SVT:s springpojkar i #jagärhär

Den slutna gruppen #jagärhär har gjort sig kända för att bl.a. bedriva kampanjer i syfte att stänga ned Facebook-sidor vars innehåll man inte sympatiserar med.

Att den slutna gruppen är asylaktivister på vänsterkanten har knappast undgått någon.

Nyheter Idag berättar att gruppen administreras av en f.d. medarbetare på SVT och hennes man som fortfarande är anställd av vårt public service-företag. Gruppen har också fått pris av den socialdemokratiska minnesfonden Anna Lindh.

Flera Facebook-sidor har man lyckats stänga, fler lär vara på väg och en av de som drabbats av den vänstersocialistiska intressegruppen är Joakim Lamotte.

Ni märker att dessa vänstersocialister ger sitt stöd till en afghansk sexualförbrytare och kallar hans minderåriga offer för lögnare. Ni har sett det förut. Kommunister och andra vänstersocialister ger alltid sitt odelade stöd till personer med invandrarbakgrund, hur vidriga brott de än begår och fallet ovan får nog räknas in till dessa.

Granskning Sveriges Facebook-sida tillhör de som stängdes efter en koordinerad kampanj från #jagärhär. En ny har sett dagens ljus och när Granskning Sverige ringer upp ansvariga låter det så här och jag förstår att Johan Andersson får ett skrattanfall i slutet.

7 thoughts on “SVT:s springpojkar i #jagärhär

  1. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Har kvinnorna inom vänstern totalt tappat greppet? De accepterar allt från barnfruar och polygami till våldtäkt. Snart välkomnar de väl incest och pedofili igen som flumvänstern gjorde på 70-talet.

  2. FI och den så kallade feminiztregeringen gör precis tvärtemot, vad alla idioter som tror och röstar på dessa skithögar. Sjukare samhälle än dagens Sverige har ingen motsvarighet i världen…

Kommentera