Israel försöker få beduinerna att sluta med månggifte


Polygami har varit olaglig i Israel sedan 1977, men i praktiken har myndigheterna tittat åt annathåll. Men Justitieminister Ayelet Shaked har nu startat en kampanj mot det.

Förra månaden drogs det första fallet inför domstol, vilket sände chockvågor genom Beduin-samfundet, där andelen män som gifter sig med mer än en fru beräknas vara omkring 40%.

Asam en talesperson för muhammedanerna säger:  ”Vi som ett Beduin-samhälle har rätt att få barn, ingen kan tala om för oss hur många barn vi skall ha. Israel stör oss i vår kultur och  islamiska moral. ”

JPOST

 


9 responses to “Israel försöker få beduinerna att sluta med månggifte

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dödskultens talesman öppnar sitt djävulsgap och uttalar sig allt efter vad hans maskangripna hjärna förmår och hänvisar till något som skall uppfattas som ”islamisk moral”, då dessa tvenne begrepp med all önskvärd tydlighet bevisats oförenliga.

  Koranslaveriets väldokumenterade destruktivism i kombination med jordens katastrofala och eskalerande överbefolkning, ger övertydliga besked som talar emot den lika förnuftsstridiga som respektlösa reproduktionshysteri som står tillfinnandes hos dessa spektakulärt avelsfixerade och efterblivna polygamistaktörer.

  Dags att påminna de primitiva folkslagen inom vilket århundrade vi befinner oss och med alla till buds stående medel vingklippa ovan avhandlade styggelse.
  Andreas.

  Gilla

 • Stenbock

  Ni som läst om mina ”stolperstenar” i Berlin,vilka lär/ska minna om ”gasade judar”,har nu dagen efter den stora vänliga ”judedagen 9 november”,blivit omdöpta till ”Stenar som minner om motståndskämpar”,
  mot Adolf.
  Ja alla sätt är bra…utom de dåliga !
  Bild på saknade stenar från Berliner Zeitung:

  För att komplettera vansinnet i min gamla stad,lägger jag även in en bild på ”Dagens konstinstallation” vid Brandenburger Tor.
  Två gamla skrotbussar som fraktrats runt i landet för beskådande senaste tiden.Konstverket med bussarna stående på nosen,påstås minna om Aleppo.Ja nog skall man vara lite konstig,om man kan finna sammanhang !
  🙂

  Gilla

  • Stenbock

   Vill tillägga att de båda Kranbilarna inte ingår i konstverket.Vidare att det är kommunistiska Gorki-teatern,som arrangerat det hela,för att ”visa sin kreativitet”,Det senaste enl. lokalnyheterna. 🙂

   Gilla

   • Lena

    Bodde en gång i min ungdom i samma hus som Simone weil, hon hyrde ut chambre de bonne till araber, det blev ett helvete vilket hon förnekade !

    Gilla

 • Mimi N.

  Ge monstret Nobelpriset och se till att Jimmie Åkesson inte blir insläppt till ceremonin, som vanligt … Stackars Jimmie, han är snart den siste monogam familjehuvud i Sverige

  Gilla

 • Mimi N.

  De resterande några hundra tusentals svenskar kommer att kvävas demografiskt av muslimska horder ni släppt in på ert territorium. Om ni inte går ut på gatorna ALLA för att protestera på riktigt, kommer ni att vara ett utdöende släkte. Ni har redan fått politikernas ilska på er – hör och häpna: det är de som känner sig hotade av er. Av er som är så fega och rädda !! De trampar på er tills det snart blir mos av er.
  Ni får ligga som ni bäddar, men riskera inte livet på oss, östeuropéer. Om ni fortsätter vara dumma i huvudet, då får ni ta konsekvenserna – ni och era kära politiker !

  Gilla

  • jgarn

   Att det kan finnas så urbota korkade politiker som frivilligt importerar miljoner muslimer till Sverige som består av 7,5 miljoner etniska svenskar? Detta är inget annat än ett utstuderat folkmord.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur är det med mångifte i dagens trygga heliga mångkulturella Sverige där vi alla är som en enda stor kramgo familj om 7 klövern får bestämma ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: