Visselblåsaren och bedrägeriet

INVANDRING. Åldersbluffande så kallade ”ensamkommande barn” är det största bedrägeriet i Sveriges historia.

Det skulle ta nästan tjugo år från att fenomenet dök upp i Sverige tills lögnen punkterades när resultaten av Rättsmedicinalverkets åldersbedömningar blev offentliga i september i år. De visade att 83 procent av ”barnen” hade ljugit om sin ålder.

År 2000 kom 350 ensamma asylsökande som uppgav sig vara barn till Sverige. Femton år senare, 2015, skulle siffran mer än hundrafaldigas till 35 369 personer, de flesta från Afghanistan, Iran eller Pakistan. Om lika stor andel av dem har bluffat om sin ålder som den grupp som åldersbedömts hittills innebär det att 29 356 personer – en hel stad – som anlände det året har begått asylbedrägeri för att få uppehållstillstånd i Sverige.

Det första som offrades var sanningen. Det andra var de närbesläktade begreppen rättvisa och rättfärdighet. Sverige har erbjudit uppenbara lögnare en gräddfil till vår världsunika välfärd på bekostnad av stora grupper som bättre behöver vår hjälp, framför allt kvinnor och barn och de av Sveriges egna invånare som har det svårt, till exempel hundratusentals fattigpensionärer som lever på eller under EU:s fattigdomsgräns.

Läs hela det intressanta inlägget på Julia Caesars blogg…

14 thoughts on “Visselblåsaren och bedrägeriet

 1. Var just i Gdansk två dagar.
  Vandrade mycket runt i staden.
  Såg inte en, enda kvinna i varken
  sopsäck eller annat skynke över huvudet.

 2. Jo, Kenth Andersson! Det är 7-klöverns väljare som är korkade eftersom dom sett den här utvecklingen under många,många år och röstar ändå på detta samhälle val efter val. Det är dom som möjliggjort för dessa lögnare att fritt göra som dom vill. Så du har rätt i ditt inlägg att vem ska man kritisera. Dom som utnyttjar möjligheten är ju inte dummare än så.

 3. Det finns 2 st. som bär det yttersta ansvaret… det är den förra stadsministern och främst den nuvarande sk. stadsministern.

  Vill NI ha ytterligare 4-år till med fortsatt ansvarslös respektlöshet mot Sveriges befolkning ?

  Ps. Om nån spottar mig och/eller min familj i ansiktet, så ber jag dom inte att fortsätta.

  DITT VAL – DITT BESLUT -DIN FRAMTID

 4. Långtifrån alla “ensamkommande baaarn” ålderstestas idag och det finns en hel del skäggmän kvar på boendena. Problemet är nämligen det att initiativet till att ålderstesta måste komma från någon med lämplig tjänsteställning, och dessa är ofta inte villiga att ta ett sådant initiativ.

  Ålderstester borde göras obligatoriska för alla som säger sig vara äldre än 10 år men yngre än 18.

  • Om man ålderstestade alla skulle det bli ett annat resultat.

   Nu testas bara de som man misstänker är äldre än de får vara.Och testerna visar att man i de fallen oftast haft rätt.
   Ja, egentligen visar de bara om personen är yngre eller äldre än 18 år och inte ens med det är man hnelt säker utan uttrycker sig väldigt försiktigt…

   • Mia! Ni som lider av förnekelse tycker inte att det här testet är säkert på afghaner som befinner sig i Sverige.Men ni tycker
    att det är säkert till mer än 99 % på fotbollsspelare som ska vara med i U17 VM. Förklara detta för oss på bloggen!

   • Hur kom fotboll in i bilden. Jag vet inget om fotboll alls, har valt bort det helt på grund av uteblivet intresse. Så något om U17 som jag inte ens vet vad det är kan jag inte förklara.

 5. Landstinget i västra Götaland kan heller inte ge svårt sjuka barn den medicin som de behöver för att de ljugande Afghanerna m fl skall ha fri sjukvård, tandvård. När skall vi sätta stopp för denna fullständiga rovdrift av våra gemensamma tillgångar som politikerna tror är deras egna pengar. Låt det “humana” Sverige betala notan inte sjuka barn och vuxna som det skall sparas på

 6. Skam för Sverige att bli utnyttjad på det sättet.Ingen tar ansvar för rädsla att bli kallad rasist,det som aporna alla pekar på varandra,ingen vet någonting.Vem betalar kalaset?Det är Svenska folket,fattigpensionererna,osv.Medan politiker höjer sina löner.Nej fy fan man blir bara förvånad.Ha en bra dag trots allt. Mvh Adolf

  • Och när dessa förrädare blivit 50 år så kommer dom att säga att dom är 65 för att kunna få pension.Genom hela deras liv kan dom leva på en lögn eftersom dom befinner sig i ett land som är det mest naiva och idiotiska på jorden.

   • Vem är mest korkad i detta fall, det dumsnälla, naiva och öppenhjärtliga Sverige eller de som tar sig hit påstås ljuga och man får inte glömma att det alltid har varit och är svenska väljare som bemannar riksdagen med makthavare, 7 klöverns trogna väljare kan väl inte vara missnöjda med samhällsutvecklingen de senaste årtiondena ?

 7. Detta plus övergrepp mot kvinnor inom kultur och media, de “apatiska” barnen, etc., etc., etc., … beror allenast på infesteringen av mediaredaktionerna sedan 1968. Som i sin tur beror på kulturmarxisten som Frankfurtskolan skapade.

Kommentera