blir över.
  Ikväll skall jag bjuda min oäkta på god middag, städat hus, all tvätt fixad, så vi kan njuta fullt ut av varandra, det kallar jag ”min feminism”.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tungt nu för PK-vänster, blir intressant att se hur den kommer att hantera sina egna synder !

  Liked by 1 person

 • assad

  God morgon alla,

  Idag vill jag påminna om det viktiga ordet genusvetenskap.
  Reflektera över det och beskriv med egna ord hur vi alla kan åtnjuta genusvetenskapens fördelar i våra dagliga liv.
  Fokusera på vetenskaplighet och beprövad erfarenhet i dina tankar.

  Liked by 2 people

  • Joy

   Genusvetenskap handlar inte bara om kvinnor, utan om hur mäns situation ser ut i samhället. Den genusdebatt jag har tagit del av ser på männen också, vilken utsatt situation de har inom exempelvis psykiatrin. Så att folk förlöjligar genusvetenskapen är som en uppblåst vandringssägen. Men hur många har egentligen studerat vad det handlar om?

   Så enligt er som är SD-röstare, är män otrogna för att de har fler spermier än kvinnor har ägg. Det är vad SD-kvinnorna lärde mig när de startade upp sin grupp. Biologism kan inte förklara allt! Urk!

   Gilla

 • Folke Lidén

  #metoo kampanjen blev inte vad tokvänstern hoppats på! Det var väl Sverigedemokrater och män som ännu inte förstått att massinvandring och feminism är vägen till saligheten som skulle klämmas åt. Möjligen har man lyckats med vad jag tror är ännu ett syfte med kampanjen. Flytta bort fokus från det allvarligaste kvinnoförtrycket. Ett förtryck som inte i första hand utövas av vita, köttätande män.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Jaså, Cocaine Cuntwell också! Han som gnällde så mkt i en krönika över förseningen och säkerhetskontrollen innan en rättegång nyligen. I efterhand verkar det vettigt med hård kontroll, han var ju på plats. Han blev också insläppt så vad piper han om?

  Gilla

 • ossie

  Så den helpräktige Oswald Cantarell är av den sorten också lite skadeglad får man vara över det också.

  Gilla

 • Utvandrad

  Fan vad skadeglad jag är, det är lördag hela veckan numera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: