IS-låt spelades 30 minuter i svensk radio


ISLAM. Många lyssnare hörde av sig till Mix Megapol när Danny Saucedos låt avbröts. I stället började en rekryteringslåt för terrorgruppen IS att spelas, rapporterar Malmö24.

– Det är väldigt många som har ringt till oss om detta. Vi är väldigt glada för att folk är uppmärksamma, säger Jakob Gravestam, informationschef på Bauer Media.

Enligt Gry Forssell, en av programledarna, kom låten som en överraskning och märktes inte från studion.

– Det ska inte kunna gå, ingen ska kunna göra det, säger Forrssell.Låten som är tre minuter lång spelades på repeat i ungefär 30 minuter. Händelsen har polisanmälts.

-Pettersson bjuder den nyfikne på låten ”For the sake of Allah”, jag hoppas ingen låter sig rekryteras men om så skulle vara kan ni anmäla er till herr Assad när ni kommer fram så ger han er det mottagande ni förtjänar…


30 responses to “IS-låt spelades 30 minuter i svensk radio

 • Regina Säveholm Olsson

  Har folk missat att det var en piratsändning?

  Dvs, nån/några kapade Mix Megapol’s radiofrekvens och sände sin egen sändning istället för deras.

  Gilla

 • Lagro

  Låten som har spelats i radion 30 min är en propaganda låt för IS, naturligtvis kände de till på radion vad det var frågan om, men det var medvetet att det skulle göras reklam för IS.
  I Syrien är IS utraderat det finns kvar någon spillra men det är endast en tidsfråga innan de också är förintade.
  Eftersom regeringen i Sverige stödde ett regimskifte i Syrien tog de parti för IS och andra terrorister, därför det var enda alternativet till regimskiftet.
  När Ryssarna och Iran gick in med SAA, började det gå mycket dåligt för terroristerna de åkte på stora förluster och förlorade terräng.
  Svensk media har mörkat utvecklingen i Syrien och inte velat inse att svenska regeringen hamnade på den förlorande sidan, det blev inget kalifat för terroristerna i Syrien.
  Därför tycks personalen på radion inte vara informerad att IS i Syrien är förintade , de existerar inte mer där.

  Gilla

 • Katarina

  Tittar man på hur det ser ut i mediavärlden så är detta inte ett dugg konstigt.
  TV4 idol, måste göra varenda diktatur avundsjuk, propaganda maskineriet jobbar för högtryck och det så kallade folket applåderar och ringer och röstar, pengarna flödarna.
  Likt mycket annan kriminalitet så sköts nog detta från insiders.
  Så sök och finn de skyldiga inom mediasfären.

  Gilla

  • Lagro

   Media i Sverige är politiskt styrd, och det är mycket lätt att styra folkets uppfattning, därför de flesta ser svensk TV och läser svenska tidningar och bildar sin uppfattning därifrån.
   Den som skall hålla sig informerad om världshändelserna måste tillgodogöra sig utländsk media, och folkmassan gör det inte.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Ett angrepp på Sverige av främmande makt. Måste hanteras av militärens säkerhetstjänst. Varje krig startas med att media manipuleras.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jag bjuder alla underbara Svenska kvinnor på denna sång om kärlek, vi normala män som faktiskt finns i mängder älskar Er, https://www.youtube.com/watch?v=b4bWQsnI8Y0

  Gilla

  • Suzie

   Jättefin låt! tvärr har inte jag haft den stora lyckan och förmånen att få träffa den sortens man du beskriver har tyvärr träffat på alltför många av de funktionstörda sortens män trots att jag är både försiktig,klok och eftertänksam och aldrig kastar mig på en karl,tvärtom.En mycket trevlig äldre herre sa till mig för en del år sedan att svenska män är rädda för starka,självständiga,handlingskraftiga kvinnor med egna åsikter.Är det så?

   Gilla

 • Preben P.Reben-Prebensson

  Undrar hur många IS-nissar som kommit hem den senaste tiden och nu sitter i skattefinansierade hyresrätter och njuter dagligen av det sekulära samhällets frukter?

  Gilla

  • Joy

   Bara tanken att de får gå fritt i Sverige efter alla brott och må gott, jag blir rädd för min omgivning. Folk kan ju inte vara kloka som bara struntar i våldet och de fruktansvärda övergreppen och tror att allt är frid och fröjd, bara de får allt upptänkligt, gratis och utan motprestationer. De ska vara i Haag, inlåsta, inte i Sverige.

   Gilla

 • JEX

  Detta är ett terrorist brott Dessa Islamister som gjorde denna radiokapning ska jagas med blåslampa lika som att nazisterna skulle visa en hakorsflagga. Detta är en hot också mot våran demokrati samt hets mot folkgrupp . Om det nu går att hitta förövarna i detta kaos Sverige som vissa politiker inte tar på allvar.

  Gilla

 • Tony

  Jag förmodar att det är ett krav på att man har papper
  på att man är idiot för att få jobb på Sveriges Radio och TV
  åtminstone måste det underlätta för att få anställning där.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är det kanske hyllningssmelodin för de hemkommande tappra s.k svenskarna mördarna och terroristerna som stridit för IS ?
  Alla de är ju som bekant välkomna hem till de krimellas paradis Sverige utan några repressalier.
  Blir nog mycket tårta hos PK-familjen framöver när krigarna som de vurmar så för återvänder och bidrar till det mångkulturella folkhemmets trygga framtid.

  Gilla

 • Kap Kennedy

  Är det här blogginlägget skrivet för att testa vilka läsare/kommentatorer som konsumerar vanliga medier respektive enbart ”alternativmedia”? Av vissa kommentarer att döma är det i vart fall många som inte verkar ha fattat någonting. Är det inte väldigt jobbigt att inte fatta någonting?

  Gilla

 • GORAN LUND

  Din polare på Rix eller

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Detta är en uppmaning till terrorbrott och ska klassa som det.
  Det bör ses som en terrorhandling mot hela världen, då detta kan höras via hela världen.
  Förväntar att Sveriges säkerhetspolis ser denna handling som terrorverksamhet och agerar med kraft, om inte detta sker så får vi hoppas att annat land kanske ser detta så.
  Då det kan höras över hela världen via web etc.
  Gemensam kraft ifrån alla kanter mot terrorverksamhet är den enda lösning.
  Den som inte motarbetar, medarbetar för dessa fortsatta sinnessjuka brott.

  Ps. Det är klart att det är nån som har startat denna uppspelning, den startar inte av sig själv.
  Det är en uppmaning till terrorbrott!!! och ska dömas som det.

  Gilla

 • Hans

  Snapphaneklanen?

  Gilla

 • Lena

  Mest skrämmande är att finansiererna till detta miserabla …är svenska skattebetalare.
  Tänk för tusan om inte på er själva så på era barn och barn !!!
  Sverige är ett dårhus där skitfolk huserar !

  Gilla

 • SvenskMan77

  Tycker mest konstigt att det inte spelades på Sveriges radio.
  Men snart börjar väl böneskriken där så…

  Gilla

 • Bj

  Tror inte låten hamnar på någon top lista. Låter mer som djurplågeri. Men det finns säkert några av våra politiker som lyssnar på skiten under sin jogging runda. Sett till Lövens kroppshydda joggar han inte så mycket men när väckaren ringer på morgonen är det nog till denna skitlåt.

  Gilla

 • ossie

  Snart i melodifestivalen.

  Gilla

 • Joy

  När jag jobbade med närradion en gång i tiden, hade vi alltid en radio på så vi hörde vad som gick ut i etern när vi jobbade som sändningstekniker. Är de så självgoda nu så de tror att de är oåtkomliga och allt bara rullar på? Så dagens digitala teknik är osårbar, medans förr behövde man kolla upp att allt funkade. Naivt, godtroget och ofattbart korkat! Inte hört något i studion? Men den som sköter sändningen då?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: