Turkiet arresterar mordlystna muhammedaner flockvis


Den turkiska polisen fängslade 100 personer i tre separata operationer på fredagen över misstänkta länkar till islamiska staten.

Polisen arresterade 82 utländska medborgare i en operation i Istanbul. Elva fler utländska medborgare arresterades i södra provinsen Adana och sju turkiska medborgare arresterades i den västra provinsen Izmir. Vapen och handlingar beslagtogs också. Dagen innan arresterade Turkiska polisen mer än 190 personer som misstänks ha band till islamiska staten i huvudstaden Ankara och i provinsen Bursa.

TheStar

FjärranÖsternRedaktören misstänker att det kan finnas ”Svenskar” i gruppen och att dessa ”Svenskar” var på väg till Sverige för att inkassera utlovade belöningar, lägenhet, bidrag samt Batikhäxa att förlusta sig med. Dom behöver ju tröstas, stackarna har ju fått på tafsen i Syrien, de behöver vila o ”mänsklig närhet”,  innan de börjar att fundera på vad de skall ställa till i Sverige för att Allan skall bli glad!

 

 


6 responses to “Turkiet arresterar mordlystna muhammedaner flockvis

 • InteLättlurad

  ”Allan”? Vi har vid det här laget blivit så tjenis med honom att vi kan kalla honom Al (Bundy).

  Gilla

 • Ulli

  Det är väl Erdogan’s vänner. Hans regering har ju varit huvudsponsor av IS, Al Nusra etc.

  Gilla

 • Stenbock

  Tala om att vända kappan…. Redan nu sitter i deras fängelser personer som vittnat om,hur Turkiet i skydd av nattens mörker,levererat vapen till IS i Syrien/Irak.Dessa mestadels kurder,blev betraktade som spioner,och dömdes till långa straff.
  När ryssarna avslöjade att Erdogan och hans svärson, importerade stulen olja från Syrien och betalade med ammunition och vapen,sprack den affären.Nu i finalen av dramat får således försäljarna IS-terroristerna,dela fängelse med leverantörerna ! Sedan finns människor som inte kan förstå de styrandes tankar och beslut.

  Gilla

 • Ståfräs

  Kors i taket är Turkarna RASISTER, detta borde Feministregeringen protestera kraftigt emot, Jonas o 7 klövern håller med!!
  Häkta svenska pensions räddare, här har DO ngt att bita i, det får bli helgarbete.

  Gilla

 • Nic Hostrup

  Det er forskellige meldinger vi fra Tyrkiet. I det ene øjeblik truer de Vesten med Islam, i det næste øjeblik fængsler de troende muslimer !? Er det den sædvanlige usandheder fra muslimer overfor kristne ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: