Stäng

Invandrare sparkade kvinna medvetslös – ej grov misshandel och ingen utvisning

INVANDRARVÅLD. En 27-årig man döms till ett års fängelse för att den 25 augusti i Höör, ha sparkat en kvinna medvetslös sedan hon protesterat mot han tagit hennes cykel, rapporterar Skånska Dagbladet.

Ett vittne berättar: – Han sparkade till kvinnan och av sparken ramlade hon in i en vägg. Sparken måste ha träffat i magen. Efter att kvinnan rest sig upp sparkade han henne så att hon föll handlöst till marken och låg kvar där avsvimmad med magen mot asfalten. Mannen stämplade därefter kvinnan i huvudet med ena foten.

Vittnet berättat att det tog 3-4 minuter att få liv i kvinnan igen. Ytterligare två personer såg misshandeln från sina lägenhetsfönster.

Överfallet har fått följder för henne och i dag snurrar det i huvudet när hon pratar och rör sig mycket. Hon fick en fraktur i ansiktet men skadorna var aldrig livshotande.
– Han slutade när han trodde jag var döende, har kvinnan sagt i förhör.

27-åringen, som inte är svensk medborgare nekar till misshandeln och påstår att han lånat ut pengar till kvinnan för att hon skulle köpa en cykel – något kvinnan helt tillbakavisar. Det var denna cykel han den aktuella dagen bar iväg med.

Lunds tingsrätt litar på kvinnans och de tre vittnenas samstämmiga berättelser. 

– Pettersson noterar att Lunds Tingsrätt inte dömer ”motborgaren” för grov misshandel utan klassar den som misshandel av normalgraden, dock en ”mycket allvarlig” sådan. Det blir heller ingen utvisning…

Straffskalan för grov misshandel är minst 1 år och högst 6 års fängelse och min personliga uppfattning är att utvisning ska vara obligatorisk.

Om den skånska idyllen Höör på bloggen…är du nöjd Stefan?

11 reaktioner på “Invandrare sparkade kvinna medvetslös – ej grov misshandel och ingen utvisning

 1. ”Lunds tingsrätt anser inte att den är tillräckligt rå och hänsynslös för det utan klassar den som misshandel av normalgraden”

  Så Lunds tingsrätt anser att det är helt normalt att sparka folk i huvudet och magen tills dom blir medvetslösa?

  Jisses…

 2. Vi har under en längre period tvingats vänja oss vid att registrera olika förbrytelser av sådan vidrig karaktär att de vid en första genomläsning framstår i det närmaste osannolika, då det krävs en viss tankeprocedur för att göra sig en föreställning om de bestialiska attacker Sverige nu tvingas erfara, och vilka hittills varit främmande för vår utvecklade civilisation.

  Det absolut vidrigaste i sammanhanget är dock det faktum som representerar det direkta incitamentet till den allt grövre brottsligheten – nämligen det abdikerade rättssystemet och dess korrupta globalistlakejer som valt bort proportionerliga påföljder till kriminalimportens och den lukrativa värdegrundspolicyns ohejdade fromma.
  Andreas.

  1. Tack, Andreas, för en behövlig kommentar till detta elände!
   Det finns en psykologisk åkomma som kallas ”inlärd hjälplöshet” vilket indoktrinerar individen till att acceptera att han/hon är hjälplös, någonting som vi kan se förekommer dagligen i olika delar av Sverige där medborgare utsätts för grovt våld och ingen bryr sig om offret utan ger istället till förövaren. Detta trots polisanmälan och rättsproces
   Gudskelov så vi dock ett växande antal medvetna som snart kommer att säga ifrån när det gäller detta barbariska beteende!

   1. Dina klara tankegångar löper parallellt med de förnämliga essäerna av den oöverträffade Keyser S. jag just nu har förmånen att studera.
    Den strategiskt omvårdande staten har fördärvat det svenska släktet och effektivt bestulit det på intellektuell integritet och vuxen värdighet.
    Vi låter oss passiviseras och inbilla oss att den intensiva införseln av inkompetens och illvilja som jämnat marken för ren och skär brutalitet utgör en naturlig del av vårt samhälle.
    Varmt tack, broder Lundberg!
    Andreas 🙂

 3. 27-åring ??? Jag som trodde att de aldrig blev mer än 17. Vad är det för fel på 87% av oss svenskar ? Vill vi bli bedragna ? Vill vi krypa inför dumheten ? Vill vi skänka bort fäderneslandet ? Vill vi agera ¨nyttiga idioter¨ ? Myndigheter som sviker sin egen befolkning , till förmån för hjärndöda parasiter. Sådana myndigheter måste bekämpas NU ! Dags att agera mot 5:e-kolonnarna´s medlöpare. Generalstrejk ? Hur brukar fransoserna göra når de är riktigt förbannade ?

 4. Har invandraren gjort en avbetalning? Det betalar sig längre fram, säger regeringen. Hur många skall bli utsatta för mordförsök och rån medan regeringen väntar på betalningen?
  Nej, det kan inte vara ”normal” misshandel att sparka någon medvetslös.
  Det är mordförsök. Sedan stjäl han cykeln. De sinnesrubbade riksförrädarna sitter utspridda på alla möjliga instanser i Sverige och förstår inte Sveriges eget bästa. Det känns farligt lång tid till nästa val.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: