Gäng kapade matbutiken – drev den i över ett dygn


INVANDRARVÅLD. Efter veckor av vapenhot och misslyckade utpressningsförsök kapade gänget parets livsmedelsbutik. Gänget slängde ut personalen och höll butiken i över ett dygn innan polisen satte stopp för dem.

– Jag har varit här i Malmö länge, men aldrig varit med om något liknande, säger Mats Attin, stationsbefäl vid Malmöpolisen till Sydsvenskan.

Gänget hade i veckor trakasserat ägarna till en butik i centrala Malmö. Med vapenhot försökte gänget pressa paret på pengar, utan att paret gav med sig. Men efter att gänget besökt dem i deras hem flydde paret till vänner i Köpenhamn och lät bekanta sköta butiken.

I onsdags kom gänget tillbaka till butiken. – De gick in i butiken, och tog över den. Alltså, de slängde ut de som jobbade där och fortsatte att driva butiken och sälja varor. De kapade en livsmedelbutik, säger Mats Attin, stationsbefäl vid Malmöpolisen.

Eftersom de inte kom åt kassan tog de betalt via betalappen Swish. Först på torsdagen stoppade polisen gängets framfart.

– De hörde av sig och vi körde dit med några civila och mycket riktigt så fanns de här fyra där inne. Det är rena Jönsson-ligan. De har fyllt på varor från lagret, och vi har det på film. Det har pågått minst ett dygn.

Fyra personer kunde gripas i butiken på torsdagskvällen. De ska vara unga män som är extremt välkända av polisen.

-Pettersson tjatar. Sverige är byggt för svenska kriminella…och man kan undra varför extremt välkända män går lösa…


17 responses to “Gäng kapade matbutiken – drev den i över ett dygn

 • Mr Q

  Nu skedde mer än detta i natt i Malmö.”En kraftig sprängladdning” detonerade vid ingången till ett flerfamiljshus,och orsakade stor skada.
  Som vanligt fanns ingen i huset som man kan förknippa,att denna var riktad mot.Troligen som vanligt något ”pojkstreck” ,som PK-blaskorna brukar nämna sådana sprängningar !

  Gilla

 • Greta

  Glöm inte att våra verkliga fiender, inte är några muslimer eller andra klassens småbrottslingar, utan valda och icke valda politiker och tjänstemän. Det är de som arbetar för den mörka makteliten med uppgift att förstöra allt som vår fäder byggt upp.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Våra verkliga fiender är muslimerna i första hand och det kommer du också bryskt att upptäcka när dom står över dig, alla dess måste förgöras samtidigt om det skall finnas en chans till överlevnad.
   Men att gå och tro att muslimer och andra klassens småbrottslingar inte är våra fiender är ju bara för mycket, är det inte dax att vakna upp nu även om det är ljusår för sent.

   Gilla

 • Greta

  Eftersom medborgarkontraktet sedan länge är brutit så är det nu upp till var och en att försvara sig och sina nära, precis som Jesus uppmanade:
  ”…Och den som inte har ett svärd ska sälja sin mantel och köpa sig ett,…”

  Gilla

 • Stenbock

  Spännande tillvaro.De orientaliska sederna införes i allt större delar av landet.Detta var ju något nytt även för Malmö och polisen var t.o.m. förvånad ! Om nu som det uppges att de fyra som greps i butiken var redan välkända hos polisen,undrar man varför dessa inte redan satt inne eller har forslats tillbaka till arabländerna ?

  Gilla

  • Lena

   Stenbock
   Nästa steg för ockupanterna är att de tar över våra bostäder.
   Våra skolor, sjukhus, äldreboenden, bibliotek, simhallar, gator och torg är på sina håll redan övertagna !

   Gilla

 • eva

  Det här är bara början! Tro mig! Mönstret kommer att sprida sig uppåt i landet. Kanske kapar de Rosenbad till slut och tömmer innehållet.

  Gilla

 • Joy

  Jönssonligan, en usel jämförelse! Detta är inga oförargliga typer utan rena gangsters. Det låter som folk från ett menaland, och de är ju framtiden har våra politiker sagt och folk lallar med.

  Gilla

  • Mr Q

   Nja en massa skuldsedlar till Goldmann & Sachs,är ointressanta för dessa kameldrivare ! Dessa föredrar Cash och inget annat !

   Gilla

 • gamgubben

  Och varför inga bilder eller namn på dessa marodörer i tidningen?

  Gilla

 • Carl edström

  När ska vi få än regering värd namnet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Regeringen blundar för verkligheten och låtsas som det regnar medan kriminaliteten växer …

  Kris-läget i Sverige vad gäller brottsbekämpning kan tillskrivas en samling saktfärdiga oduglingars envisa tillämpning av den extremt sjuka, inhumana och ineffektiva extrem-vänsterideologin …

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tyvärr måste jag dra upp några saker som hör till den här diskussionen. Mina vänner har kontaktat polisen i många fall.Det är alltid samma sak,vi har inte resurser,det har inte hänt något allvarligt,svårt att bevisa och brottslingarna blir inte ens efterlysta.Vad skall vi göra när inte ens polisen gör sitt jobb.Samtidigt pratar jag med mina vänner och bekanta ber dom om mera fakta så att man skulle följa upp visa fall,så vågar dom inte ,dom är livrädda.Tänk på det när du vill starta någon verksamhet polisen kan inte skydda dig.Ha det så gott er tillgivne Adolf

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Hur många småföretagare utsätts för den typen av brått.Stora delar av mitt liv har jag rest runt i Sverige och sålt olika produkter.Vid kontakt med gamla kunder och vänner kommer den här beskyddar verksamhet upp.Det är tydligen problem i hela Sverige från norr till söder.Det är bränder,stölder,skadegörelser,trakasserade anställda, listan är lång.Det är ingen pratar om det,byfånen fattar nog inte för att jag lyssnade riksdagens utfrågning igår .Att han inte skäms eller är han totalt korkad och märker ingenting.Han snackar om polisen har fått mera resurser,insatser i skolan integration bla bla bla käbbel värdegrund,allas lika värde.När får Sverige en regering som värd sitt namn eller vi gamla trygghet som man kan begära när man 70 år och lite krasslig.Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: