Sverige-finansierad tidning hyllar terrorist och förnekar Israel


TERRORISM. I juli mördades tre personer från en judisk familj på Västbanken av en palestinsk Hamas-terrorist. Terroristen, Omar al-Abed hyllas nu som hjälte av den palestinska tidningen Al-Hal.

Tidningen Al-Hal ges ut en gång per månad av Media Development Center på Birzeit-universitetet och finansieras av svenskt bistånd.

Reportaget var hårt vinklat och enligt tidningen utförde den palestinska terroristen attacken mot familjen på grund av israeliska överträdelser mot Al-Aqsamoskén i Jerusalem. Överträdelserna är de säkerhetsåtgärder som Israel genomfört utanför moskéområdet, bland annat tillfälliga åtgärder såsom säkerhetsportar med metalldetektorer efter att en terrorattack utförts i området.

Det är också värt att notera att Sverige-finansierade Al-Hal inte erkänner staten Israel och hävdar att hela staten är olaglig ockupation.


4 responses to “Sverige-finansierad tidning hyllar terrorist och förnekar Israel

 • PeterM

  Tänk om man fick bli diktator här i detta dårhus…
  Jag hade kunnat sänka skatterna med 50% lätt och ändå hade sjukvården fungerat, barnen hade lärt sig vettiga saker i skolan som de haft nytta av, pensionärerna hade fått en rejäl pension, minimalt med brott. Men jag hade slängt ut en massa främmande parasiter och en hel den svenska medlöpare men jag tror att 87% av befolkningen hade uppskattat Sverige på ett nytt sätt efter någon tid.

  Gilla

 • gamgubben

  Wallström var väl en av Palmes flickor och hon är inte ett dugg bättre än Mona eller Ylva. Göran P. torde placera henne i facket ”hellre tala, än tänka.

  Gilla

 • Stenbock

  Wallström är en god representant och ansiktet utåt,för Absurdistans styrande elit…Ligger IQ-mässigt på samma nivå som bidragstagarna bland arabterroristerna.
  Vore landet inte sedan årtionden idiotförklarat,skulle vi fått lida enormt uppseende. Nu tror jag att andra länder hyser medlidande med oss, som tillhör den normala delen av folket ! 😦

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Jag skäms for henne eller ska man tycka synd om henne, det finns ju Universitet som hon kan ta en kurs, det hjalper val inte socialdemokraterna kan ju allt och vi andra har fel, hon kanske skulle bo i Palestina en stund?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: