SVT:s springpojkar i #jagärhär


Den slutna gruppen #jagärhär har gjort sig kända för att bl.a. bedriva kampanjer i syfte att stänga ned Facebook-sidor vars innehåll man inte sympatiserar med.

Att den slutna gruppen är asylaktivister på vänsterkanten har knappast undgått någon.

Nyheter Idag berättar att gruppen administreras av en f.d. medarbetare på SVT och hennes man som fortfarande är anställd av vårt public service-företag. Gruppen har också fått pris av den socialdemokratiska minnesfonden Anna Lindh.

Flera Facebook-sidor har man lyckats stänga, fler lär vara på väg och en av de som drabbats av den vänstersocialistiska intressegruppen är Joakim Lamotte.

Ni märker att dessa vänstersocialister ger sitt stöd till en afghansk sexualförbrytare och kallar hans minderåriga offer för lögnare. Ni har sett det förut. Kommunister och andra vänstersocialister ger alltid sitt odelade stöd till personer med invandrarbakgrund, hur vidriga brott de än begår och fallet ovan får nog räknas in till dessa.

Granskning Sveriges Facebook-sida tillhör de som stängdes efter en koordinerad kampanj från #jagärhär. En ny har sett dagens ljus och när Granskning Sverige ringer upp ansvariga låter det så här och jag förstår att Johan Andersson får ett skrattanfall i slutet.


7 responses to “SVT:s springpojkar i #jagärhär

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: