Israels Araber kraftigt överrepresenterade i mindre hedrande sammanhang


Den israeliska araberna har en ”iögonfallande överrepresentation” i våldsbrott, narkotikahandel och produktion av narkotika, odling och innehav av andra droger. Andelen israeliska araber i befolkningen är 21% är deras engagemang i allvarlig brottslighet mer än dubbelt så mycket!

Enligt polisen är israeliska araber involverade i 57% av alla mordfall och 55% av alla mordförsök.  De israeliska arabernas andel av mordbrand är ca 59%.  Israels araber är involverade i 45% av rånen. De står för 36% av egendomsbrotten och 26% av narkotikahandeln.

Det bör noteras att år 2016 var andelen israeliska araber involverade i  mord och försök till mordfall ännu högre,  63%.

År 2016 var araber också involverade i 57% av alla brandattentat, 48% av rånen; 36% av egendomsbrotten och 22% av alla narkotikabrott

LÄNK


One response to “Israels Araber kraftigt överrepresenterade i mindre hedrande sammanhang

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: