Återvändarna

SvD berättar att antalet personer som söker om ett återvändarbidrag är rekordhögt.

Hela 65 miljoner har betalats ut hittills i år, samtidigt som antalet återvändare minskat. Tycker ni den ekvationen ser lite märklig ut med tanke på att summan som betalas ut varit konstant i ett antal år? Mer pengar som betalas ut, färre som återvänder… De insatta kanske kan ge oss en förklaring.

SvD

Det är självklart bra att så många som möjligt återvänder hem, gärna så fort som möjligt. Dock ingen himmel som inte skyms av moln.

2008 rapporterade medierna om ett utbrett fusk med just detta bidrag. Bevisligen var det så att människor kom till Sverige, sökte asyl, men gick med på att återvända hem inom en kort period. Alla vet att rykten sprids. Sätt dig på ett flygplan från Bagdad, Damaskus eller valfri stad. Ta dig till Sverige och sök asyl. Bo gratis några månader, ät gratis, få gratis vård, gratis tandvård m.m. och säg sedan att du vill återvända och sök bidraget på 30 000 kronor.

SR

Just detta med återvändning tar Ledarsidorna upp idag.

”Nyckeln till fred, vilket alla som lever i denna krigshärjade zon oavsett religiös eller politisk tillhörighet är överens om, ligger en säker repatriering av migranterna som flydde till Europa…//…Europa kommer göra ett stort misstag om vi inte repatrierar flyktingarna vartefter förhållandena medger detta”

Det är med vikten av att flyktingar återvänder hem, är något Petterssons tagit upp vid flera tillfällen. Om välutbildade människor väljer att lämna landet för att aldrig återkomma, är och förblir detta en grogrund för nya problem. Läkare, sjuksköterskor, ingenjörer, myndighetsutövare, gör alla bäst nytta i de länder de flytt från. Detta borde ligga i varje EU-ministers intresse, oavsett vilket parti du tillhör.

Ledarsidorna

11 thoughts on “Återvändarna

  1. Kriminal- och parasitparadiset Sverige, mäkta känt som den internationellt beryktade och utskrattade humanitära stormakten med feministregim, är sannerligen landet där samtliga tillresta bidragsbedragare och illgärningsmän välkomnas i kampen för att dränera välfärdsresurserna, intensifiera asylindustrin och göda antikrists advokater, samt icke minst skapa största möjliga kaos genom rättsstatens metodiska kapitulation inför den importerade våldsbrottsligheten.

    Allt enligt beställning från EU:s maktförblindade och nationsfientligt sinnade globalistpsykopater och med nöje verkställt av vår moraliskt vanföra marionettministär – i oförfärat samarbete med den likaledes oligarkmanövrerade oppositionen och samhällets olika skikt av psykotiskt korrekta, lismande lycksökarlakejer.
    Andreas.

  2. Vad invällarna får veta: Behöver ni pengar? Det är bara att ta sig till Hela Världens Socialbyrå Sverige så får ni pengar samt därutöver hemresan betald! – även om ni inte är berättigade för det.

  3. Undrar vad alla hundratals miljarder istället gått till i Sverige om de hade behövt användas till en snart 40-årig massinvandring !
    Det får vi tyvärr aldrig veta.

      • Tänk vad skönt om man fick en billig semester genom att boka ett ålan, sedan all inclusive och pengar på fickan hem. Sverige är ett genomruttet land som förser muslimer med vad som helst. Det är så bedrövligt att man knappt orkar läsa om det!

      • Ja man hoppas att så hade varit fallet men det är tveksamt eftersom våra gamla som byggt Sverige till dagens välgödda politiker inte är värda någonting i etablissemangets föraktfulla ögon !
        Högre politikerlöner och andra förmåner hade pengarna garanterat bland annat gått till och annat som inte gynnat hederliga svenska medborgare.

  4. Idiotin har inga gränser.Sjukvården underbemannad,polisen kann knapp skydda sig själva,fattigpensionärer har inte råd att leva.Samtidigt ger man 65 miljoner till återvändande muslimer. Vilka har vi röstade För? Vad är det som händer i Sverige? Har alla blivit helt körda i Skallen? MVH Adolf

    • De har inte blivit körda i skallen för detta har merparten av Svenskarna varit i 40 år. Vin och sprit är något av förklaringen till denna åkomma. De som har drabbats på senare tid är pga att de är helt söndercurlade av sina mer eller mindre försupna föräldrar.

  5. Kunde aldrig drömma om att asyl-sökningen skulle kunna bli en sån löjlig parodi. Det är väl den konstant bristande säkerheten, som möjliggör de betalda nöjesresorna. Inga säkra bakgrundskontroller, inga säkra registreringar av identitet, inga asyl-skäl osv. Sveriges aningslöshet mot eventuellt fusk verkar så naivt slapphänt. Skövlingen av myndighetens resurser tycks sakna hinder. Hur är det möjligt med den sortens handläggning? Det borde naturligtvis vara stränga straff för de falska asyl-sökare, som utnyttjar bristerna, men de bör också göras en kartläggning över Migrationsverkets rutiner. Jag har svårt att fatta det här faktiskt. De flesta över en viss ålder kommer väl ihåg födelse- eller personbevisen man fick söka hos prästen i församlingen där man bodde, när man skulle ta körkort? Jag vet inte om det finns något motsvarande nu. Asyl-sökare tycks vara befriade från de flesta normala säkerhetsregler, som skall skydda Sverige, varför då kan man undra?

  6. Klimatsmart att sunni blatte flyger hit ofta och har minst 2 identiteter, för då berikas Sverige så vi kan köpa mång dubbelt så många utsläppsrätter, så att Miljöminster Carlgren kan flyga på Pride parader med Federley o Reinfeltdt, och ShekarabiRegeringen kan flyga till Iran och Saudi till sin mentor i rövknulla folket.

Kommentera