13 thoughts on “Fler för Europa att försörja

  1. https://twitter.com/HenrikSundstrom/status/918526120877871104

    Problem i skolan beror på ensamkommande till största delen. De kostar oss enorma insatser och ger mycket låg utdelning. Till detta kommer det våldskapital de uppvisat.

    De kan inte med utgångspunkt från uppvisade prestationer (eller brist på) skapa någon som helst motivation till varför ytterligare skattemedel skulle investeras i dem. Deras dränering av samhällets medel borde i stället så långt möjligt återkrävas då det står bortom alla tvivel att deras omfattande ålderslögner är ett enormt bedrägeri som fått stora ekonomiska följder för vårt land. Vilket i förlängningen hårt drabbar andra grupper. Till detta kommer alla övriga samhällsinsatser vilka är en följd av deras oförmåga att tillägna sig landets lagstiftning och respektera den. Mycket rättighetskrav och svaga skyldighetsinitiativ från deras sida.

    Naturligtvis gäller det inte alla individer i gruppen. Men tillräckligt många för att det är strukturellt. I synnerhet den afghanska gruppen.

    • Nån utav er som håller på med era ”socioekonomiska orsaker” får gärna förklara för en obildad som mig varför fattiga svenskar aldrig har kastat sten på ambulans och brandkår!

  2. EU är lika handlingsförlamad som våran byfåne till statsminister. Hundar blir beskjutna, 4 skjutna i Trelleborg, 1 i Jakobsberg .Men enligt byfånen Sverige har aldrig vart tryggare.EU haft 2 år på sig att göra något åt invandringen. POLEN Slovakien Tjeckien Ungern,har stoppat inflödet men Bryssel gör ingenting .Mvh Adolf

Kommentera