Stäng

Slutet för ensamstående?

Är den pågående #metoo-kampanjen dödsstöten för ensamstående män?

Jag såg nyss Rapport där en kvinna berättade att hon sextrakasserats genom att en man lade en hand på hennes axel. Om det är måttstocken för hur kvinnor uppfattar sexuella trakasserier undrar jag om inte detta är dödsstöten för ensamstående män och i sådana fall också för många krogar, diskotek, nattklubbar och Finlandsbåtar.

Säg den man som vågar närma sig en kvinna på en nattklubb eller Finlandsbåt när man inte vet om kvinnan ifråga tillhör den radikalfeminism som anmäler allt de själva uppfattar som oanständigt.

Sexuella trakasserier likt de som Martin Timell, Fredrik Virtanen och många asylsökande araber ägnat sig åt, ska fördömas. Om en vänskaplig hand på en axel, ett leende eller orden ”du är vacker”, görs till sexuella trakasserier, vet i f*n om inte gränsen både nåtts och passerats?

21 reaktioner på “Slutet för ensamstående?

 1. Knappt några tjejer i min ålder upp till 30 har någon ryggrad numera. Minsta lilla som inte passar dem ska ses som trakasserier. Som en PK-brud sade in en artikel en gång; ”Övergrepp är allt som sker mot ens vilja.” Jo, tjena.

 2. Den kampanjen som förmodligen har satts igång av F.I
  tillsammans med dom andra vänsterdårarna i landet blev
  ju lyckad för dem därför att så många aningslösa andra kvinnor
  ställde upp på den. Och det blev ju effektivt sätt att ta focus
  från dom verkligt grova sexuella brott som sker i Sverige,
  och som oftast sker av invandrade killar. Glöm inte
  att Sverige ligger på andra plats i Världen på denna
  föga smickrande våldtäktsliga.

  Nu väntar vi bara på att tusentals kvinnor tar saken i
  egna händer och anordnar jättedemonstrationer mot den
  våldtäktseppidemi som förekommer i landet, men
  troligtvis är att detta inte sker, för då kommer väl
  radikalfeministerna att anordna motdemonstrationer
  för att frågan inte ska lyftas vem eller vilka som är
  överrepresenterade här.

 3. Detta är en mycket bra anledning till varför man bör vara ensamstående, varför skulle man vilja beblanda sig överhuvudtaget med en svensk kvinna idag dom är ju psykiskt sjuka nästan allihopa (med vissa undantag) och fan vet om det bara gäller dom svenska, men man skall ha så lite att göra med kvinnor som möjligt, då lever man lyckligare och längre det är jag helt säker på.

  1. Många unga svenska män blir nog tvungna att leva utan en kvinna, då det ju redan – genom en ansvarslös invandringspolitik – går 125 unga män på 100 unga kvinnor här i landet. En snedfördelning av kön som är unik i hela världen och vida överträffar den i t.ex. Indien och Kina, där föräldrarna ofta helst vill ha söner.
   Grundorsaken till detta missförhållande är ju de pappskallar vi har i regering och riksdag, i media och hos Migrationsverket där man sett till att ge uppehållstillstånd till s.k. flyktingar, vilka till 80-90 procent består av män i övre tonåren och något äldre och – dessvärre – för vilka en hel del svenska unga kvinnor faller.
   För detaljer hänvisas till artikeln ”Europe´s Mans Problem” av amerikanska befolkningsforskaren Val Hudson (finns på nätet).

 4. Det hela har bara blivit helt galet. Ser det som nån korsning mellan lynchmob och dimridå. Mest det sista tror jag.
  Ett försök att förminska de brott som migranter utsatt många för men håll även ett skarpt öga på vad regeringen passar på att pyssla med i skymundan här och MSM försöker dölja i största allmänhet.
  Läste precis på Samnytt att https://samnytt.se/dan-eliasson-stred-mot-sakerhetsskyddsforordningen-aven-en-andra-gang/
  Säkert mycket sånt som gärna ska döljas tillsammans med Jonassons brottsrapport utifrån det han lyckats gräva fram. Kanske inte stämmer till 100% men ger en ganska klar indikation.
  https://nyheteridag.se/patrik-40-gjorde-egen-studie-om-sexbrott-956-procent-av-overfallsvaldtakterna-begas-av-invandrare/
  För övrigt måste jag väl själv anmäla mig till Metoo och så här i efterhand, på den tiden man var hyfsat safe natt som dag, be om ursäkt till de män jag blivit attraherad av och eventuellt antastat när jag varit på krogen och fått en touch av den då så vanliga åkomman – fyllekåt!
  Tack ni som nappade, ni andra är glömda och förlåtna!

  Idag har man tydligen inte rätt att vara det såvida man inte inkluderar alla och överväger äny HBTQZKVARTS och minst hälften måste vara kvoterade, dvs av icke svensk härkomst. Det sista måste du, utan ditt ok men med regeringens medgivande bara acceptera under tystnad och även att det utförs med tvång och våld och ibland med din egen dödliga utgång.
  Annars är man tydligen enl, den ännu för mig inte i Sveriges Rikes Lagbok visade PK-lagen, nazistrasist.

  Suck… 🙁

  Nu sova och drömma trevliga saker istället! ☺

 5. Gränsen för det tillåtna ha överskridits för länge sen. Under 80 talet häxjakt på papporna som kramade sin döttrar. 90 talet alla män som tycker om barn va ”Pedofiler”. Ju längre jag bo i Sverige desto mera förvånade bli jag och känner mig efter 40 år i Sverige mera främmande idag än den dagen jag klev i Land i Oxelösunds hamn för 40 år sen.

  1. 2017-10-27
   Hej Kurt !

   Du tycks ha noterat övergreppsindustrin. Den har flera syften. Bl.a. etnisk rensning av Svenskar.

   Här får du ett renodlat fall av terrorstaten Sveriges brott mot pursvenska Barn.
   Myndigheters övergrepp: gidlöf.se Fallet Axel 27 år ! Samtliga riksdagspartier stöder dessa brott.

   Egendomligt nog försvarar drabbade svenska fäder myndigheters brott mot just fäder.

   Med vänlig hälsning
   Tomas.
   Bortrövad Pappa.

 6. Denna kampanj är ypperlig för oss svenskar. Detta gör att de trasiga feministiska kvinnorna blir utan män och de kvinnor som fortfarande vill vara kvinnor blir mer synliga för de svenska män som vill ha en kvinna. Kärnfamiljen blir åter en central punkt för de friska!

 7. Utlänningar har frigång, vet ni väl. De får göra precis vad de önskar, utan att bli anklagade för det. Särskilt alla (h) islamister. Och är inte kvinnornas placering bakom skranket i moskerna, sexuella trakasserier. M m. m m.

 8. Låter mer som ökad framtid för begreppet ”ensamstående”
  Har som tur är passerat det där och är tacksam att jag inte längre är intresserad.
  Singel och vill så förbli.

 9. Jag lägger ibland handen på en persons axel när jag pratar med den personen. Det gör jag oavsett personens kön och ålder. Jag har ingen sexuell avsikt med det.

 10. Är ytterligare ett steg till sharia, kvinnor verkar inte förstå varför detta blossar upp nu.
  Muslimerna är på sina håll så många nu att de nu kan ”lukta” sig till kalifatet!

 11. Både Margot Wallström och Annie Lööf påstår sig ha varit utsatta för tafsande av kollegor. Naturligtvis vet de då också vem/vilka förövarna var.
  För att deras påståenden skall kunna uppfattas som sanningsenliga,
  är det rimligt att kräva, att de också namnger förövarna. Dessutom på vilket sätt de blev sextrackaserade.
  I synnerhet som vi känner tiill politikers sätt att förhålla sig till sanningen samt deras välkänt dåliga minne.

 12. Kvinnor som är normala dvs icke flator eller extremfeminister får väl ha nåt tecken på sig så ev intresserade karlar vågar närma sig.

  1. Trams! Nu går denna blogg bara för långt! Ser ni ingen skillnad på flirt och sexhandlingar och sexuella trakasserier så är det illa! Väx upp!

   1. Vi gör det, men inte vänstern. De dömer ut ALLT hos vita heterosexuella män. Snart målar de väl där vi bor:
    ”weiss-man-frei”.

   2. Dags att alla ”MeToo”:are gör en lista på vad som är tillåtet.

    Är artighetskramen av grannens eller kompisens fru att
    ”trakassera sexuellt”?

    Denna, numera så vanliga hälsningsritual, kanska är dags att avskaffa?
    Är detta möjligen ett raffinerat sätt att leda in allas tänkande i
    riktning mot att införa islam i västvärlden?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: