metoo-kampanjens syfte

INSÄNDARE. metoo-kampanjen är en del i en långsiktig och ondsint strategi.

Det handlar om två saker.

Se till att skuldbelägga vita, svenska män.

På så sätt flyttas fokus från gruppvåldtäkter, könsstympning, hedersförtryck och allt annat som blir en del av vardagen när vi flyttar Mellanöstern till Sverige.

Skräm upp unga svenska kvinnor.

Se till att de blir skeptiska och misstänksamma mot svenska män.

Samtidigt som Sverige har drabbats av en epidemi av grova sexuella övergrepp som begås av MENA-iter, kan Irene Sundelin förklara vad som gäller i Sverige så här i SVT 22 oktober: ”Man får inte peta på en annan människa utan medgivande.”

Uppmana dem att satsa på arbete och karriär. Barn kan man vänta med tills man är 45.

På så sätt kan man hålla nativiteten på en fortsatt låg nivå hos svenskar.

Så folkutbytet går ännu fortare.

De som orkestrerat det här vill göra svenska män till bögar, och nu talar jag inte bara om skällsordet ”bög”, utan den sexuella läggningen.

De har kommit en bra bit på vägen.

”Ibland undrar man vad det är för folk man försöker rädda…”

– Jimmy Windeskog 1974-2016.

35 thoughts on “metoo-kampanjens syfte

 1. Snälla ni som brukar skriva era kommentarer här på bloggen. Varför spillar ni tid och energi för att argumentera mot Mia? Hon (eller han) är ett troll som har nästlat sig in här för att reta gallfeber på er. Det lär vara någon vänsteraktivist som är inte värd att ni skulle diskutera med henne (honom).
  Tig ihjäl trollet!

 2. Men, mina damer, be serious, skulle ni känna er lika …. hmmm… förnedrade om George Clooney själv tafsade på er ???

  • Min kära Mimi,
   jag försäkrar Er! Undertecknad umgås icke med några funderingar i den riktningen och skulle ovan sagda Hollywood-aktör göra några ansatser att begå närmanden, finge han allt smaka på en fet smäll.
   Basil Rathbone, on the other hand… 😉
   Andreas, värdekonservativ nationalist, realist, troende kristen och gay.

   • Mmm, Basil Rathbone – den bäste Sherlock Holmes nånsin … I walked all over him , jag menar hans stjärnor på Hollywood Boulevard för länge sen. Allt brittiskt i film och litteratur är mig en helgedom.
    Måste tillbaka till min baldakin och fortsätta sova. Lämnar Dig i bra sällskap: Brahms och hans Wiegenlied tolkad av Hermann Preys sammetsröst.
    God natt, Petronius, arbjter elegantiae !

    https://youtu.be/-6VEkG09Qkc

   • Bon soir, Ni gudomliga!
    Makalös respons!
    Mimi är ett synnerligen välkapaciterat unikum, en polyglott med den mest pikanta politess, beväpnad med en imponerande bildning och således en välrenommerad habitué å Petterssons akademiska konversationssalong, till vilken endast ett exklusivt urval äger tillträde.
    Utanför står den förfärliga “Mia” och utgjuter bittra tårar över att flerfaldiga gånger ha nekats tillträde till detta innersta rum;
    men den bleka döden skall förr snärja oss innan vi låter den skändliga ta steget över denna tröskel.
    Skål och tack, högt ärade musa! Må min blygsamma hälsning vinna Ert gillande.
    Andreas 🙂

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Nästa gång du roar dig med att trakassera mig kommer du (äntligen) få tillbaka med råge.
    Fjant!

   • Ressentiment och avundsjuka är något förfärligt, inte sant?
    Den ovilja du härstädes möts av har du själv och med en sällan skådad trägenhet lagt grunden till, så klagovisor båtar föga.

 3. Här två bra inlägg med synpunkter som saknas helt i den enkelspåriga och hårdvinklade #metoo-kampanjen. Läs gärna på Katerina Janouchs blogg. Länkar nedan:

  ”Hyckleriet i #metoo står mig upp i halsen”

  http://katerinamagasin.se/hyckleriet-metoo-star-mig-upp-halsen/

  “Ny sexbrottsstudie: 90% av gruppvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeisk härkomst”

  http://katerinamagasin.se/ny-sexbrottsstudie-90-av-gruppvaldtakter-i-sverige-begas-av-man-med-utomeuropeisk-harkomst/

 4. Varken Martin Timell, eller Lasse Kronér har gjort sig skylldiga till våldtäkt, utan det handlar om sexuella närmanden/ofredande. Men trots det så är det värre än Elin Krantz våldtagna och skändade kropp.

  • Vad de har gjort är att utnyttja sin maktställning gentemot kvinnor längre ner i hierarkin än de själva..,sedan finns det bland dessa kvinnor som blivit våldtagna, drogade av svenska män med oerhört taskig kvinnosyn.
   Men det utesluter inte att vi importerar män med ännu taskigare kvinnosyn ifrån medeltiden menamän t.ex afrika m.m

   Det som är fel i detta är att det glöms bort och enbart fokuserar på svenska män.
   En slutsats man kan dra av detta i samtal med yngre kvinnor är att porren har gjort många män känslokalla och med fel attityd till kvinnor . En orsak…bland flera…

   • Det var de yngre kvinnornas mödrar och mormödrar som var med och kämpade för fri sex. Tyvärr blev det så att fån omkring 1975 när vi fick in män från MeÖs som hade en vidrig kvinnosyn som utnyttjade tillfället. Inte ont anande kvinnor föll (de kunde ju själva bestämma vem dom vville ha sex med) för smicker, blev sedan gruppvåldtagna. Vi ser samma mönster nu också. Men ingen av #MeToo har överhuvud taget signalerat om att det är andra än vita svenskar som våldtagit eller “tafsat”. Hela #MeToo kampanjen går ut på att skuldbelägga medelsvenson. Vilket jag tycker är djävligt fel. Och därför kan jag inte ställa upp på det som #MeToo är ute efter.

  • Martin Timell har burit sig illa åt. En praktikantflicka fick betalt av TV4 för att hålla tyst. Det visar en total ruttenhet från TV4 som stöder snuskhumrar, Meter produktionsbolaget ville ta bort honom men TV4 sa nej trots att de visste om. Då faller deras uttalande och morgonsoffor och feminism.
   Kroner var tillsammans med kvinnan som hänger ut honom-han är jagad av Aftonbladet som skyddar sitt eget gubbslem Virtanen som stött på 14 åringar. Det finns fleras som råkat ut för honom och andra anställda på tabloiden. På SVT finns ett 20-tal enligt insideinformation. Även på AB och Expressen. Det är ett mönster inifrån MSM som alltid funnits.
   Det blir fel då en kampanj startar då alla ska med, alla är drabbade-han tittade konstigt, han tänkte nog. Masshysteri

 5. Inga normala och riktiga män som fått lära sig vett och etikett världen över varken förolämpar eller sexuellt ofredar kvinnor detta grottbeteende står kräken de icke riktiga männen för !
  Har man bara från barnsben lärt sig att respektera andra människor så är det inga problem.

 6. Absolut, det stod ju klart så fort jag fattade vad “#metoo” betydde, eftersom jag varken har/läser Twitter eller Facebook, varken tittar på TV eller lyssnar på radio. “metoo” låter mera som något exotiskt.

 7. Kvinnor i många länder protestererar via metoo på männen i respektive land så det handlar inte alls bara om svenska män och kampanjen startade inter ens här.
  Men lika självklart som att man på alternativ media älskar att skriva om nyanländas beteende och aldrig missar ett tillfälle, lika mycket tar man avstånd när det för en enda gångs skull handlar om bl.a svenska män.

  Det är skrattretande.

  • Svenska Män? Betyder det att alla Svenska män
   ska hängas ut bara för att vissa beter sig plumpt?’

   Nej Mia ,det här är iscensatt av en helt annan anledning,
   nämligen att ta focus från all den grova sexuella
   brottsligheten som följt i den höga invandringens spår.

   jag försvarar inte dom som inte kan hålla tassarna i styr,
   men man får väl ha någon slags Balans mellan brott.?

   tafsare kunde dra ut flera hundratals kvinnor till att visa
   sitt missnöje på Gator och torg, och det kan jag köpa,
   men var fanns ni när dom gruppvåldtagna kvinnorna
   hade behövt er sympati, eller andra våldtagna????

   • För att uttrycka mig kort.

    Metoo är ett sätt för kvinnor att få berätta vad just de har varit med om.
    Hur kan denna kampanj vara så plågsam för dig som aldrig upplevt vad många kvinnor har gjort.

    Att från tidigaste tonåren och framåt varit utsatt för män som inte kan hålla “tassarna i styr” som du kallar det. Unga killar, äldre – vad vi kallade snuskgubbar när vi själva var unga. Och så råkar det vara så att de flesta haft mest med svenska män att göra i sin vardag.
    Punkt.

  • Mia ! Men i andra länder där inkluderar man även gängvåldtäktsmän,festivalstafsande o.s.v i denna kampanj. Det är skillnaden.Här hör du inte ett ord om dessa våldtäkter. Vad är det för skillnad på en gängvåldtäkt och ett tafsande på en redaktion anser du? Jag för min del tycker att gängvåldtäkten är betydligt grövre.

   • Nej någon slags Balans mellan brott kan ni inte finna hos Mia, där är alla män våldtäckare.

  • Men snälla Mia. Du måste ändå hålla med om att en misslyckad stöt av t ex Lasse kroner inte är att jämställa med en fullbordad gruppvåldtäkt. Det är givetvis dålig stil att försöka utnyttja ett övertag(t ex kändis). Men när man hänger ut Kroner och Timell då blir dubbelmoralen lite väl tydlig. Speciellt då det i Virtanens fall möjligtvis pekar åt fullbordad våldtäkt.

  • Hahahohaaaaaahoha !!!!! Hahahohaaaaaahoha !!!!!
   Se, vi skrattar som Involuntarium. Vart har han/hon tagit vägen, inte längre på kommentarfältet – har ändrat signatur, måtro ?

   • Svaret var till “Mia’s” ord – skrattretande. Jag blir inte full i skratt egentligen. Tänker att Shakespeare kanske skulle bli less på “Mia” och skicka hen till sin karaktär, munken Lorenzo (Romeo and Juliet) för att få nån växtpreparat mot förstoppning. “Mia” är alldeles för spänd i magen vilket påverkar tänkandet. Hen får käka lite laxermedel istället för att njuta av humor som hen kategoriskt vägrar.
    Humorn vänder upp och ner på allt, även en trög mage som “Mia’s”. Usch, hemsk tanke, tar tillbaka orden !

 8. Några negrer eller invandrare vågar dom ju inte hänga ut. Det vore ju rasistiskt men vanliga svenskar går ju bra att anklaga för både det en och andra.

  • Nej det är så uppenbart, man visade igår demonstrationen
   på Möllevångstorget i Malmö som annars brukar vara fylld
   av folk från Mellanöstern, men igår fanns inte ett huckle,
   eller någon herre i Pyjamas, bara ljushuvud så långt man
   kunde se.
   ,

  • Inget försvar för Virtanen(det är en gris) men det skedde 2011 och han blev friad.Det har skett många gängvåldtäkter sen dessa.Dom glömmer man bort i denna kampanj.

 9. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Snart kommer det väl allmänt kvinnligt påbud om burkha, enda sättet att skydda sig mot män! Det blir spännande att se hur detta utvecklas. Lynchningsmobben är ju offentlig i media och i hög fart sprids lösa rykten. Jag tror t ex Timell kommer lida så mycket att han tar sig av daga. Men, kvinnorna gottar sig nu i alla gamla oförrätter. När vänstern tog frågan vet man att det går åt helvete.

 10. Till stora delar handlar detta om att många kvinnor/flickor inbillar sig att dom skall få stora skadestånd och är därför beredda att säga vad som helst.

  • Att ondskans imperium kastar sig över Weinstein är ju inte så konstigt eftersom han tillsammans med de Niro arbetar med en film som belyser vaccineringskadorna hos världens befolkning.

 11. Ja ni har rätt den vita mannen som är byfåne till statsminister har stor ansvar för allt våld i Sverige.Hans handligsförlamning är total.Gör ingenting mot våldet.Avgå MVH Adolf

Kommentera