Läraren blev misshandlad av elev – fick missfall


INVANDRARVÅLD.  Utslagna tänder, bortslitet hår och sparkar som leder till missfall. Nu kommer rapporter om att våldet i skolan har ökat med en fjärdedel hittills i år i jämförelse med samma period förra året och oftast handlar det om våld mot lärare.

-Pettersson noterar att den verkliga orsaken inte nämns och då blir det inga åtgärder, mer än möjlighet en manifestation mot rasism, en utredning och en likabehandlingsplan…

Stäng gränsen, utvisa och ställ krav…

Sverige är bara dimensionerat för svenska kriminella.


36 responses to “Läraren blev misshandlad av elev – fick missfall

 • Kurt

  Va är alla Svenska hjältar som ha stake nog att sätta dessa app människor på plats? Jag drog mig inte för att köra med min permobil på en Zigenares ”bord”som han satt bakom utanför Lidel’s utgång i Nyköping och tvingade folk att köra slalom runt honom med fullastade inköpsvagnar. Jag körde rakt på hans bord så att muggen med mynten flög iväg med mynten spridande över hela parkering, han hoppade upp som en stucken gris men vågade inte göra något.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Omfattas även denna accelererande galenskap av radikalfeministernas och proglobalisternas logik- och ansvarsbefriade försvarstal, där samtliga brott som begås av den importerade dysfunktionaliteten automatiskt relativiseras och inlemmas i den moraliskt nedbrytande och allmänfarliga normaliseringsprocess vi nu erfar?

  De subversiva och Sorosfinansierade krafter vars språkrör via en värdegrundsbaserad och floskelbemängd rotvälska söker modifiera vårt rättsmedvetande och reducera vårt självförsvar, skyr inga medel då det handlar om psykopolitiska och demoraliserande manipulationer.
  Inte ens då det handlar om ond bråd död.
  Andreas.

  Gilla

 • Mm

  Är lärare idioter, så då kan de ha det. De har ju röstat fram 7 klövern och de vill ju alla väl, så stanna på jobbet och bli misshandel. Det följer med jobbet nu för tiden. Nu kanske ni fattar varför vi andra blir kallade fascister, rasister, nazister, muslimofober mm mm
  Vi accepterar nämligen inte att kvinnor, flickor blir våldtagna, sextrakasserade och att våra pojkar blir rånade. Det ingår inte i vårt sätt att umgås med andra människor. Men ni har ju varit med om att släppa in skiten så gilla läget. Eller rösta SD för att vi som gillar det gamla Sverige med ordning och reda, där man inte mörkade vad invällare ställde till med.

  Gilla

  • gamgubben

   De tre första meningarna avslöjar dig fullständigt, att gissa och vräka ur sig otidigheter är lägre än lågt.

   Gilla

 • William

  Har den där kvinnan som var lärare varit min vän fru etc så har jag gått till skolan och dom har fått en sån djävla omgång stryk så dom har krypit hem.jag är ca 40 år.

  Gilla

 • Lena

  En direkt och smärtsam sanning är när du som svensk vill ha ditt barn in på en BRA skola på andra platser i världen (civiliserade) så är den skolan INTE intresserad …….ditt barn har gått i den svenska skolan……..tack och ADJÖ !

  Gilla

 • Tony

  När ska polletten ramla ner för alla babblande politiker att
  det är att ställa krav på dom som kommer hit, och tydliga
  sådana så att dom fattar. Det ska inte vara så att det är
  bara att komma till detta landet och bära sig illa åt utan
  påföljd. Om man upprepade gånger bryter mot lagar och
  regler ska det i slutändan vara kopplat till utvisning ur landet.
  Men dom har ju detta med sig i bagaget när dom kommer hit
  att i Sverige får jag inget straff hur illa jag än sköter mig, och
  det är precis detta dom demonstrerar. Idag spelar
  det nästan ingen roll hur grova brott dom utför, straffen består
  av i stort sätt inget, och utvisning sker inte ens för mord, och
  det visar på att merparten av alla brott sker av invandrade
  så kallade flyktingar, vilket är just vad dom inte är, dom har
  kommit hit för att dra sig fram utan att behöva jobba.
  Om detta är ett helvete idag, hur ska det inte bli när detta får
  ske utan några större åtgärder för brottslingarna efter flera
  år?? Man ska även skicka ut dessa signaler i Världen att
  bidragen i framtiden inte kommer att vara lika generösa
  som dom varit. Men idag gör Sverige tvärtom man skryter
  om hur väl vårt välstånd är utbyggt och att man kan få bidrag
  för i stort sett allting, givetvis drar detta till sig individer som
  aldrig borde satt sin fot här!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Dagens struntpratande fega politiker vågar inte ställa krav de som kommer hit vet att de har hamnat rättigheternas land nr 1 och kan strunta i att vad som gäller i Sverige utan några repressalier och dessutom är det ju kränkande att ställa krav i dagens Sverige !

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Tyvärr så slutar detta som brukligt numera med att det var lärarens eget fel, den stackars missförstådda eleven blev naturligtvis provocerad av läraren och var tvungen att försvara sig ! Garanterat får eleven också 100% stöd hemifrån, av skolpsykologer, massmedia och från den övriga totalt morallösa flummiga svenska extremvänstern.

  Gilla

 • Mia J

  En ut tjatad ramsa av rödgrönrosa våldtäktsförsvararna:
  Den som flyr har inget val
  Ingen mänska är illegal
  För de som vandrat igenom hela Europa för att komma till svenska Klondyke dock:
  Den som flyr har FLERA val
  VARENDA EN är illegal

  Gilla

 • Ståfräs

  Tror tyvärr att fröken röstat för att få på käften, så vad är problemet??

  Gilla

 • Torleif

  Lärare är Sveriges töntar nummer 1.

  Gilla

 • Joy

  Ett missfall är extremt allvarligt! Jag vet att ett foster inte räknas som barn förrän efter en viss graviditetsvecka, men det är grov misshandel enligt lag, vad jag känner till. Känner mig förtvivlad, t o m ofödda barn offras i Sverige på godhetens altare. Den humanitära stormakten levererar. Inte!

  Gilla

 • Blåsfirren

  Har man förespråkat hög invandring och är en av 87 orna, håll tillgodo 😀

  Gilla

 • Jenny

  Allvarligt talat, jag tycker att de som har förespråkat hög invandring ska ut och jobba som lärare t.ex. Anders Borg, Reinfeldt, Alexandra Pascalidou, Malena Ernman och flera andra. Det är lätt att säga att man vill ha hög invandring och framstå som god när det andra som ska ta hand om alla som kommer.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Ja, det börjar bli dags för alla som har tvingat oss att köpa det nya mångkulturella Sverigeistan att börja ta fatt i problemen och röja upp!

   En som kallar mig rasist behöver numera vakter på sitt jobb för en och en halv miljon om året och har begränsade öppettider!

   Det retar mig enormt! Det borde bara vara för denne att lösa problemet som hon har skapat eller betala ur egen ficka!

   Gilla

  • fornuftist

   Kommer det att hjälpa tro?
   Den absoluta majoriteten av de som faktiskt är lärare är ju fortsatt väldigt mycket för fortsatt fri invandring. Så verkligheten biter ju inte på dem.

   Gilla

   • Jenny

    Är lärare för hög invandring? Många lärare har ju slutat på grund av att de är för tungt? De lärare som har stannat kvar i yrket i utsatta områden har smörat in sig hos rektorn så att de får de bästa klasserna, man ger det som är tungt till de som kommer nya. I skolorna i utsatta områden finns en del stammisar som arbetar med de klasser dom fungerar, sen kommer det hela tiden nya lärare som får ta det som är tungt.

    Gilla

 • Jenny

  Problemet är att de som bestämmer i Sverige – politikerna, journalister och en del kändisar bor i svenska områden och jobbar inte själva som lärare, socialsekreterare eller poliser. Antingen känner de inte till hur svåra problemen är eller så upplever de att det är inte deras problem – det drabbar inte dem. I många år har många lärare, socialsekreterare och poliser blivit utbrända och en del till och med sjukpensionärer. Det enda som har hänt är att man ska få ner sjuktalet genom att göra det svårt att bli sjukskriven.

  Gilla

  • maar

   Varför talas det aldrig om att också föräldrar till dessa lymlar har ansvar – föräldrarnas uppgift är först och främst att uppfostra sina barn. Det är väldigt bekvämt att skylla på samhället. Naturligtvis har invandringen stor del i denna situation, eftersom t.ex. MENA-pojkar är små prinsar som inte får tillrättavisas, inte ens av mamman i familjen, papporna sitter på cafeer och diskuterar olika bidrag och bedrägerier, viz. Rinkeby, Husby, Tensta, Fittja.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Deras föräldrar är ju också stackars offer, de kommer ju på något sätt alltid till Sverige med fruktansvärda upplevelser i ryggsäcken bara fråga Löven, J.Sjöstedt, J. Björklund, Fridolin, A.Lööv eller någon annan inom 7 klövern och det övriga totalt verklighetsfrämmande etablissemanget så är det tårdrypande svaret givet.

    Gilla

 • Sara från Skåne

  Och ändå har en STOR MAJORITET av dessa lärare röstat på partier som aktivt förespråkat en invandring av dessa våldskulturer, dessa människor som inte accepterar kvinnliga lärare och tillrättavisningar av svenskar.

  ”vad var det vi sa”….. lär inte vinna några sympatier.
  Det är Stockholmssyndromet som gäller.

  Stockholmssyndromet eller Norrmalmstorgssyndromet, är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna fångar mot sin vilja utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna och tar parti för förövaren mot polisen. Detta kan vara ett uttryck för identifikation med förövaren.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholmssyndromet

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag har frågat det förut,vad är det som händer i vårt Fosterland? VÅLD och våld överallt .Vad beror det På? Invandringen? Men det ingen som börjar ta upp det,varför ?Om man inte erkänner orsaken till problemet så kan man inte lösa den heller.Enkelt,oftast livet består av enkla sanningar.Det hjälper inte att förtiga problemet utan man måste lösa det.Mvh Adolf

  Gilla

  • age

   Men Adolf!
   Jag kommenterar det i nästan alla mina kommentarer.
   //age

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Varför tas inte frågan upp ?
   Därför att 7 klövern sågar naturligtvis inte av den gren de själva sitter på, de helt är ansvariga för den totalt vansinniga och ansvarslösa massinvandring som bedrivits de senaste 35 åren i Sverige och som idag håller på att kantra och kommer att sjunka om inget radikalt snart sker vilket inte är troligt med dagens ynlkliga, fega och bara maktgalna politiker.

   Gilla

 • Fiona1177

  Finns det inte längre några myndigheter kvar som har lite djäv–r anamma i sig? Bara bla bla bla, utanförskap, utredas etc.? Jag är trött på att som svensk bli föraktad av importerat våldskapital.

  Gilla

 • Greta

  ”Om någon tillfogar sin nästa kroppsskada, ska man göra mot honom som han själv har gjort: bruten lem för bruten lem, öga för öga, tand för tand. Samma skada som han har vållat en annan, ska han själv tillfogas.”
  (3 Mos. 24:20)

  Så vad sa Jesus?
  ”Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna. Jag har inte kommit för att upphäva utan för att fullborda. Amen säger jag er: Innan himmel och jord förgår, skall inte en enda bokstav, inte en prick i lagen förgå, förrän allt har skett.”
  (Matt. 5:17-18)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: