Om detta ska vi inte veta


Britterna har fått nog av jihadism och av folkvalda som inte värnar det brittiska folket. Länge leve britterna, länge leve alternativ media!

I måndags var det en stor demonstration i London mot islamism, terrorism och sharialag, ha ni hört nåt om det? Finns det några svenska journalister som haft intresse i att rapportera om måndagens demonstration i London?

I kommentarsfältet efter filmen andas optimism och kämpaglöd. God lyssning


13 responses to “Om detta ska vi inte veta

 • Tony

  Undrar om Melinskan på Aftonlögnen letade efter snorkråkor
  under debatten igår, hon tycks inte ha hört eller sett när Jimmie
  läste lusen av den bedrövliga statsministern. Svensk Media är
  under all kritik, dom försöker inte ens dölja sin partiskhet.

  Gilla

 • Stenbock

  Ursäkta Eva-Marie:
  Hittade ingen annan lämplig rubrik,för att lägga in denna dagens länk från Skånskan.
  Misstänker att de kemikalier som stals,inte kommer att användas för det som var tänkt.Befarar att sådana kan brukas,liksom vissa gödningar, för ”bombtillverkning” i egen islamsk produktion hemma i lägenheten.
  Ett sådant experiment skedde ju i Helsingborg i början av September, i ett hyreshus som sprängdes sönder.:
  http://www.skd.se/2017/10/12/tva-stolder-av-bekampningsmedel/

  Gilla

  • Eva-Marie

   Det är lugnt Stenbock, nu har jag läst artikeln och det är skrämmande läsning, dock en väldigt liten artikel, snudd på notis. Sen får vi tänka själv vad det handlar om och vad vi står inför inom kanske snar framtid

   Gilla

  • Lena

   Stenbock
   Tror inte att det lämpar sig som sprängmedel, ( gödningsmedel innehåller syre som behövs för att spränga), vad jag förstår så är det bekämpningsmedel som stulits, det är kolossalt dyrt och kan säkert säljas vidare både i sverige och på andra sidan östersjön med en stor förtjänst.
   Såvida det inte är tänkt att användas till att förgifta något !

   Gilla

   • Stenbock

    Lena:
    Måste erkänna att jag aldrig var ett snille i Kemi…(min styrka låg på helt andra plan) I Kemi var jag nästan på samma nivå som landsfadern Svittsaren.Som när t.ex. denne kungjorde,att järnet nu var uppfunnit,för bara några dagar sedan !! Detta visste t.o.m. jag om,redan på 50-talet 🙂

    Gilla

   • Lena

    Stenbock
    Då kan vi ta varandra i hand, i kemisalen så stoppade min kompis en glasstav i munnen som hon rört silvernitrar med, hon trodde att det var pennan, det gick lyckligt den gången.
    På grund av gamla spruckna gasslangar till brännarna så höll jag på att elda upp kemisalen, gick lyckligt även den gången.

    Vi har nog lite till mans en god portion tur utom när det kommer till våra politiker, där behövs det en ofantlig mängd med tur om landet skall överleva !

    Gilla

 • Lena

  O T
  Jag orkar inte längre med att se och höra hur vi svenskar blir förnedrade inte bara av invällarna utan dessutom av svenska förrädare.
  http://www.friatider.se/svensk-asylaktivist-hyllar-m-nggifte-sen-f-rklarar-muslimska-kvinnan-att-hon-r-en-slav-t-sin-man
  De flinar oss rakt i ansiktet !

  Gilla

 • assad

  Tre saker som gör mig glad eftersom det inte kan bli dummare är Löfven, Schyffert och svenska journalister.

  Konsekvenserna av dessa aktörer gör mig däremot inte glad.
  Hur något så dumt och fånigt kan existera är en gåta.

  Surrealism när den är som bäst!

  Det var länge sedan jag såg eller hörde något om fånen Schyffert.
  Håller han låg profil och ångar sina synder eller är det generella bortfallet av hjärnceller så långt framskridet att han inte klarar av att producera mera nonsens ur sin mun?

  Vet Pettersson något om ”hans” tillstånd?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Naturligtvis inte men vid tvärtom hade det i svenska vänstervridma PK-massmedia tjatats från morgon till kväll och skrivits spaltmeter i pressen !
  Förstår inte varför det numera vurmas och fjäskas så för muslimer har de någon tabbe på oss i västvärlden eller är vi rädda efter terrordåd som utförts i islams namn, förr i tiden när Sverige var icke kulturellt visste man knappt vad islam och muslimer var för något det var nästan något exotiskt långt bort men idag bor man granne med dem i ett för vissa svenskar heligt mångkulturellt Sverige.

  Gilla

 • Ole

  Vad gör vi…äter snorkråkor och skäller på sd

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: