Integrationsministern fick föras i säkerhet efter hot från asylsökande


INVANDRING. Integrationsminister Inger Støjberg (V) var idag på ett asylcentrum på Nordsjälland; Danmark för att spela in ett radioprogram. På centret bor människor som har fått avslag på sin asylansökan och ska skickas hem. 

De avvisade asylanterna var inte så imponerade av Inger Støjberg och hennes tuffa asylpolitik så det blev dramatiskt innan livvakterna förde integrationsministern i säkerhet.

Läs mer på Danmarks Radio… 

-Petterssons har skrivit en hel del om Støjbergs självklara asylpolitik med sänkta bidrag, krav på att vara självförsörjande, den som ljuger om ålder eller bakgrund ska ut för all framtid, krav på att lära sig danska osv.

Venstre (V) är ett danskt liberalt parti, till höger om mitten men inte lika långt ut som de konservativa. Konstigt nog har jag aldrig hört några svenska politiker kalla danskarna rasister trots att även socialdemokraterna i Danmark låter bättre än Jimmie Åkesson.

Här firar integrationsministern den för danskar 50:e förbättringen av asylreglerna medan andra tycker det är försämringar…

Här är damens datorskärm. Hon verkar beundra herr Muhammed…

Inger Støjbergs skärm


17 responses to “Integrationsministern fick föras i säkerhet efter hot från asylsökande

 • Ateisten

  Här är tydligen lite av tilldragelsen https://www.liveleak.com/view?i=aa6_1509724863

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Som sagts innan…..Danmark, Norge, Finland….den sämste sjukaste krymplingen hos er, har mer ryggrad än 7-klövern har ihop.

  Skönt att det finns nått bra i Norden, då Sverige sjunker djupare för var dag.

  💛 till våra närmaste rakryggade grannar: Danmark….Norge….Finland

  Inger Støjberg… Du är toppen…..och vacker !

  Gilla

  • Lena

   Ja hon är vacker och unik !
   Vilken i särklass fantiskt fin politiker !

   Gilla

   • Cirkus Sverige.

    Lena, dina åsikter gör dig unik och vacker 💐

    Gilla

   • Lena

    Cirkus Sverige :
    Tack för de fina orden, dock en mer fantastisk finare politiker i Norden , det får vi leta efter , ja du hon är unik !
    Grunden är, hon står på en trygg grund, den danska …det folk som älskar sitt folk och sitt land !!!!!
    ( nu stavade jag rätt till fantastisk )

    Gilla

 • Dan

  Det bevisar bara vad det är för människor vänstern vill importera. Samma värderingar och våldsamheter. Samma ovilja att respektera majoritetens och demokratins vilja.

  Gilla

 • Integrationsministern fick föras i säkerhet efter hot från asylsökande — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Integrationsministern fick föras i säkerhet efter hot från asylsökande — Petterssons gör skil… […]

  Gilla

 • Jhonsson

  Hoppas att hon på ett eller annat sätt slår tillbaka.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte bara Sverige har bäddat fel !

  Gilla

 • Lena

  Danmark vårt kära grannland ni vet vad ni måste göra nu !

  Tänk att jag tror och hoppas att ni gör det enda rätta………….
  Lyssnade på den här intervjun och det är till viss del även ett mycket intressant samtal…….varför har inte detta viktiga varit på förstasidan i svensk press…………..det här om något är högaktuellt !!
  Vad är det för fel på er i Sverige …ni politiker OCH journalister, här har ni svenskar som har tagit reda på / tar reda på OCH vad gör NI ????

  Skyll nu inte på några andra än er själva !

  Gilla

  • ruben

   Tack Lena! Mycket bra gjort av dem! Jag har betalt en liten summa till insamlingen för att genomföra forskningen. Här har vi ett hett ämne för opinion live, men de vågar förmodligen inte ta upp det. Det är för viktigt för Sverige. Muslimska Brödra Skapet har kanske tagit kommandot över vår myndighet för beredskap och säkerhet.

   Gilla

 • ossie

  Dom får väl ha rovdjuren bakom galler.

  Gilla

 • Falköga

  Hade det varit vår minister Morgan så hade han tillsatt en utredning. Det kan vi vara definitivt säkra på att Inger Stöjberg inte gör. Hon kommer att agera på något sätt konkret redan i morgon.

  Gilla

 • ruben

  Det är klart att de primitivaste liven visar att de inte är mogna leva i en modern demokrati. Vem har hittat på att skattebetalare i en liten nation, skall betala allt för utländska nykomlingars uppehälle utan krav på dem? Varför skrivs inte deras privata kostnader på dem, som för oss andra? Vi har för många sura drömmare som styr i samhället. Jultomten går på knäna och dör snart av utmattning.

  Gilla

 • JEX

  Tänk om vi hade haft sådana politiker vid makten i Sverige vad bra vi hade haft det här nu. Där kan man se vilka brottslingar som kommer hit som försöker lyncha en minister.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Enligt Politiken, som hade en journalist på plats, ville fler invånare uppenbarligen överfalla ministern.

  En grupp på nästan 40 personer försökte nå Støjberg, men hon lyckades komma undan.

  Tillsammans med Johanne Schmidt-Nielsen (EL) besökte Støjberg en familj på asylboendet när allt spårade ur. Flera av asylsökande uttalade hot om att överfalla ministern.

  Enligt Politiken fanns det en snabb spridning av oron i lägret, och det fanns en uppfattning om att bara DEN familj som skulle få uppehållstillstånd eftersom den hade fått ministerbesök.

  Det var när Inger Støjberg gick ut ur huset som omkring 40 asylsökande samlades för att attackera henne. Många var arga och upphetsade.
  Enligt Politiken slogs flera asylsökande av ministerns bil när den körde bort, men Nordsjællands polis har ingen information.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: