Flyg till helvetet fredagen den 13:e


GOTT OCH BLANDAT. Det finns en motorväg till helvetet. Det finns också flyg till HEL, flygnummer 666 faktiskt. Det berömda Finnair-flyget går från Köpenhamn (CPH) till Helsingfors (HEL) på regelbunden basis, och är mycket underhållande de flesta dagarna. Men fredagen den 13, kittlar det lite extra i magen. 

Dessutom är planet inne på sitt 13:e tjänsteår, enligt The Mirror, som brer på vidskepelsen i så tjocka lager att det är fantastiskt att Airbus A320-planet kom upp i luften. Trots allt så gick det bra och planet, landade efter flygningen utan problem och i tid.

Detta är inte första gången flyg 666 har varit i luften på fredagen den 13, och det kommer säkert inte vara det sista. Det hände senast i januari 2017, då den 13 inföll på en fredag, men det är extra speciellt när det är så nära Halloween. Planets besättning, har sett det hela som ett stort skämt. ”Det har varit ett skämt bland piloterna,” sa Juha-Pekka Keidasto, pilot till The Guardian 2013 . ”Jag är inte en vidskeplig man. Det är bara en slump för mig.”

Källa: The Daily Mail , Gizmodo


2 responses to “Flyg till helvetet fredagen den 13:e

 • matryx

  Inga problem så länge inte planet flyger under en stege eller att en svart katt korsar banan.

  Gilla

  • Mimi N.

   … eller någon som bär en tom hink. Se till, försäkra dig att respektive bär på en hink MED vatten i. Det kände ni inte till….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: