Hillary Clinton finansierade rapport med falska rykten om Trump


UTRIKES. Ni minns säkert den fruktansvärda smutskastningskampanj av Donald Trump som pågick inför det amerikanska presidentvalet i november 2016, inte minst i svenska medier som hänvisade till obekräftade uppgifter i amerikanska dito. 

Nu kommer rapporter att Hillary Clinton och Demokraterna finansierade den så kallade Steele-rapporten som innehöll falska rykten och anklagelser att Donald Trump haft kopplingar till och haft samarbeten med Ryssland. Samma rapport har sedan används av #FakeNews-fabrikerna CNN, Washington Post, New York Times m.fl. vänstermedier.

Det bolag som fick i uppdrag att ta fram rapporten, Fusions GPS, har vägrat att svara på frågor kring vem som finansierade den.

Nu skriver Washington Post att man lyckats bekräfta att det var Clintons valkampanj och Demokraterna som betalade för delar av undersökningen.

Enligt tidningen ska Clintons kampanj ha finansierat den redan påbörjade rapporten när det stod klart att Trump vunnit primärvalet.

Innan dess finansierades undersökningen av en republikansk kund som ville förhindra att Trump skulle säkra nomineringen.

Rapporten, som innehåller generande och obekräftade uppgifter om Trump och som anklagar Trumps valkampanj för att ha samarbetat med Ryssland innan presidentvalet, har spridits brett bland amerikanska medier och politiker.

Undersökningar där man tar fram uppgifter om motståndarkandidater är vanliga i USA, men det är inte förrän nu som det kommer uppgifter om att Demokraterna alltså låg bakom finansieringen av rapporten.

Donald Trump har tidigare hävdat att uppgifterna i rapporten är falska och att de tagits fram för att smutskasta honom.

Sveriges Radio


5 responses to “Hillary Clinton finansierade rapport med falska rykten om Trump

 • Tony

  USA såväl som Sverige hyser samma typ av skitstövlar.

  Gilla

 • Liberaler styr, pedofili och nekrofili åt folket eller?

  Om Donald Trump är äkta eller inte vet jag inte. Jag hoppas att Trump är äkta vara och står på folkets sida. Säker är jag dock inte.
  Familjen Clinton, Bush, Obama står på en annan sida och jobbar för makteliten detsamma gör EU parlamentets ledamöter och regeringar i många EU-länder. Undantag finns Nigel var ett sådant.
  Jag är glad att det amerikanska folket vågar trotsa den globala makteliten.
  Det jag hittills sett av maktelitens agerande bådar inte gott, pedofili verkar vara den gemensamma nämnaren för maktelit och invällarna i västvärlden.
  Så NWO handlar inte bara om pengar och makt utan framförallt rätten till folkets barn. Maktelitens rätt att få göra vad de vill med barn.
  Jag har lämnat kristendomen ändå vill jag säga -Gud hjälpe oss.

  Gilla

 • Jhonsson

  För våra politiker och media är de största fienderna sanning och verklighet
  Uppenbart likadant i USA.

  Gilla

 • Billy Boy

  Hillary Clinton bl a om raderingen av sin omfattande e-posttrafik i tjänsten på en privat och oskyddad internet-uppkoppling.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ingen förutom etablissemanget är väl förvånad över att H.C har kunnat gjort detta mot president D.Trump !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: