Trump vs Löfven, häpnadsväckande likheter


POLITIK. Alla i PK-etablissemanget skäller på Trump och tycker presidenten är en idiot och att hans politik är ännu värre. Statsminister Löfven får betydligt mindre kritik, man kan undra varför? Det kan i varje fall inte handla om sakpolitik utan beror troligen på fejkmedias rapportering. 


2 responses to “Trump vs Löfven, häpnadsväckande likheter

 • Argus

  Trump är svaret på människors leda på formgjutna politruker — inte en Clinton/Bush till. Löfven svaret är SAP:s brist på politiker — de hade inget annat val.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Om man ska tro på opinionsundersökningar så har enligt Novus senaste undersökning Löven störst förtroende av alla partiledare vilket inte säger så mycket när man vet vilka de andra partiledarna är men man får väl ändå gratulera svenska folket och Sverige !
  Hoppas att inte alltför för många svenskar gnäller efter valet 2018 när Sverige förmodligen genom fria val har en fortsatt vänsterregering med Löven som kapten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: