Tips

Ja, jag vet. Merparten av er avskyr allt vad public service heter och står för.

Jag har inga synpunkter på det, men kanske ändå kan tipsa om Opinion Live ikväll.

Debatterna kommer att beröra de attacker som skett mot polisstationer och enskilda poliser, samt nyanländas förtur på bostadsmarknaden. Bland debattörerna finns Per Gudmundson, politiker, bostadssökande och den polisman som knivhöggs av en ensamkommande på Medborgarplatsen.

Tyvärr är Belinda Olsson programledare och inte någon med en neutral pondus. Fast ändå…

9 thoughts on “Tips

  1. Ibland överraskar SVT positivt. Jag såg ”Tvärvändningen” härom dan på SVTplay och den bild som återgavs där stämmer helt med min egen. Det finns dock några faktafel såsom att en normal nivå på flyktingmottagning är 40 – 50 000 vilket inte stämmer. Flyktingmottagandet låg på ungefär 10 000 om året innan vansinnet tog över.

  2. Det blir väl bara en massa skitsnack och inget erkännande ar de politiker som ligger bakom massinporten av analfabeter som enligt lag skall gå före dom som stått i bostadskön i flera år.

  3. Gudmundsson kommer att få en hel jävla bataljon av rödingar avbryta och gapa i mun på varandra. Får se hur länge jag pallar…

  4. När nu Metoo uppmärksammar taffsade och sextrakasserade män så ska väl männen i dagens s.k jämställda PK-Sverige ha Vitoo mot taffsande kvinnor, eller ?

  5. Per Gudmundsson är ju en av de få någorlunda vettiga journalisterna. De brukar ju inte bjuda in nån vettig journalist eller vettig politiker. Fast de är ju sällsynta medan typer av Anders Lindbergs typ eller politiker av Per Gartons typ är ganska vanliga.

  6. Tänk om SVT hade programledare med ungefär samma ”värdegrund” som huvuddelen av licensbetalarna. Uppdraget för SVT är ju inte intern tillfredsställelse utan att betjäna dem som betalar verksamheten med opartisk public service.

  7. Kommer att bli som vanligt…undanflykter och en jäkla massa snömos, jag har inga höga förväntningar men jag ska använda ett av mina tre ögon och titta i alla fall.

Kommentera