Ambassadör Juholt åker inte tillbaka till Sverige – spår undergång för svensk demokrati


INRIKES. Han spår undergången för svensk demokrati och tänker inte besöka Sverige de kommande åren. Förre S-ledaren Håkan Juholt som höggs i ryggen och hamnade i fem års limbo startar nu ett nytt liv som ambassadör på Island. Och han kommer att utnyttja sin frihet till max.

Resten av artikeln får ni leta upp bakom SvD:s betalvägg om ni vill…

 


33 responses to “Ambassadör Juholt åker inte tillbaka till Sverige – spår undergång för svensk demokrati

 • Statsministern: Juholt har gått för långt | Petterssons gör skillnad!

  […] in i kritiken mot Sveriges ambassadör på Island, den före detta S-ledaren Håkan Juholt. I en intervju med Svenska Dagbladet nyligen uppgav Juholt att han tror att Sverige är på väg att bli en diktatur som styrs av […]

  Gilla

 • Till Regeringen, Partiledarna, Riksdagspolitiker och medborgarna | Petterssons gör skillnad!

  […] INSÄNDARE. Apropå Håkan Juholts m fl kritik mot samhällsförfallet. […]

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är det inte mer rakryggat av Juholt att komma tillbaka till Sverige och hjälpa till att få upp landet på rätt köl igen om han nu tycker det han tycker istället för att sitta på en ö vid namn Island vid ett dukat smörgåsbord och beklaga sig ?

  Gilla

 • Tony

  I stora drag har väl demokratin redan gått under?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur många skulle bli kvar i dagens eller i framtidens Sverige om de gjorde en Juholtare ? Tyvärr har och får ju inte alla samma möjligheten att fly landet som en avsatt politiker nu har fått, är ju inte svårt att sitta på Island vid ett dukat smörgåsbord fullt av förmåner och beklaga sig över Sveriges utveckling.

  Gilla

 • Nils

  Tycker det är märkligt av Sveriges sändebud på Island arr uttala sig så. Det kanske går för honom som med Bodström om han inte ser upp.

  Gilla

 • Ole

  Han måste vara glad för det är djävligt mycket vatten mellan Sverige och Island. .grattis

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  😲
  Inte ofta man håller med en Socialdemokrat…men här är han riktig duktig, spår demokratisk undergång och har emigrerat för att slippa eländet.
  Du får 👍👍👍👍👍

  Juholt….kan det vara så att du är en upplyst Sverigedemokrat 🤗

  Gilla

 • Jhonsson

  Han är ju på Island, den gode Juholt. Där har han förstås sett, hur lugnt och fint det är utan en massa invandrare från Mena-länderna överallt.
  Grattis Juholt! Vi är många svenskar, som avundas dig.

  Gilla

 • mari

  Folket måste resa sej. Det är det enda svaret på våra politikers planerade Folkmord. Valet 2018 förändrar ingenting. Folket måste ta tillbaks makten. Thats it !!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Alla vet inte minst politikerna att det naiva och konflikträdda svenska folket aldrig kommer att resa sig och säga ifrån vi nöjer oss istället med lite allmosor då och då från en snäll regering oftast inför ett val !
   Om svenska folket nu mot all förmodan skulle resa sig och avsätta dagens förljugna politiker, vem/vilka skulle dp istället tillsättas att styra landet, var finns de någonstans ?

   Gilla

 • Billy Boy

  Både Stefan Löfven och Mona Sahlin har förberett sig noga med att fly från Sverige innan sammanbrottet …

  … men … (fortsättning nedan)

  Gilla

 • Billy Boy

  (fortsättning)

  … islamisten Abdirizak Waberi (M) stannar kvar och utropar sig själv till försvarsminister i den nya diktaturen och ISIS-kalifatet Sverige och roar sig sedan med att ”kärleksbomba” alla ”otrogna” tillbaka till stenåldern från sin Jas Gripen.

  Gilla

 • Joy

  Varför ska han hit? Jag skulle gärna bo på Island, även om tyvärr islam växer i landet där.

  Gilla

 • RäddSomFan

  Om dessa landsförrädare till politiker som varit med och förstört Sverige, tror att dom kan fly undan rättvisan och gömma sig någonstans på jorden så tror dom fel, dom kommer alla att till slut få sina straff var och en av dom, och det gäller samtliga landsförrädare i alla kategorier som varit med och förstört landet och orsakat sådan grov smärta och lidande för folket.
  Ingen av er kommer undan!.

  Gilla

 • Tanten

  Få se hur länge han får ha jobbet kvar nu då!!!

  Gilla

 • Mjölner

  Lena jämför Juholt med råttor. I Sverige råder åsiktsfrihet. Juholt blev drevad av MSM-packet. Han var för ärlig för att vara partiledare för det oärliga socialdemokraturet. Ni som tror på bättre tider efter valet bör skaffa er information beträffande kopplingarna mellan EU, Soros, amerikanska bankmaffian, Rockefeller, FN, GMOforskningen, Bildebergarna och våra kära åttaklöverpolitiker.

  Gilla

 • Bosse

  Ja ,även tunga namn börjar nu inse vad detta bär åt för håll. Det måste vara tungt för idioten Löfven att läsa detta vad deras ambassadör säger.
  Men du Mia ger inte upp idiotin?

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Jag kan förstå Juholt och undrar hur jag själv skall kunna blir ambassadör för något land, helst ett med varmt och gott klimat! 😉

  Gilla

  • Bosse

   Ja och då kan du tänka dig Juholt som sitter på Island och har dessa tankar om Sverige.En ambassadör i Thailand hade väl aldrig mer kommit tillbaka.

   Gilla

 • Jhonsson

  De sju partierna S, Mp, V, M, L, C, Kd, som ingick i decemberöverenskommelsen var de, som på allvar började att nedmontera den svenska demokratin. De uppvisade ett stort svek, inte bara mot sina respektive väljare utan mot hela svenska folket.
  Kom ihåg deras svek vid nästa års val.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Det är glömt till valet 2018, då går en majoritet av det väldresserade svenska folket lydigt till valurnorna och lägger sin röst som de alltid har gjort !
   Efter valet kommer en blocköverskridande politik att föras förmodligen mellan S, C, L och M, den nya moderatledaren har ju signalerat ett ev samarbete med S.
   SD och V får fortsätta i varsin ankdam MP och KD kanske inte når upp till 4%.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   För en gångs skull håller jag inte med er! Jag tycker att man i en demokrati har sin fulla rätt att lägga ner sina röster och deras väljare verkar ju vara helt nöjda med det.

   Sen snälla, kalla det inte svek! Struntprat! Vi måste få folk att förstå att dom måste ta reda på vad dom faktiskt röstar på!

   Det är så att eftersom Reinfeldt och övriga i Alliansen klart och tydligt talade om för alla att alliansen skulle lägga sig vid en valförlust för att inte ge SD inflytande och att alliansen skulle förlora stod klart långt innan valet så kan inte detta kallas för ett svek!

   ”- Vårt besked har varit, det står vi fast vid, att den minoritet som blir störst ska få en möjlighet att kunna regera. Vi tror nämligen inte att det blir så stor sannolikhet att det blir en majoritetsregering som kan bildas. Vi kommer inte att regera med stöd av SD. Utan hamnar vi i ett läge där vi är en mindre minoritet, ja då avgår vi. Det ställningstagandet har vi stått fast vid, säger han.”

   Tycker ni att det kan sägas tydligare?

   http://www.tv4.se/nyheter/artiklar/nytt-m-besked-st%C3%B6rst-block-vinner-53f36916c45948b16b000052

   https://www.expressen.se/nyheter/val2014/besked-fran-c-och-fp-slapper-fram-lofven/

   Gilla

 • Lena

  Han kan kanske symbolisera uttrycket, ”vilka lämnar först det sjunkande skeppet, jo råttorna”.
  Hade han varit seriös och med någon skam i kroppen så skulle han givetvis ordnat ett icke skattefianserat jobb !
  Nu är det ju vi skattebetalare som återigen står för lönen, vi som jobbar /har jobbat i det landet som han inte vill besöka.
  Varför inte klippa alla band med Sverige och söka icke skattefinansieat jobb på Island.
  Fårskötsel är en stor näring på ön och så är fiske !

  Gilla

 • Mimi N.

  Hämnden är bäst när den serveras kallt, alldeles kallt – från Isss-land !

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Man behöver inte ha några större siargåvor för att inse att ockupationen av Sverige betyder undergången för demokratin och skapandet av Sverigeistan!

  Redan nu har vi fått ett samhälle som hämtat ur mardrömmarna där den starke styr med vapen i hand!

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Och denna utveckling kan tyvärr inte ens SD göra ett dyft åt !

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det är redan försent! Vi hade sista chansen 2014 men för många förstod inte allvaret, vilket dom flesta häpnadsväckande nog inte gör fortfarande och ville inte ta den!

    MEN VI FÅR INTE GE UPP!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: