Amerikanska pedofiler ska få stämpel i passet


BROTTSLIGHET. Amerikaner som dömts för sexuella övergrepp mot barn kan få en särskild stämpel i sin pass, rapporterar flera medier.

USA:s utrikesdepartement uppger att man kommer att makulera pass tillhörande registrerade sexförbrytare och tvinga dem att ansöka om ett nytt med texten ”dömd för sexbrott mot en minderårig”. De som aldrig haft något pass och ansöker om ett för första gången får också ett pass med varningstexten.

Åtgärden sker med stöd i en lag klubbad 2016, som har som syfte att stoppa så kallad barnsexturism, alltså sexuella övergrepp mot barn i samband med resor.

-Pettersson tycker det var synd att det inte fanns för 1400 år sedan. Då hade Mohammed och hans polare kanske stannat i den arabiska öknen…

The New York Times


6 responses to “Amerikanska pedofiler ska få stämpel i passet

 • Kenth Andersson

  De får söka asyl i de kriminellas paradis Sverige där alla typer av brottslingar behandlas mycket fint !

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Detta uppslag kan ju vid ett första påseende ge ett positivt och moraliskt befogat intryck, då samtliga världsmedborgare med själsförmögenheterna i behåll naturligtvis välkomnar alla seriösa försök att identifiera och märka dessa extremt farliga brottslingar.

  Emellertid, vid närmare eftertanke ställer sig introduktionen av speciella stämplar i passhandlingen något riskabel, då man kan spekulera över vilka övriga illa sedda eller av det korrupta etablissemanget påstått misshagliga individer som efter detta initiala sigill framledes riskerar att märkas som dissidenter och den globaliserade statens politiskt inkorrekte fiende.
  Vill man vara riktigt dystopisk kan detta komma att omfatta även ID- och körkort.

  Vidare kan man självfallet spekulera i värdet av en dylik uppmärkning, då den erfordrar att gärningsmannen blivit laga dömd, samt betänka det faktum att lejonparten av dessa förhatliga förövare alltjämt går fria och åtnjuter den intet ont anande allmänhetens respekt.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Våldtäktsmännen har aldrig varit tryggare i Sverige än nu,
  däremot har Tafsarna fått problem?

  Gilla

 • ossie

  Snart så får Sverigedemokrater Rasist stämplat i passet i alla fall om Sozzeriet fär fortsätta regera vilket gud förbjude.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Får se efter valet 2018 om sossarna och vänsterflummet med stöd av alliansen blir en verklighet något man tyvärr fruktar om man känner de svenska väldresserade väljarna rätt.

   Gilla

 • Mm

  Det kan väl inte gälla den kategorin, det står ju i boken att det är fritt fram att våldta barn, så snart imamen har läst några rader. Om det är några som har synpunkter så är det bara att skära halsen av de som ifrågasätter den fridsamma religionen

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: