Fler marockaner


Allt fler och allt yngre marockaner tar sig till Sverige.

Polisen, socialtjänsten och Migrationsverket larmar och varnar för att många av dessa fastnar i kriminalitet.

När strömmen av asylsökande minskar och antalet ensamkommande beräknas sjunka till 1 500 i år, ökar istället antalet asylsökande yngre män från Marocko.

Sverige är ett attraktivt land för de här ungdomarna, säger man från gränspolisen. Marockanerna som sällan ges asyl har tagit sig förbi gränskontroller i flera länder på vägen hit och det får väl sägas vara denna och tidigare regeringars fel. Naivitet, kravlöshet och generositet präglar fortfarande svensk asylpolitik och är du under 18 år, väntar en rad av förmåner under tiden som din asylansökan prövas.

Rykten sprids fort och det är givetvis därför dessa marockaner beger sig till Sverige istället för att stanna i Österrike, Tyskland, Danmark och andra länder i Europa. Får man sedan ett avslag är det lätt att försvinna på gatorna i Stockholm och andra större städer och där hämtas ungdomarna upp av äldre landsmän som leder dem in på brottets bana.

Marockanska gatubarn har ställt till med större oro i våra städer än t.o.m. afghaner och det säger inte lite. Att det är 7-klövern som skapat detta behöver vi väl inte påminna er om?

SvD


18 responses to “Fler marockaner

 • odalkvinnan

  Det kom en drös till Spanien igen i en båt. På TV visade man hur man fick rädda dem, de hade fått flytvästar, de kastade sig i vattnet och plaskade runt. De tar sig sedan över antingen vid Junquera eller på bergsvägar efter hela norra gränsen. De fem stora EU länderna hade möte för några veckor sedan om terrorn och om strömmen av afrikanska män.
  Det som händer i Katalonien och att den spanska staten tog över var en orsak-Katalonien kan inte bevaka territoriet, vägen går där. Katalonien har den största islamenklaven i Europa. De har en terrorcell som arbetar ihop med en i Bryssel. Det finns en hel del ”svenskar” som ingår. Sverige är som en fristad-sleeping terrorists. Sverige kritiseras i EU, Sverige vill inte vara med i samarbetet med polisstyrkor inom EU då Sverige fixar det själva. Jag och många med mig kritiserar EU med all rätt, det är ett dilemma dock för hur Europa ska klara invandringen och terrorn utan att vara en stor samverkande enhet.
  Det brister en del i nyhetsrapporteringen i Sverige,man står lite utanför och lite över det hela
  Marockos sultan har stiftat en del lagar mot islamismen, han har förbjudit nyproduktion av burkor-rent symboliskt viktigt.Man samarbetar med Spanien, därför är det viktigt att vara en spansk enhet. De två enklaverna Ceuta och Melilla-där var det livligt i veckan. Det är det som nu kommer till Sverige-lycka till!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Polisen varnar oss, men det visste ju vi redan för 30 år sedan?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Välkomna, säger vår statsminister.

  ”Svenska modellen” gäller för alla människor.

  13 oktober 2017 från sossen Morgan……………..

  ”– Vi anser ju att säkerhetsläget är sådant i Europa att vi behöver ha kontroll över våra gränser, inte minst mot bakgrund av det terrorbrott som skedde i Sverige den 7 april så är det särskilt angeläget att vi har kontroll och vetskap över vem som kommer in i Sverige, säger Morgan Johansson.”

  https://www.socialdemokraterna.se/aktuellt/2017/fortsatta-granskontroller-for-okad-sakerhet/

  Gilla

 • Ingemar

  Som jag räknat ut och som även GW Persson sagt så är dessa unga män från bl a Marocko ofta kriminella redan innan de kommer hit. ”Sverige” är deras enda ”räddning” eftersom det daltas med migranter, vid bla gränsen, samt daltas med kriminella utländska identitets-, ålders- och ursprungsbedragare. Inte ens dömda utlänningar utvisas. Alltså ett världens bedragares, våldtäktsmäns, övriga kriminellas och alla jordens länders dårars paradis.

  Gilla

 • Jhonsson

  Sveriges räddning enligt sjuklövern och PK- eliten.
  Snart är det lilla som finns kvar av det som en gång kallades Sverige fullständigt raserat,
  .

  Gilla

 • Fler marockaner — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Fler marockaner — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  Här har ni några svar på varför detta land är så attraktivt!
  penningaregn fullt lagligt pga svenska regler/lagar gjorda efter det svenska sinnet/ärlighet.
  https://uvell.se/2017/10/26/den-gyllene-biljetten-samordningsnumret/

  Gilla

 • Zodiaken ssp

  folk från Rumänien(läs ziggar) och Marocco är överrepresenterade i Europas fängelser,dessa två grupper har en stor förkärlek till kriminalitet:

  –Romania and Morocco have most expats in EU prisons–
  https://euobserver.com/investigations/135659

  Gilla

  • Mimi N.

   Ja, ni i väst Europa tog Rumäniens expats (ziggar) och gav tillbaka repats (jag och flera som jag). Rumänien är vinnaren !
   Västlandet tog sopor från många islamiska länderna. Väst är vinnaren !
   The Winner Takes It All ! Can’t stop taking, taking and taking. Greedy west.

   Gilla

 • Roland Salomonsson

  1. Marockanska berber är synnerligen småväxta och en vuxen kan lätt gå för individ under 18 år. Ålderskontroll så snart någon grips.
  2. Den som söka asyl skall avkrävas att detta sker inom något dygn efter att de passerat gränsen. Gör personer inte detta, så skall de sättas i förvar och omedelbart släppas på andra sidan den gräns de nyss passerat eller flygas direkt och omedelbart till hemlandet. För ”barnets” bästa.
  3. Dessa ”barn” skall självklart inte släppas lösa om de grips för brottslighet. De skall sättas i slutet förvar och även vistas i slutet förvar om de sätts i ungdomsvård.
  4. Dessa ”barn” är synnerligen väl islamskt utbildade (indoktrinerade) från 3-5 års ålder och där ingår deras mänskliga rätt enligt ”Kairodeklarationen” (kvinnor saknar sådan rätt), och har sannolikt köpt adress till aktivister, som skyddar dem (fixar aktivistisk jurist) om de grips. I övrigt är de här endast för att begå brott.

  Gilla

 • Zodiaken ssp

  .Marockaner ska inte ens kunna söka asyl då det inte förekommer några krig där,dessutom har de passerat flertal länder upp till Sverige. I princip ska man alltid söka asyl första land man landar på,inte asylsurfa omkring i Europa som många gör. Men återigen-marockaner 0 skyddsbehov,fattigdom är inte ett asylskäl.
  I Stockholm är de en plåga för handlare/butiker då de snattar-stjäl väldigt mycket

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Andra länder är naturligtvis inte dumma så länge Sverige finns så är det ju bara slussa alla dit allra helst kriminella för i detta land har kriminella i alla lägen högsta prioritet gentemot hederliga medborgare !
   Terrorismen och brottslingarnas paradis på jorden=Sverige.

   Gilla

 • nyfiken

  Dessa nya fina har INGEN RÄTT ENLIGT ASYLAGEN att komma till Sverige !!!

  SKA SÄNDAS ÅTER MED FÖRSTA BANANBÅT ,,,,,,,,,,,,,

  Gilla

 • Det går bäst nu säger Stefan Löven!

  Ja, Absurdistan är ökänt för sin flathet, EU:s flataste land och allt GRATIS, såklart de kommer, det handlar om signalpolitik och Sverige är solsystemets SKITMAGNET nummer ett tack vare våra ”godhetsknarkande” patrask till politiker!

  Gilla

 • ossie

  Sätt in Anti Cimex mot denna ohyra.

  Gilla

 • Lena

  Föräldrarna *nullar fler och fler barn helt utan ansvar,,,,,,,,,,,jag vill inte se resultaten av ”gökandet” här och verkligen INTE betala för det !

  Gilla

 • Lena

  Ut med knarkhandlarna ……………….!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: