Idag ska hemliga dokument om mordet på John F. Kennedy publiceras


HISTORIA. Idag ska enligt USA:s president Donald Trump över 3000 hittills hemligstämplade dokument om mordet på John F. Kennedy offentliggöras som kanske kan kasta nytt ljus över det 54 år gamla mordet.

Trots att officiella undersökningar har konstaterat att Lee Harvey Oswald stod bakom mordet på John F. Kennedy, var det inte han som dödade den amerikanske presidenten.

Det hävdar ”konspirationsteoretiker” världen över, och en Gallup-undersökning konstaterade år 2013 att 61 procent av amerikanerna tror att mordet på John F. Kennedy var en del av en konspiration.

Torsdagen den 26 oktober offentliggörs mer än 3000 dokument angående mordet på John F. Kennedy.


6 responses to “Idag ska hemliga dokument om mordet på John F. Kennedy publiceras

 • GrumligaVattenFiskaren

  Har sett dokumentären ”I killed JFK”. Dödsskytten är James Files. Ju mer jag tittar på filmen, ju mer övertygad blir jag att det är han.

  Gilla

 • Mimi N.

  Ett inte helt omöjligt scenario: J F Kennedy var egentligen en look-alike (en heltidsanställd vandrande konstföremål ?!) eftersom den riktige JFK hade slukats av Marilyn Monroe på den steniga och fridfulla stranden vid Bay of Pigs ….

  Gilla

 • ossie

  Det lär finnas många hundar begravda i Kennedy mordet.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Vet inte alla svenskar idag att det var Donald Trump som beordrade mordet på både Oswald och Kennedy? ”Källor” inom vita huset har ju länge berättat om det. Det har jag sett på CNN.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Konstigt att inte SD också anklagats för att ha ett finger med i spelet angående Kennedy precis som de tydligen har när det gäller 35 år av en totalt ansvarslös massinvandring till Sverige trots att partiet inte existerade när porten mot omvärlden öppnsdes på vid gavel i början av 80-talet !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: