Skottlossning i Malmö


INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats till Rosengård i Malmö med anledning av en skottlossning mot en lägenhet. På Ramels väg kunde polisen konstatera att någon skjutit mot bostaden. Ingen person har skadats i samband med händelsen.


17 responses to “Skottlossning i Malmö

 • Mr Jordan

  Vilka har tillstånd att röra sig med automatvapen i Sverige? Upplys mig, för jag vill gärna veta. Vad är det som hindrar polisen från att rensa upp, det vill jag också veta. Tror politikerna att det ger framtidsro och glädje, för de boende att leva i fullständig misär? Vilka levnadsförhållanden är möjliga under ständigt hot? Är allt ett skämt? Agera nu, eller avgå!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Eliassons politiskt bakbundna svenska och tystade poliskår anser ju att högre löner är lösningen dagens svenska brottsanarki, något annat vågar eller får tydligen polisen inte tala om eller kräva i dagens lilla DDR !
   Vad hjälper 1miljon i månadslön om man inte också får befogenheter och verktyg för att rensa upp i träsket och täppa till truten på alla infödda och importerade samhällsparasiter ?

   Gilla

 • ruben

  Den efterlängtade globalismen visar sitt verkliga gristryne. Grattis kommunistsvin, vill jag säga, för det var väl de som efterfrågade det här?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Förr sade man alltid att lika barn leka bäst och det stämmer till hundra % det vet man när man växt upp i ett tryggt icke mångkulturellt Sverige men tyvärr så tyckte inte de folkvalda makthavarna detsamma och startade därför för drygt 35 år sedan en totalt okontrollerad massinvandring till Sverige och därefter tyckte dessutom en majoritet av svenskarna att EU med vidöppna gränser verkade mysigt att tillhöra !
   Resultatet av detta ser vi idag 2017 bra eller dåligt, ja det är upp till var och av det väldresserade, naiva och konflikträdda svenska folket att avgöra.

   Gilla

 • Stenbock

  Kenth:
  Du har helt rätt detta är ju vardagsmat i landet bortom alla bergen !
  Tacka vet jag slasken X-pressen,som verkligen lägger ut viktiga händelser.
  Läste just att en åhörare vid en sagostund på dagiset,nu anmält de ansvariga för rasism.
  Vad hade då hänt när någon kunde till den grad få högt blodtryck ?
  Jo under sagostunden för de små,läste man ur en Pippi Långstrumpbok.
  Då var det skett det numera förbjudna ordet negerhövding hade man glömt att censurera bort.
  Nu kommer en rättegång troligen att ske och den stackars förestånderskan Marie Gerdin,kommer nu att kallas inför skranket !
  https://images.interactives.dk/pettersson_family_ur-boken-av-langer-X5YQ5wIjrhS7LMqKqkX9iQ.jpg?auto=compress&ch=Width%2CDPR&dpr=1.50&ixjsv=2.2.4&q=66&rect=28%2C0%2C1444%2C1000&w=750
  Så här skall niggerkungen i original sett ut.Pettersson var hans namn,och lär ha gifte sig med en negress,på en liten ö Stilla Ozeanen 1904 !

  Gilla

  • Lena

   Stenbock :
   Tänk så många barn och inga flerbarnsbidrag !

   Gilla

   • Stenbock

    Ja Lena det var på den tiden även drängar och pigor i dåtida vårt land,ynglade av sig årligen.Vare sig Radio/TV eller filmer fanns att glädja sig över,efter dagens slit.
    Vad återstod ??
    Men detta är ju min personliga teori,och inte utforskat av nuvarande klokskap i Absurdistans styrande ställning och öfvre skikt.

    Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    En del av de översexuella adelsmännen gav sig på pigorna och om adelsmännen var av lägre ”kast” så erkände de även avkomman i alla fall under senare tid , från 40-talet.
    Jag känner några av avkomman. En del av adelsmännen tillbringade sin tid på olika mentalsjukhus, så klart inte alla, men .

    Gilla

   • Stenbock

    Lena:
    Jag är ju inte så bevandrad inom den sektorn…Även om jag under mitt liv träffat på personer,som smyckar sig med såväl von som af…
    F.ö. skall jag nu söka sova.Detta lär bli svårt efter alla in-och utländska nyheter,som idag presenterats. Skall i morgon söka lista upp alla händelserna,som i framtiden kommer att nämnas i samband med 3 november 2017.Därmed säger jag tack och farväl för detta dygnet !

    Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    Då önskar jag dig en godnatt och ett frächt godmorgon, vi ses!
    Skall också uppsöka kudden och somna till en god bok .

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja, ingenting förvånar en längre i dagens patetiska och genomsjuka Sverige, nu kan vi inte sjunka lägre utan nu finns bara en vändning men när den kommer och hur det blir sedan är tyvärr ännu skrivet i stjärnorna men som sagt allt har ett slut även i det stenrika trygga och heliga mångkulturella Sverige !

   Gilla

 • Lena

  Då blir det ingen orsak att lyssna på detta ikväll.

  Gilla

 • assad

  Mycket pang-pang idag Pettersson. Beror det här på muslimerna eller är det bara slumpen som verkar på ett sådant sätt att babbar ”just nu” skjuter mer än andra men att dom i vanliga fall skjuter lika mycket eller mindre än svenskar?

  Har Löfvens huvudform något med det ökade våldet att göra?

  På vilket sätt kan Schyfferts utbildningsbakgrund kopplas till alla dessa pistolskjutningar?

  Inte minst, har Södertörn något med saken att göra?

  Har polisens korvbjudningar bara spätt på våldet? Och hur är det med armbanden?

  Är feministerna dumma i huvudet?

  Är SVT, Aftonbladet och andra skräpinrättningar fega småkryp som går omkring med torkad bajs i brallorna och på så sätt mörkar den våldsamma verkligheten i dagens Sverige?

  Är det bara svenska män som gruppvåldtar?

  Här finns sannerligen många obesvarade frågor?

  Här råder inga klara svar och man måste vara genusforskare för att förstå vem som skjuter med pistol så det säger pang.

  Malmö är verkligen drabbat! Bor det fler svenska män i Malmö i jämförelse med övriga riket?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför rapportera om sådant som idag är vardagsmat i Sverige, ingen bryr om skjutningar de är ju lika vanligt som toabesök och som brukligt dödstyst från vänstra PK-flummet !

  Gilla

 • JEX

  Inte många av dom som inte röstade på SD lyfter på ögonbrynen ännu tyvärr, men kommer att drabbas förr eller senare av detta som sker i Sverige pga invandringen av tjuvar och våltäktsmän . Hoppas tioöringen trillar ner snart innan det är försent.

  Gilla

 • Rolf

  Underbara mångkulturen hälsar pk etablisemanget.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: