Medias regler är glasklara12 responses to “Medias regler är glasklara

 • Jhonsson

  Om media visar pixlade bilder på brottslingar, tar jag för givet att det är någon av Löfvens pensionsräddare, som man försöker dölja.
  Tror att jag har rätt i 99 % av fallen.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det hade varit bra.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Detta skulle ha gjorts för 30 år sen. Då fanns inte denna teknik men man skall ta de tekniska möjligheter som står till buds vid varje givet tillfälle.

   Gilla

 • centurion

  Men Martin då, lelle pöjk. Du har väl ändå inte låtit dig luras av Lulu´s lockrop ? För i så´na fall råder jag dig att överväga kraftig sanering. Äckligare kärring får man leta efter. Hon representerar urtypen för de som hellre stänker på sig parfym, än tvättar sig. Själv brukar jag byta kanal när missfostret dyker upp, för att slippa uppkastningar. Men avsikten med det senaste mediadrevet är nog att focus ska flyttas från muhammed´s våldtäkts-rekord till svennes lilla klapp på rumpan-som dessutom inträffade för 5 år se´n. Dessutom kan ju batikhäxorna få fortsätta med sin verksamhet, sängvärmning, helt ostört. Sverige innehar världsrekordet i våldtäkter och är också hyfsat duktiga på mord, misshandel, rån, bilbränningar och annat i invasionens kölvatten. Men slaskmedia fokuserar, som vanligt på fel saker. Sverige—vilket j-a skämt !

  Gilla

 • compulsoryunion

  Folkutbytet

  Gilla

 • Grune

  Det sista jag läste var all Lasse Kronér också gjort sig skyldig till otukt med kvinnor. ( Sexpressen ).

  Gilla

 • Carl edström

  Sverige är sjukt.För mycket parasiter här.

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Ja, ja men Timell är ju bara en vanlig svensk, så någon skillnad får det ju naturligtvis vara.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Och här är en annan som gärna vill demonstrera sin oförmåga att kunna särskilja:

  Gilla

  • Lena

   Hönsmamman :
   Jag blir utan ord…..hur är detta möjligt i ett kristet land, eller ännu hellre ett land som ofta försöker att vara en ”humanitär stormakt”, det verkar mera vara ett islamskt äckligt kalifat !

   Gillad av 1 person

  • Argus

   Jag tror inte på mytiska väsen men är varm beundrare av naturens under. Hur det kommer sig att varenda cell vet sin plats och sin funktion och att det misslyckas så sällan. Ett av undantagen anser jag Rashid Musa vara. Fast det kan vara så att det kanske inte bara är mänskligt genom inblandat. 😉

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: