Nattklubb i Malmö sprängdes igen


INVANDRARBROTT. Entrén till nattklubben Babel i Malmö sprängdes av en kraftigare explosion i natt. Klubben var stängd och det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats. Nationella bombskyddet har undersökt platsen under natten och polisen bedömer att det rör sig om en kraftig sprängladdning.

Brottet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det inkom larm om flera höga smällar i området från flera personer strax efter klockan 00.30 men polisen har inte hittat fler ställen där det ser ut att ha sprängts. Samma nattklubb drabbades av en detonation i oktober förra året.

Polisen


9 responses to “Nattklubb i Malmö sprängdes igen

 • Mimi N.

  Förklaringen är just Sveriges dåliga exempel att inte bli av med utvisade parasiter utifrån Europa stödda av inhemska blodsugare. Sverige, sluta att förstöra för oss i öst Europa också. Vlad Tepes runt hörnet !!!
  Cargo heter rockbandet – som många andra band glorifierade de också Vlad.

  Gilla

 • Truthfighter

  Varje dag är det nåt muslimskt skit nu. De börjar intensfiera sitt Gudsfientliga krig mot oss västbor. Allt för att förstöra det goda, för sin allahdjävuls skull.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Restaurangföretaget har sannolikt inte betalt ”beskyddarpengarna” i tid? Dessutom har jag hört att alla muslimer skall betala sin skatt till moskéerna, även om de inte skattar till svenska staten och om slanten inte flyter in, så straffas de som avfälliga. Kanske med en explosion som varning. Misstänker att, precis som i Danmark, funkar de s k ”ungdomsgängen som skyddstrupp för en moskée, eller kanske flera. De får del i vinsten.

  Gilla

 • Billy Boy

  En gammal utifrån kommande kulturyttringar som går tillbaka ända till 1940-talet …

  … vilken upprätthålls än idag i Malmö.

  Har etablerat sig som en minnesvärd och uppskattad tradition och firas därför fortfarande med nya bombkrevader så gott som dagligen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det hade kanske varit lite tryggare och billigare för skattebetalarna idag om vi inte hade tagit Skåne från danskarna !

  Gilla

 • assad

  Bra Pettersson. Jag gillar ordet ”igen” när vi pratar invandringspolitik.

  En kraftig explosion, igen. (och igen och igen). Det kommer att smälla i pistoler och bomber (och brinna) igen och igen i framtiden.

  Brinna och smälla.

  Gilla

 • Fredde

  Medias tolkning av detta lär bli:
  – så här gjorde man ofta på 60- och 70-talet i Sverige, så det har inget med invandringen att göra
  – det är (SD) som ligger bakom detta, såväl som allt annat dåligt som sker

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Absolut, vi har otäcka SD, USA hemska Trump och Ryssarna har Putin som är roten till allt ont idag trots att de inte var med i sandlådan för drygt 35 år sedan i Sverige när Palme och hans politiska polare i öppnade dörren helt mot omvärlden och därmed startade en katastrofal och totalt okontrollerad massinvandring !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: