Enfalden blir ännu enfaldigare


MEDIA. Sveriges största organisationer för falska nyheter – SVT, Sveriges Radio, Bonnier, Schibsted och NTM-media får skattemiljoner från den statliga myndigheten Vinnova för att samarbeta och producera falska nyheter inför valet nästa år.

-Pettersson tycker att det känns tryggt när enfalden blir ännu enfaldigare…


11 responses to “Enfalden blir ännu enfaldigare

 • OrwellianMSMzombies

  Media landskapet i landet är en Orwellsk mardröm som blivit sann.

  -Kan tänka alltså finns du.. eller?
  Det kräver dock kritisk tänkande inte bara ett huvud..

  Gilla

 • compulsoryunion

  Dopade kartellen ”public deception”(S) krull-galjonsfigur och ”komiker” kanske tvingas lämna pissprov i Kriminalvården

  Gilla

 • Snorre

  Samtidigt får polisen 10 miljoner extra, årligen, för att bekämpa tankebrott (s.k. ”hatbrott” = kritik av regimens politik och dess förödande konsekvenser för landet och dess befolkning).. http://www.friatider.se/polisen-f-r-10-miljoner-extra-r-f-r-att-bek-mpa-hatbrott

  Ytterligare ett bevis på att Juholts profetior har besannats får man när man läser om bonden i byn Backe i Norrlands inland som hade nattligt intrång i sin fårhage av ett gäng asylsökare och sedan blev anmäld efter att ha skrämt iväg dem. Friades i Östersunds tingsrätt. Har nu blivit dömd villkorligt av Hovrätten och skall betala 160 000 kr. i skadestånd till de upptäckta fårtjuvarna (!!!). Detta efter att personal på asylboendet (som ej var på plats) vittnat till tjuvarnas fördel om att antingen en pistol, ett hagelgevär (eller ingenting alls) använts för att skrämma iväg dem. Kan även varit åskan. (Nyheter Idag och Fjällsjö Nyheter)

  Helt skydds & rättslös är man numera som svensk i det här samhället…

  O.T. Måste kollas; https://youtu.be/FXfyWB4GTfo = Intervju med den kloke Lars Åberg om situationen i Malmö & Sverige., DGS-TV.

  Gilla

 • Katarina

  Ännu en överflödig myndighet.
  Detta verkar vara ännu är en myndighet som skapats för att ge fina arbeten och titlar till personer som på annat sätt inte kan få dylika tjänster.
  En myndighet skapad för sin egen skull. Vinnovas största innovation var när den den statliga myndigheten skapades.
  Vinnova ännu ett innovationsprojekt som havererat och inte gett ett dugg tillbaka till samhället. Med undantag för de anställda som nu kan ståta med fina titlar och höga löner i finfina lokaler och med all säkerhet tonvis med konferenser och ståtliga middagar
  och allt betalt av folket.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Skall bli intressant och se om de skall börja granska Fake News
  när det gäller nyhetsflödet ifrån #meetoo också.
  Eller är det narrativt felaktigt att granska #meetoo?

  Gilla

 • Argus

  Det var Inger i Landskrona, frid över hennes minne, som öppnade mina ögon för ljugmedia. Sedan dess tror jag många gånger inte på vad som MSM säger om det inte finns andra källor på det.

  Gilla

 • Truthfighter

  Jo, det är ju bra det, så man vet var man har den. Att enfalden blir tydligare, menar jag. Jo, man tackar. Tack, tack! 🙂

  Gilla

  • Truthfighter

   Sen är det ju socialismen och nazismen som ska styra Sverige. Hur skulle det annars gå med Stalinprästerskapet, och det specifikt antisvenska. Det skulle ju bli alldeles för allmängiltigt antivästetländskt. Och pöbeln skulle bytas ut mot is-krigare. Hur skulle det gå med marx totalitära anti-borgerliga media då????? När allt inriktades på att förgöra allt och alla som inte hade den sanna tron. Det går ju bara inte.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tack för att det finns internet.Där kan man läsa vad fan man vill.Utan pekpinnar.Man får ha egna tankar utan PK lögner.Upp till kamp.Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: