Varnar för mordiska muslimer


CIAs chef Mike Pompeo  , varnar för att ”entusiastiska muslimer” i gruppen ISIS fortfarande kan utföra  attacker i 9/11-stil i Amerika trots att det islamiska mördargänget går mot ett nederlag i Syrien och Irak.

De mordlytna muhammedanerna i gruppen ISIS,  kan orkestrera och utföra en attack mot Förenta staterna, eventuellt störta ett flygplan, även efter att ha blivit utdrivna från deras ”huvudstad” Raqqa, sade CIA-direktören  på torsdagen.

Mike Pompeo sa också att USA hotas av andra muhammedanska militanta grupper. ”Al-Qaida på den arabiska halvön har länge haft planering för att ta ner ett kommersiellt flygplan från något västland. Det kan vara USA de siktar på. ”

DailyMail

 


2 responses to “Varnar för mordiska muslimer

 • centurion

  En sak är i alla fall helt säker. De kommer inte hit för att ta våra jobb. De är här för att ta Plats, vår plats. Vår uppgift är att, likt tjänstehjon, tjäna våra nya herrar, den nya adeln. Alltsammans med demokraturens goda minne.

  Gilla

 • Lena

  För min personliga del så kan de dra snabbt tillbaka till där de kommer ifrån!
  Jag skämtar inte, jag menar allvar, varhelst de är särskilt i grupp så är de ett inferno !

  De förstör Europa !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: