I det nya islamiserade Sverige

1 – Kommer alla inflytelserika/framgångsrika mohammedanska män ha flera fruar (de flesta av dessa betydligt yngre än de själva), däribland “svenska” kvinnor som har konverterat (med tvång eller frivilligt).

2 – De flesta andra män hittar ingen partner och/eller är förlorare på annat sätt.

“Svenska” män, framförallt de lite äldre, står idag ytterst lågt i kurs trots: årtionden av hårt arbete, ansvarsfullhet, plikttrogenhet, skötsamhet och respekt mot sin medmänniskor – kvinnor som män, …

Betänk att många av dessa män snabbt skulle kunna bli “vinnare” i det nya Sverige genom att växla till kategori 1. Från att vara hatade till att igen bli vördade och respekterade.

Vem kommer i detta scenario i första hand vara  förlorarna?

Utan tvekan de “svenska” kvinnorna (som då slutgiltligen förlorat all den frihet de för inte länge sedan hade).

Dagens (islamofila) feminister är inte minst “svenska” kvinnorns största fiende.

Jag uppmanar alla de kvinnor som uppskattar och vill värna om sin frihet, i ärlighetens namn räcka ut handen till era “svenska” män, söner, bröder, manliga arbetskompisar, … som med ytterst få undantag  ser er som fullvärdiga och jämställda människor att behandlas med (ömsesidig) respekt.

P.S.
Kvinnor tilläts dock inte ha fler än en man, dessutom anses de vara ägodelar/handelsvara enligt den islamska läran.

4 thoughts on “I det nya islamiserade Sverige

 1. Sverige har blivit ett konstigt land då vi vid många tillfällen väljer att inte längre para oss med varandra!

  Kvinnorna kommer med araber och negrer i olika färger och männen kommer med asiatiskor!

  Snart är Sverige som den socialistiska drömmen, Cuba, med en befolkning som består av fattiga tannalösa prostituerade mulatter!

  • Jag ser precis detsamma som du. Det märkliga är att många är äldre, både svenska kvinnor och män.
   Det visar på att våra problem är gamla och inte nya.
   Man anklagar ofta våra ungdomar för allt mellan himmel och jord.
   Ungdomar behöver någon att se upp till som visar en väg. Vägvalet som alltför många vuxna äldre kvinnor och män gjort, ger inga svar utan gör mig mycket frågande.
   Ett samhälles utveckling, svenska män och kvinnor födda under 40-50 har ett stort ansvar för det som sker idag. De satte stenen i rullning. Det är dags att stoppa stenen.
   När jag tittar mig omkring så ser jag mycket märkliga företeelser och för att inte gå in i väggen så stänger jag av mitt seende och tittar inåt. Måste dämpa min hjärnaktivitet som noterar allt och försöker skapa ordning och klarhet. Måste spara på krafterna tills de behövs.

 2. Stockholmspolitiker utesluten ur MP.

  “Landstings- och kommunpolitikern Rebwar Hassan har blivit utesluten ur Miljöpartiet.

  Själv säger han att det var för att han offentligt gått ut och kritiserat sitt eget parti och dess relation till politisk islam.
  Rebwar Hassan fick beskedet via ett telefonsamtal under måndagen.

  – Jag skulle precis gå in på ett läkarbesök så ringde de och meddelade att jag inte kan vara kvar i partiet, säger Rebwar Hassan när vi dagen efter når honom.

  Han har den senaste tiden suttit som ledamot i Stockholms läns landsting samt gruppledare för Miljöpartiet i Skärholmen.

  – Jag tror att jag blir utesluten ur partiet eftersom jag skadat partiet genom skriverier i media. Genom skarp kritik mot politisk islam

  I ett offentligt uttalande på sin egen facebooksida skriver Rebwar Hassan bland annat: Pengar för arbete mot islamofobi har i praktiken blivit pengar för att sprida politisk islam och cementera klanstyrda parallellsamhällen med shariapoliser och hederslagar.”

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholmspolitiker-utesluten-ur-mp

Kommentera