Göran Persson: Den naiva flyktingpolitiken straffade sig hårt


INVANDRINGEN: Förre statsministern Göran Persson anser att politikerna borde ha minskat migrationen till Sverige tidigare än efter hösten 2015. Han kallar hanteringen för orealistisk och naiv. – Jag kommer ihåg Stefans tal om hur han ville se sitt Europa byggas. Det var inga murar som skulle byggas och människor hade rätt till solidaritet och gemenskap, säger han i tidskriften Kvartals podd ”Fredagsintervjun” med journalisten Jörgen Huitfeldt.

Tidigare statsministern Göran Persson intervjuas i tidskriften Kvartals podd ”Fredagsintervjun” som har premiär i dag. Intervjuare är journalisten Jörgen Huitfeldt som nyligen lämnade Sveriges Radio.

En del av intervjun rör migrationen och Persson drar slutsatsen att hanteringen av frågan har rubbat förtroendet för politiken. Han anser att Sverige borde minskat migrationen i ett tidigare skede än efter 2015 – ett år då närmare 163 000 personer sökte asyl i Sverige.

Politikerna satte stopp försent, menar Persson. – Långt innan det händer, när Moderaterna gör upp med Miljöpartiet om hur det ska hanteras anade jag att det här kommer att bli problem. Sen kommer den internationella krisen ovanpå det.

Persson varnar för fler kriser: ”ett växande problem” om inte Europa hanterar frågan gemensamt.
– Migrationen är ingen engångsföreteelse, det kommer att växa som problem och företeelse.

Det är inte svårt att förstå att de etablerade partierna framstod som handlingsförlamade under hösten 2015 eftersom de investerat så mycket i motsatsen, menar Göran Persson.

Han nämner efterträdaren Stefan Löfvens tal på Medborgarplatsen hösten 2015 men också förre M-ledaren Fredrik Reinfeldts tal inför valet 2014 som exempel men säger att han själv också hade åtagit sig att hålla den typen av tal.

– Jag kommer ihåg Stefans tal om hur han ville se sitt Europa byggas. Det var inga murar som skulle byggas och människor hade rätt till solidaritet och gemenskap. Du kan ta Reinfeldts öppnade hjärtan och Miljöpartiet som varit väldigt drivande, både för den gamla borgerliga regeringen och för den här regeringen.

Göran Persson tror att politikerna önskade att verkligheten skulle vara bättre än den var men att det var naivt. – Det var orealistiskt och det var naivt. Och det straffade sig väldigt hårt.

Samtidigt poängterar Persson att viss invandring behövs, att många av de som kommit hit blivit hårt arbetande medborgare. – Gå in i en butik, åk tunnelbana, gå in på ett sjukhus, titta på bussarna. Vilka är det som arbetar? Det är människor som kommit till Sverige de sista 10, 20, 30 åren och utan dem hade vi inte klarat oss.

Den tidigare S-ledaren spår i intervjun också att Sverigedemokraterna kommer få under 10 procent i valet 2018. – De har inget annat att erbjuda än missnöjet, ilskan, tillkortakommandet.

-Pettersson ger Persson rätt i en del men anser att han har fel i mycket. Utan invandring så hade vi inte behövt ha så mycket arbetskraftsinvandring, då hade alla de svenskar som idag arbetar med invandrare kunnat arbeta med annat och när det gäller SD:s kommande valresultat så drömmer han, om inte SD brakar ihop fullständigt på grund av interna idioter…

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

 


59 responses to “Göran Persson: Den naiva flyktingpolitiken straffade sig hårt

 • Joy

  Det var ju folk från Balkankriget som Göran Persson försörjde med våra pensionspengar, om jag inte missminner mig. Så det har varit naivt i landet länge isåfall, herr Persson. Våra politiker plundrar oss, det behöver inte invasionshorderna göra som de gjorde förr.

  Ofta har makten lierat sig med ockupationsmakten som dragit in i landet. Ingen skillnad nu, bara att det kallas att vi lever i en demokrati och är en humanitär stormakt. Utresningar pågår som under ockupation, med mer sofistikerade metoder som skatteslaveri, fattiga blir fattigare, pensionärer och sjuka blir än mer utsatta, flytt av folk från bostäder som går till s k flyktingar, våldtäkter och hot och hat mot de som vågar klaga. Skällsorden haglar, rasist, nazist osv

  Vi är under en otäck belägring!

  Gilla

 • Lagro

  Helt säkert kände Göran Persson till att den här okontrollerade asylinvandringen från muslimländer kommer att gå mot en katastrof för landet.
  Om Göran Persson hade gått ut och kritiserat asylinvandringen långt tidigare än 2015 hade han garanterat fått en massiv kritik från partiet och sannolikt blivit utesluten.
  Han har helt rätt att de som proklamerat för asylinvandringen är naiva och okunniga, nu börjar också problemen komma som de skapat och har helt säkert ingen lösning på.
  Det hjälper inte att påstå det är en utmaning och det måste satsas massor med pengar på utbildning, poliser och integration.
  Problemen är bland annat en accelererande kriminalitet och den typ av kriminalitet som Sverige aldrig upplevt och har inga motåtgärder till.
  Det är gängkriminaliteten och anstiftade mord m.m. som är mycket svåra att få bukt med, det finns inga resurser att komma åt de här brotten och det måste till ändrade regler för de som jobbar med dem.
  Det som sker nu är att brotten läggs ned finns ingen chans att utreda något och högen växer hela tiden.
  Jag läste i utländsk media för några dagar sedan, att Sverige ses som ett ”smörgåsbord” för de kriminella det är endast att komma och ta för sig.
  Risken att åka fast är minimal och mycket lätt att komma in i landet och även ut därifrån.
  Sådant här sprider sig därför när det är känt i de internationella kretsarna att rättssystemet har kollapsat i Sverige, utnyttjas det av de kriminella.
  Idag finns ingen möjlighet att förneka för politikerna att brottsligheten växer med en accelererande fart, och det har skett efter den okontrollerade asylinvandringen infördes av politikerna.

  Gilla

  • Lennart

   Bra analys och man kan tillägga att politikerna borde lägga kraft på att få ut de människor som kommit till Sverige genom säkra länder i stället för att dumma sig ännu mer, senast idag såg jag på Nyheterna att arbetsmarknadens parter gjort upp om en minimilön för asylinvandrare på 19500kronor varav arbetsgivarna skall stå för 8000kronor och svenska staten för resterande 11500.-kr. De arbeten som kan komma ifråga är städjobb och liknande! LO:s representant sa att alternativet att ha dessa gå arbetslösa är ännu mer skrämmande och kommer att påverka ännu mer än om denna åtgärd med ”lönebidrag” går igenom….Jag tycker det verkar vansinnigt och tror inte detta blir bra! Politikerna måste inse att asylsökande utan asylskäl måste skickas ut ur smörgåsbordet Sverige. Hur det än blir kommer en generellt sänkt levnadsstandard inom några år för alla i Sverige!

   Gilla

 • Bosse S

  Rensade Sagerska huset på dyrgriper, fixade toppjobb till den blivande frun och godsägarinnan, samt ordnade toppjobb till sin kusin, numer arbetsförmedlingens generaldirektör, inte att förglömma medverkan i århundratets stora pensionsbedrägeri. En sosse ut i fingerspetsarna.

  Gilla

 • centurion

  Tack PETTERSSON !!! Du är vårt hopp och inspiration. Tack, även alla ni därute i vårt sargade land, som så finurligt sätter ord på vad ni och vi tror på. Kämpa på. Förnuftet måste segra till slut.

  Gilla

 • ivanbjorn

  Kommunerna jublade för överskottet de fick tack vare bidrag från migrationsverket och statliga bidrag.
  Det var för några månader sen.
  Idag är samma politiker chockade åtminstone i Lidköping! – 40 miljoner för extra utgifter är nästan en fjärde del av budgeten på 170 miljoner! Du läser rätt minus 40 miljoner. Detta också p.g.a. att många ensamkommande blev vuxna p.g.a. att deras ålder uppdaterades. Allt enligt NLT

  Nämnd i krismöte efter uppgifter om okänt rekordunderskott
  LIDKÖPING I morgon träffas Social- och arbetsmarknadsnämnden i ett krismöte. Uppgifter om att förvaltningen har ett rekordstort underskott som nämnden varit…

  http://nlt.se/nyheter/lidköping/nämnd-i-krismöte-efter-uppgifter-om-okänt-rekordunderskott-1.69537

  Jag personligen har inget emot att människor bosätter sig av fri vilja där de vill bidra med, leva och bo.
  Med dagens fördelning och penningsystem fungerar inte detta och kanske ska det vara så därför att USA med NATO gör grushögar av många länder vilket skapar flyktingströmmar. Hela situationen blir absurd för alla inblandade. Vinnarna blir ur ekonomisk synvinkel de som startade all denna destruktion genom att de lånar ut pengar mot ränta.

  På det mänskliga planet kan vara vinnare även de som är utsatta för detta genom att vi accepterar och respekterar varandra och försöker skapa en så bra miljö som möjligt för alla inblandade både för nykomna och för urinvånare. Detta kräver dock politisk klarsynthet och handling samt ett annat ekonomiskt system som inte är byggd på lån. Den djärvheten saknas dock..

  Gilla

 • Joy

  nyfiken, FB behöver man inte ha för att nå ut! Det är skrämmande så illa ställt det är för svenskar idag! Vi är skatteslavar.

  Ute i Europa arbetar ureuropeer, men de har inte råd med en bostad. Men lika f.. ska det pytsas in våldsamma analfabeter, människor med grava störningar på grund av inavel, kvinnor som vägrar arbeta för att de är muslimer, etc etc. Det finns ingen ände på vanvettet som pågår. Det har pågått i årtionden och vi som sagt ifrån och sett och insett, vi är bara skräp.

  Nej, ska nog stänga ner nätet för kvällen innan jag blir för arg! Ha en fin kväll alla kämpar där ute!

  Gilla

 • nyfiken

  Göran Persson betala TILLBAKA 270 milja. (lade till lite ränta) till pensionärerna i SVERIGE !!!!

  Denna skuld är ej avdragbar i deklarationen !!!!

  Gilla

 • Lena

  De svenska politikerna är lite väl blåögda och naiva, inte särskilt smarta heller,

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Nej, alls icke, Göran Persson!
  Någon förmildrande naivitet har det aldrig varit fråga om, utan fastmer en mycket medveten strategi i den EU-styrda och folkfientliga kampen för att använda den okontrollerade massinvandringen som ett effektivt vapen för de europeiska nationalstaternas undergång, via tillskapandet av största möjliga kaos i enlighet med NWO-oligarkernas psykopatiska planläggning.

  Det mest flagranta beviset i sagda teori representeras onekligen av rättsstatens kapitulation inför den importerade våldskriminaliteten – oavsett vad en litotesbrukande regeringschef emeritus än önskar framhålla i rollen som den filosoferande landsfadern, vilken numer givits tid för reflektion där han avnjuter sitt otium cum dignitate.
  Andreas.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Bror duktig syndromet, Göran Persson, talar om hur han skulle ha gjort men fastnar med skägget i brevlådan p g a egna ”meriter”!

  Gilla

 • centurion

  Konstigt…ena stunden är gökungarna lönsamma. Nästa gång ses dom som ett straff. Göran Persson- du är fortfarande skyldig pensionärerna en massa slantar. Närmare bestämt 258 miljarder :- Fixa det, så kan vi snacka se´n.

  Liked by 1 person

 • OPete

  Syna gärna denna välmående storgodsägare !!! Han är ett praktexemplar på en äkta sosse . Sko sig själva och strö skatte pengar . Det är dom världsbäst på !!!

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Tack, Göran Persson för en rejäl pension.

  Solidaritet är inte sossarnas starkaste sida.

  Så här mycket får du som arbetare nöja dig med i pension.
  ( O.B.S. siffrorna gäller ej för ”ledande” sossar. )

  Pension vid 65 år

  Födelseår: 1952 1960 1970 1980 1990
  Allmän pension: 50 % 48 % 46 % 44 % 41 %
  Tjänstepension: 11 % 12 % 14 % 16 % 13 %

  Pension vid 68 år

  Födelseår: 1952 1960 1970 1980 1990
  Allmän pension: 61 % 58 % 56 % 53 % 50 %
  Tjänstepension: 13 % 14 % 16 % 18 % 16 %

  Källa: Swedbank

  Liked by 1 person

 • Gringo

  Lätt att vara kaxig idag, varför sa han inget när allt hände. Varför stod inte han på den sidan som inte ville ha mer invandring. Typiskt politiker.

  Liked by 1 person

 • Grune

  Jag som har en inkomst som ligger 2000 kr. under minimum skulle få hemhjälp som jag är i behov av. Denna hemhjälp bestod i att dom tvättar hälften av min tvätt och lämnar all tvätt som är tung att handskas med bl.a. Dom städar också halva min lägenhet. Detta betalar jag 700 kr i månaden för om jag kan. Jag kontaktade sos men fick till svar att jag kunde inte få någon hjälp därifrån p.g.a. att jag var pensionär.
  Jag vet var skon klämmer. Jag är ateist och har fel namn det är hela felet !!!!!!

  Gilla

  • Joy

   Ärligt sagt hoppas jag att jag hamnar under en buss och blir till mos om jag blir riktigt gammal och i behov av hjälp. Det finns ingen mening i att förnedras i detta bedrövliga land!

   Jag har hört av våra politiker sedan -90- talet hur värdelös jag är, kvinna, skild, fostrade barnen själv, akademiker, men har svår värk och kan inte arbeta regelbundet och hårt. Slet ut mig inom vården på – 80- talet då sparkraven haglade och vi fick jobba enormt mycket övertid. Hån och trakasserier är vad som mött mig genom livet från myndigheter och politiker.

   Och så massimporterar de socialbidragstagare och analfabeter och spottar oss skötsamma som offrat hälsan, rakt i ansiktet. Så ännu sämre vill jag inte ha det, det blir bara för mycket då!

   Gilla

   • nyfiken

    Joy ska vi starta ett nätverk ”minvärk” nej just jag har ju inte fb (vilket jag är mkt nöjd med) !!!

    Har själv blivit nekad sjukpenning (fast jobbat 50%) med klara och tydliga läkarintyg och genomgångna rehab insatser …..

    Det är tufft att vara sjuk och Svensk i Sverige ………

    Gilla

 • Grune

  AB Reinfeldt & Löven har sett till att Sverige raderasts från världskartan och ersatts av Abnormistan.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Stefan Löfven får tillsammans med Fredrik Reinfeldt ta på sig skulden fär Sveriges totala förfall.
  Hur kunde det ske? Hur tänkte de, om de över huvud taget tänkte alls?
  Hur har alla stollarna, som suttit i riksdagen de sista 15 åren tänkt?
  Det hela är ju inget annat än ett stort vansinne, där hycklande riksdagsmän tävlat om att överträffa varandra med avseende på godhet.
  Inga kostnader var,för höga, när det gällde invandring. Volymer fick inte diskuteras. Om någon opponerat sig, har man ropat rasist, nazist och främlingshatare. Några konkreta argument i övrigt har de aldrig haft.
  Jag frågar igen, hur har det kunnat ske.
  Hur har all denna dumhet kunnat samlas i riksdag?

  Liked by 1 person

  • Grune

   Svaret på din fråga är att det har skett p.g.a. att 87% av svenska valmanskåren är i stort i behov av psykiatris vård och borde inte fått rösta alls.

   Gilla

 • Erik Bergman

  Var Per-Albin Hansson muslim? Han hade ju två fruar.

  Gilla

  • eva

   Ge inte Löfvén det pluskortet. Då kan han hävda att Sverige alltid varit muslimskt utan att veta om det dock, och därför borde återföras till den tidigare muhammedanska ordningen.

   Gilla

 • Lena

  Kanske fler som jag som drar paralleller mellan linslöss och egenälskare, dåtidens filmstjärnor som alltid stod i fokus, de försörjde dock sig själva genom intäkterna,
  på biograferna…………….dessutom var de oftast snygga att se på !
  Idag de linslöss som kallas politiker ……….VI FÖRSÖRJER DEM !!!!!

  Liked by 1 person

 • InteLättlurad

  ”Gå in i en butik, åk tunnelbana, gå in på ett sjukhus, titta på bussarna.”
  En smutsig butik med utstämplade varor och flugor i kyldisken. I rusningstrafik är det inte lika många invandrare i tunnelbanan som mitt på dagen. Sjukhus har större andel invandrare som patienter än som personal. och varför titta PÅ bussarna när man titta GENOM de hål som in vandrarna skjutit i dem?

  Nej Göran, du övertygade inte mig den här gången heller. Verkar inte som om du ens försöker.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Göran Persson Blues

  Liked by 1 person

 • assad

  Lösenord: Genusvetenskap

  Användarnamn: gEnus-122vetenskap

  Gilla

 • Jenny

  Men apropå skenhelighet. Förlaget Lava ska ge ut en bok om sexuella övergrepp – redaktör Alexandra pascalidou. Förlaget Lava ägs av Linda Skugge och hennes bror Peter Nordman är VD. Jag har träffat flera som har haft Fas3 där dit tvingade av AF, de arbetslösa blev fruktansvärt behandlade av de anställda-det var mobbning. Och Alexandra Pascalidou har jag varit i kontakt med i verkliga livet och hon är verkligen inte intresserad av att hjälpa svaga-hon vill bara ha uppmärksamhet och tjäna pengar. Ska kombination Lava förlag och Alexandra pascalidou stå på de svagas sida när det gäller sexuella övergrepp?

  Många i Sverige använder sig av flyktingkrisen, sexuella övergrepp etc, som ett sätt att framstå som goda och tjäna pengar!

  Liked by 1 person

  • Lennart

   Jenny…de pysslar bara med mörkläggning, kod 292, de har ett syfte att flytta fokus från Sveriges extrema import av dysfunktionella grupper av nya bidragsmottagare….Det är en gigantisk mörkläggning av allvarliga problem i samhället av mord och våldtäkter utförda exempelvis av Afghaner….Importen fortgår eftersom ”ALLAH ÄR LIKA VÄRDA….” som vår lågutbildade statsminister brukar rapa upp….”ALLAH ÄR LIKA VÄRDA….” betyder att allah har rätt att söka hjälp i Sverige utan motprestation….DET KOMMER INTE ATT SLUTA BRA!! Tyvärr får de svagaste i samhället ta allt skit, du tillhör nog den gruppen!

   Liked by 1 person

   • Jenny

    Jag bodde i Sverige på åttiotalet och då hade de flesta det bra. Nu träffar jag många pensionärer och arbetslösa som knappt har några pengar, har inte råd att köpa busskort, tandläkare är ett ekonomiskt problem, köper gymnastikskor begagnade på Second hand som de kör i tvättmaskinen, har inte varit på semester på flera år m.m.

    Alla har de varit svenskar. Hur kan de bli så här – så många svenskar som är fattiga i klass med många fattiga i andra länder. Men det pratar vi aldrig om… bara om andra länders fattiga… eller?

    Gilla

  • nyfiken

   Denna Pascaludio var anställd av UD med en hög lön, mera än A-kassa, och fick dessutom sina resor och utlägg betalda (hon var i USA för att göra någon sorts program) !!!!

   Jag har brevet med bekräftelse om hennes lön och anställning från UD !!!

   Är någon intresserad `???

   Gilla

   • Jenny

    Folk som hamnar i maktposition hjälper varandra och håller varandra om ryggen. Alexandra pascalidou var med i en organisation som hette Unga mot rasism, där fick hon ett kontaktnät-jag tror att det var genom det nätverket hon lärde känna Margot Wallström. Det verkar som det är flera som gjorde karriär genom att vara med i nätverket Unga mot rasism.

    Om man en gång kommit med i gänget som har makt – då hjälper man varandra – håller varandra bakom ryggen och ger varandra. Om Media börjar jaga någon typ Borg eller Timell, då hamnar man ute i kylan.

    Gilla

  • Lennart

   Jenny….Du gör en helt korrekt analys, man kan ta Malmö som ett avskräckande exempel, de får 5miljarder per år av statskassan men går ändå INTE runt….ALLT GÅR TILL massinvandringen, till och med s.k. ”papperslösa” får Socialbidrag av Malmö kommun…VI MÅSTE FÅ EN FÖRÄNDRAD INVANDRINGSPOLITIK!! Din kommentar var bra, helt riktiga iakttagelser! Trevlig helg!

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Men Göran Person blev ändå aldrig en fattigpensionär. Liksom hans namne i förnamn som var chef på OK. Ja rörelsens folk förnekar sig inte. Han avgick valnatten 2006 o borde ha förstånd att vara tyst nu. POPULIST!

  Liked by 1 person

 • Lena

  Sådant här ger inte rubriker längre, de makten tycker bara att vi skall se det som normalt.
  Sååå sorgligt !
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/far-west-mercato-firenze-rissa-choc-bande-immigrati-1461058.html

  Liked by 1 person

 • ossie

  Läste om detta ipå Expressen att Göran P tror att SD kommer att få under 10% i valet så skrattretande önsketänkande. Sossarna har sina våta drömmar troligen kommer SD att få runt 30% och bli största parti. Längtar efter att se dom långa som fiollådor på valkvällen dessa mästertippare. Får sossarna 20% kan de vara nöjda. Nu är det inte SIFO som bestämmer tack och lov.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Det var en gång, för länge sen, när gammelmormor var än oskuld ….
  Då grisar flög och man gick ner i gruvans djup på jakt efter kattguld.
  Då fick man sjunga, dansa, skratta, älska, sova, dricka, äta gott,
  Va’ glad att leva, tacka gud för det vi fått, för barn, för koja och för slott ….

  Idag läser man: slott för de nyanlända och koja för svenskarna …..

  Liked by 1 person

  • Grune

   Ja det var en gång ett land som hette Sverige och som nästan alla andra länder såg upp till. Idag är det en Afrikansk lydstat som alla länder varnar för.

   Gilla

 • Trynbald

  Jag tror att sossarna skule få under 10% om murvlarna gjorde sitt jobb.

  Liked by 1 person

  • Argus

   Nej det skulle de inte få. Om vi haft en fungerande granskning av makten hade aldrig politiken sett ut som den gör nu. Då hade för det första alla odugliga politiker åkt ut på ändan och för det andra hade de kvarvarande inte vågat föra den politik de nu ,för. Alternativt åkt ur riksdagen vilket är det värsta man kan hota en politiker med.

   I sann kommunistisk anda har vänsterpacket sett till att infiltrera redaktionerna. Här har vi förklaringen till att det ser ut som det ser ut. Men nu har den tekniska utvecklingen har sitt till att de mist informationsmonopolet. Den tiden är snart förbi då de kom undan med sina lögner och myter.

   Liked by 1 person

   • Trynbald

    Visserligen skrev jag skule när det skulle vara skulle. Men jag tar om det: om murvlarna gjorde sitt jobb skulle inte ”invandrare kallas svensk” , skulle inte ”no go zoner kallas socioekonomiska utanförskapsområden”.
    Utan ljugmurvlarna skulle Sverige se väldigt mycket bättre ut.

    Liked by 1 person

 • Lena

  Vi som fann bra arbete utomlands ……..vi var de som han ville stämpla i pannan !
  ”Han fiser högre än sin r*v” !

  Liked by 1 person

 • Lennart

  SOCIALDEMOKRATERNA har mycket länge bedrivit en extrem invandringspolitik som går c:a 40 år tillbaka i tiden och Olof Palme var drivande och vänsterextrema i FNL-grupperna som ville göra karriär vurmade exempelvis för Roy Rahman från Bangladesh, många var de Socialdemokrater och akademiker inom partiet som gjorde karriär på att se till att Sverige fick en extrem massinvandring, tillkommer en massa värdelösa projekt, ex pappersbruket Bay Bang (tror jag det hette) i Vietnam ditt sossemaffian slussade många miljarder från svenska statskassan, detta pappersbruk blev en JÄTTEFIASKO! Beträffande mannen från det MUSLIMSKA Bangladesh så våldtog, slaktade och brände Roy Rahman ihjäl den då 70 åriga Märta Pettersson i Sätra, han hade jobb inom hemtjänsten trots en kriminell bakgrund! SOCIALDEMOKRATERNA har extremt mycket blod på sina händer på grund av den ansvarslösa massinvandringen av dysfunktionella grupper, BIDRAGSTAGARE som tack för bidragen röstar på Sossarna! Denna usla pajas Olof Palme var drivande i att Sverige skulle bli en humanitär superstormakt och Stefan Löven, en lågutbildad, fullständigt okunnig och imbecill människa är en värdig arvtagare till denna SKIT Palme!!

  Liked by 1 person

  • gamgubben

   Du glömde att nämna att denne Rahman sedemera befanns ”oskyldigt” dömd och fick 10,2 miljoner.
   Han begick, efter hemkomsten till Bangladesh, tydligen ett mord,huruvida dömd vet jag ej.
   Däremot heter det ingen rök utan eld.

   Gilla

   • Lennart

    gamgubben….Nej jag glömde inte, utelämnade det medvetet. Att mördaren Roy Rahman fick drygt 10miljoner för att ha våldtagit, misshandlat och bränt upp Märta Pettersson i Sätra är riktigt, det är så SOCIALDEMOKRATERNA tycker att det egna folket skall behandlas. Roy Rahman från den MUSLIMSKA landet Bangladesh är en i mängden av gruppen från detta land….Den ansvarslösa massinvandringen fortsätter med nya grupper, den värsta är nog den Afghanska gruppen av s.k. ”barn” – kriminella mördare, knarklangare, våldtäktsmän osv.osv……Säkert kommer Socialdemokraterna att ge dem amnesti tillsammans med Miljöpartiet men så länge befolkningen är så ryggradslös kommer det bara att fortsätta….

    Gilla

   • Lagro

    Roy Rahman hade mycket starka indicier mot sig när det gäller mordet på kvinnan.
    Men det tekniska beviset som åklagaren lade fram i rätten visade sig vid granskning av advokat att det var inte hållbart.
    Därför blev det resning i fallet och Rahman blev frikänd vid ny rättegång och fick skadestånd på 10 miljoner.
    Mordet på den 70 åriga kvinnan kunde vara ett anstiftat mord och då finns inga bevis mot den misstänkte, även om det finns starka indicier.
    Någon alternativ gärningsman har inte varit aktuell i fallet.
    Rahman fick 10 miljoner i skadestånd och flyttade tillbaka till sitt hemland Bangladesh och startade utlåning på den gråmarknaden.
    Det är vanligt att det lånas ut gråa lån med 3-4 % ränta per månad i de här länderna.
    Rahman hade en person anställd som han misstänkte hade förskingrad pengar från utlåningsverksamheten.
    Den personen påträffades mördad och Rahman blev misstänkt av offrets släktingar att det var ett anstiftat mord av honom, därför bevis fanns inte mot Rahman.
    Sedan påträffades Rahman mördad, sannolikt en hämnd.

    Gilla

   • Lagro

    Resningen för Rahman och skadeståndet på 10 miljoner fanns sannolikt politiska motiv bakom och politisk inblandning.
    Han var en muslimsk asylinvandrare som regeringen såg som starka skäl att det skulle bli resning, och ge politiska poänger för regeringen till asylinvandrare.
    Vanligen kommer resningarna tillbaka med vändande post, en resning som godkännes att bevisen inte varit hållbar, ifrågasätter åklagare och även rätten.

    Gilla

  • Grune

   Jag har sagt det förr men det tål att upprepas. Sverige har stått utan regering sedan 1969 då Tage Erlander avgick, alltså nära 50 år. Nu frågas. Hur många andra länder har varit utan styre i så många år????????

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad gjorde f.d ledaren för arbetarpartiet numera godsägaren själv åt massinvandringen när han styrde folkhemmet ?
  Så tragiskt och patetiskt det är att höra ständiga hycklande uttalande av välgödda föredettingar som sitter i sina orubbade bon och bara jäser när man vet vad ställt till med, vidrigt är vad det är.

  Liked by 1 person

  • Preben P.Reben-Prebensson

   Bra fråga. Kan bara ge tummen upp!

   Gilla

  • Ståfräs

   Han är den mest kriminella av alla, 250 000 000 000 av pensionärerna som skulle betalas tillbaka ”krona för krona”, måste tyvärr idiotförklara alla sossar, eller är det normalt?

   Gilla

   • Grune

    Detta är väl bara fickpengar om man jämför med hur många miljarder Löven förskingrat från Svenskarna.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: