Rånare greps tre gånger på tre dagar


BROTTSLIGHET. En man i Malmö greps tre gånger, under loppet av tre dagar. Den 31 oktober tog polisen in honom för första gången. På torsdagen greps han två gånger inom loppet av knappt fyra timmar.

Polis larmades på tisdagen efter att en hantverkare hade sett en man rota i hans byggbil. Hantverkaren konfronterade mannen, som sedan greps av polis klockan 12.50.

Två dagar senare, på torsdagen den 2 november, greps samma 36-åring klockan 15.00, misstänkt för narkotikabrott, innehav av narkotikaklassade tabletter och eget bruk av narkotika. Det var på köpcentrat Tringeln som en ordningsvakt tog mannen, som sedan överlämnades till polis.
Klockan 17.15 frigavs mannen från polishuset i Malmö.

Ungefär 1,5 timme senare, klockan 18.42, kontaktas en polispatrull av två 16-åringar. Ungdomarna hade blivit rånade på Spårvägsgatan i Malmö. Rånaren hade hotat 16-åringarna och tagit deras telefoner. Tio minuter efter anträffades den 36-åriga mannen – som också visade sig vara rånaren – på Värnhem av en annan polispatrull. Vid kontroll av mannen återfanns båda mobilerna, som kunde återlämnas till de två ungdomarna.

Kvällsposten

-Pettersson noterar att brottslingen är 36 år och undrar vad han gjort för att förtjänat att vara på fri fot och vad han kostat samhället under tiden…


5 responses to “Rånare greps tre gånger på tre dagar

 • Jhonsson

  Förr i tiden låste man in slödder och pack.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är ett stort fel inom polismyndigheten. Hade polisen gjort RÄTT från början hade deras arbetsbörda kunnat minska med en tredjedel minst.

  Gilla

 • Elsa

  Om han är känd av polisen, varför springer han då lös?

  Gilla

  • Stenbock

   Beroende på att de styrande idioterna i Sthlm,tydligen låtit utfärda ett dekret,att inga ”guldklimpar” får sättas bak galler.Denna nyhet visar också under vilka otacksamma uppgifter,vanliga polismän ställs inför.
   Åklagarna sitter bekvämt bakåtlutade på sina stolar,och friger alla icke ursvenska som begått svåra brott !
   Anarkistiska Absurdiztan i all sin skepnad. 😦

   Gilla

 • Jag

  Denna ”ädla” man, med ”rent sinne” försökte nog gardera för andras pensioner, både i nutid och framtid – en ”fin” pensionsräddare – ICKET!!
  Utvisa hela familjen! Bort, bort, bort!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: