Soran Ismail: Man kan ju kalla våldtäkt för överraskningssex


Lite av och med Soran Ismail: ”Jimmie Åkesson är Sverigedemokraternas partiledare, vårt riksmongo nummer ett. Han är dum i huvudet, sprider lögner och fel information. 

Det finns inga som helst bevis på att muslimska män är överrepresenterade när det gäller våldtäkt vad än Jimmie Åkesson än säger. Åkesson är dum i huvudet och sprider lögner. 

Åkesson säger dessutom att det finns muslimska terroristorganisationer i landet. Det innebär att Åkesson vet mer än vad Säpo vet. Han är dum i huvudet.” 


23 responses to “Soran Ismail: Man kan ju kalla våldtäkt för överraskningssex

 • Jag

  Sanningen kommer alltid fram! Det spelar ingen roll hur mycket man hycklar, som dessa hycklare, så kommer den fram i dagens digitala värld.
  Tack Pettersson! Du gör det fantastiskt bra!

  Gilla

 • MartinA

  Stor eloge till Petterssons att du påminner om vad de här skurkarna har sagt tidigare, hyckleriet känner inga gränser och de har uppenbarligen inget samvete, det enda möjliga är att trycka på dem deras egna ord gång på gång på gång.

  Gilla

 • Bosse S

  Vem är riksmongo nu och vem är dummast i huvudet?
  Vad trodde han bergsturken, att man kan vara oförskämd och kalla värdfolket för rasister och en massa andra invektiv och samtidigt tro sig komma undan med sitt vedervärdiga beteende, bara för att vänstern hyllar honom? Maffiabeteendet lär ursprunglingen komma från arabernas klantänkande.
  Den lilla skämtfiguren till komiker är uppväxt i denna så kallade kultur och trodde nog att han i skydd av sina mäktiga vänner inom politiken och media, kunde göra vad han ville. Det som fungerar i Irak fungerar tack och lov ännu inte här.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Sen fastnade han med bananen i brevlådan.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det var väl synd att Ismail inte blev överraskningskastrerad med järnröret.
  Då kanske det hade blivit ett antal färre våldtäkter i Sverige!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Som så många gånger förut ser vi att den som högljutt anklagar andra för att ljuga i själva verket är den som ljuger! Känslorna talar och förnufter har sedan länge flugit sin kos.

  Gilla

 • ossie

  Man kan ju i alla fall hoppas att hans komikerkarriär är slut. Han får väl langa hamburgare på McDonalds om dom nu vill ha honom.

  Gilla

 • Sleven

  Stor i käften är han allt.
  Vem bad honom komma hit?
  Till skillnad från honom tränger jag mig inte på där jag inte är bjuden.

  Gilla

 • Mm

  Vilka är det som går och ser den här invandrar mongot, det är väl det språk han förstår. Mongo!!?? Kan idioten åka dit han kommer ifrån då han få skojsa med sina landsmän.
  Här har han gjort sitt

  Gilla

 • OPete

  Det tragiska i det hela är att det sitter många människor och skrattar när han uppträder . Dessutom tror på honom när det gäller Åkesson . Men 95% mellan 2012-2017 visar att det inte är så mycket att skratta åt . Tyvärr tror jag inte dessa folkmassor ängnar särskilt
  många tankar till alla fruktansvärt drabbade ! Fy fan !!!

  Gilla

 • Dalmasen

  Det är då en jäkla tur att soran nu äntligen genomfört
  En sen abort på sej själv.
  För din tid är över i rampljuset.
  Du är en gång för alls totalt körd.
  Fast det har du varit jämt.
  En riktig svammelgubbe har sagt adjö.
  Go home soran.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Nej, naturligtvis ”finns det inga bevis” för den som inte har själsförmögenheterna i behåll – om dessa nu någonsin stått tillfinnandes hos denne sorglige stolle.

  För den som vägrar tillgodogöra sig verkligheten finns alltid faktaresistenta och värdegrundsbaserade små pekpinnar och förnumstighetsfraser att tillgå, med den gemensamma nämnaren att samtliga offer för det moraliskt nedbrytande globalistevangeliet frilägger en spektakulär ovilja att hantera den bistra sanningen och bearbeta faktiska förhållanden.

  Vi får således bespetsa oss på att ovan sagde och uttalat dårhusmässige demoraliseringsaktör och samhällsfientlige sladdermakare ges tillfälle att underkasta sig en dos av det ”överraskningssex” han så respektlöst aviserar och därmed slänger i våldtäktsoffrens ansikten.

  Avslutningsvis ställer vi oss frågan vilka egentliga syften denne mytoman vid namn Ismail egentligen har med den så tydligt omotiverade vistelsen å våra nordliga breddgrader.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

  • Andreas

   Bra skrivet även om jag fick läsa flera gånger för att förstå. Gott att se folk som behärskar språket och dessutom skriver bra, tack.

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tack, min bäste namne!
    Mycket hyggligt av Dig att stå ut med undertecknads utläggningar.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Hönsmamman

  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sw.html

  Just i den åldersgruppen verkar vi ha fått på tok för många. Erbjud dem att resa hem.
  Jag tycker verkligen att Sverige ska outsourca fängelsestraff för icke-svenska medborgare i första hand. Minsta möjliga standard. Lågpris/budget. Spara in på allt som går.

  Gilla

 • Tony

  Liten man med en alldeles för stor käft. Ifall han haft en
  tiondel av Jimmie Åkessons förstånd hade han räknats som
  begåvad, nu visar han med sitt beteende att J. Å har
  rätt även på punkten att Mussar är överrepresenterade
  även när det handlar om våldtäkter, precis som andra brott.

  Gilla

 • Carl edström

  Den där soran vem är det.Är han oxå parasit.

  Gilla

 • JEX

  Ha ha ha … Han har överbevisat detta med sig själv . Soran =muslim = våldtäktsman.

  Gilla

 • Ulli

  https://petterssonsblogg.se/2017/10/31/grova-raknefel-i-valdtaktsrapporten/#more-238614

  För att ta den kanske mest groteska siffran i hela dokumentet, anger Jonasson att algerier utgjort 7,3 procent av de män som dömts för överfallsvåldtäkter under perioden. Han kommenterar: ”Det är ofattbara 541 gånger större risk att en algerisk man begår överfallsvåldtäkt än att en svensk man.”

  Nej, det är det inte. Det är ofattbara 3 000 gånger större risk, även om det samtidigt ska påpekas att denna siffra förmodligen delvis är en statistisk anomali (men inte helt, eftersom även BRÅ 1996 visade på en extrem överrepresentation av just denna grupp ifråga om våldtäkter totalt).

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: