Efterlyst man gripen i Finland

INVANDRARVÅLD. En 23-årig man sitter anhållen i Finland misstänkt för inblandning i knivskärningen på Hertsön, skriver Norrbottens Kurriren bakom betalvägg så det blir ingen länk. Tidigare sitter två män i 30-årsåldern häktade misstänkta för mordförsök. Enligt uppgift ska 23-åringen ha varit huvudman under dådet.

Alla tre männen ska enligt uppgift kopplas samman med en skottlossning i centrala Luleå i mitten av september.

-Pettersson har inga namn men ser att de inblandade har kopplingar till Rinkeby och Göteborg och då får ni gissa er till om det är norrlänningar eller något annat folkslag…

15 thoughts on “Efterlyst man gripen i Finland

 1. hej
  hörde ryktesvägar att den 23åringen från Luleå har tagits tillsammans med en 26 årig finnskkille.
  finnen är annhollen . vet inte för vad men tydligen blir han häktad.
  har någon hört mer

 2. Tänk att samma dag få hylla både Norge och Finland för sina poliser / politiker !!

  Det är underligt att våra grannländer har politiker av en sådan ”kaliber” jag undrar varför ???
  Kanske har de högre inkomst i grannländerna, kan det vara så enkelt ????

 3. Ny skottlossning i Bårslöv söder om Helsingborg.För c:a en kvart sedan hittades en skottskadad ”man” vid IP:en….Mer finns inte just nu att berätta !

 4. Så Pettersson anser att norrlänningar är ett folkslag? Är även svealänningar och götalänningar det? Eller delar vi upp landet i norrlänningar och sörlänningar. Själv tycker jag mig urskilja jämtar, hälsingar, västerbottningar och lapplänningar bara för att nämna några bland folket i norr. 😉

 5. Snyggt Finland/Hyvä Suomi!Är så innerligt utled på dessa våldsdåd som utförs dagligen nuförtiden.Bestialiteter utförs och knappt någon utförare bestraffas.Hanif Bali har helt rätt i sin utsago.Tvi vale!

Kommentera