#jagärhär

INRIKES. Magnus och Mina Dennert, två journalister, som startat demokratiterrornätverket #jagärhär är utsända av regeringen för att censurera internet, Hat- och demokratiterrornärverket, som själva säger att de vill föra dialog, ljuger & jagar bort journalister som ställer fel frågor. #jagärhär säger sig vilja “städa internet från näthat”.

I praktiken fungerar det som en mobb, som massanmäler alla som har avvikande åsikter gentemot den svenska regeringen. Massanmälningar gör att många internetbolag tror att det uppstått spontana uppror och av ren slapphet släcker ner sidor, som använt sin yttrandefrihet för att kritisera regeringens politik och dess konsekvenser.

Sidor som demokratiterrornätverket #jagärhär lyckat släcka ner genom massanmälningar är bl a Granskning Sverige, Gangrape Sweden, Katerina Janouch, Arg Blatte, Omni & Den tredje apan.

Deras mål är att släcka ner alla alternativa medier, i syfte att Sveriges socialistiska regering skall få ett fullständigt informationsmonopol, likt det som fanns i deras förebildsland Sovjet & DDR, samt i Mina Dennerts sedlighetsstyrda hemland Iran.

Trots att alla bevis & skärmdumpar finns på gangrapesweden, förnekar Mina Dennert att #jagärhär massanmäler, när Åsa Westerberg ställer frågan på bokmässan. Dessutom försöker #jagärhärs medieansvarige Roger Hedström att hindra Åsa Westerberg från att filma genom att hålla ett papper framför kameran, med hjälp av Karin Berg.

Från Granskning Sverige

15 thoughts on “#jagärhär

 1. Någon som är vidrig i det här sammanhanget är den som säger sig heta Åsa West, men vad jag förstår arbetar för Granskning Sverige AB.
  En ”medborgarjournalist” som till vardags arbetar med att klippa håret på folk.
  Det räcker ju med att hon bl.a. kallar en ”demokratihatarsvin” och därtill kommer med hot om hembesök av våldstyper.

 2. Den odemokratiska Mina Dennert och hennes partiska “jagärhär” har en del att lära av Alice…………….

  ”Det är korkat att försöka tiga ihjäl åsikter man inte delar”.

  Alice Teodorescu

 3. Sverige är nedsölat av postmarxistiska kulturhoror som fläker ut sig i SVT och på nätet. En i högen är Mina Dennert #jagärhär med svans. Man driver en trollfabrik på nätet. En sekt som mobbar våldtagna unga flickor. Alla dessa kulturhoror har nära koppling till en viss minister ABK.

 4. Mina borde vara i Iran och hävda demokratiska rättigheter för flyktingar och förtryckta kvinnor. Istället för att förstöra livet för människor i det land som tagit emot henne,

 5. Otäcka stackare.

  Det kan vara kul att känna till att de först hade namnet #jagskiterpåmig, men att de senare ändade till nuvarande #jagärhär.

  Ingen av dem visste var de var eller vad de gjorde, eller varför de gjorde saker och ting. Därmed skulle namnbytet hjälpa dem att orientera sig i omvärlden.

  • Var hälsad, Assad!
   Din utomordentliga förklaring står helt i proportion till denna urbota underrättelseverksamhets amoraliska aktörer och deras ögonskenliga behov av vuxenblöjor och vadderad munkorg.

   Fascistetablissemangets korrupta kujoner och kuckelikuknektar med eldunderstöd från klimakteriekotteriets kvastryttarinnor, har tveklöst givit upphov till mången veklagan bland de orättvist drabbade, över vilka de ogudaktiga brutit staven.
   Totalitärregimens tallriksslickare och taskspelare förnekar sig icke!

   En synnerligen angenäm eftermiddag tillönskas!
   Andreas 😉

   • Var hälsad, Andreas! Tack för förtydligandet. I sedvanlig ordning skriver jag under (och gillar) alla dina inlägg.

    Alla dina enträgna ansträngningar kommer att belönas så det förslår, senare i Valhalla, där jag föreslår att vi tillsammans intar en horn med mjöd samt fördriver tiden med kast med liten babbe.

Kommentera