”Krav på tysta bibliotek ofta främlingsfientliga”

SOCIALDEMOKRATISK IDIOTI. Konservativa debattörers krav på tysta bibliotek är ofta kryddade med en god portion främlingsfientlighet eller en väl tilltagen dos klassförakt, skriver Roger Mogert, kultur- och stadsbyggnadsborgarråd (S) i Stockholm på SvD Debatt. 

-Pettersson väljer att citera min gamle far som seglat vidare till andra breddgrader för många år sedan ”mycket ska man höra innan öronen trillar av” var ett av hans uttryck.

”För mig var biblioteket vägen till litteraturen och kulturen” – eftersom alla förr i tiden respekterade att biblioteken skulle vara tysta, skriver Mogert.

Sedan slår det över, socialdemokraten Roger Mogert tycker att krav på tysta bibliotek är rasistiskt…

Herr Mogert var tidigare gift med socialdemokraten Veronica Palm och det är nästan så man längtar efter Palms bländande intellekt ”Krav på tysta bibliotek är främlingsfientlighet…” herrejävlar, alla krav på invandrare är tydligen rasism.

Varför respekterade alla att bibliotek skulle vara tysta förr men inte idag Mogert?

35 thoughts on “”Krav på tysta bibliotek ofta främlingsfientliga”

 1. Denne Mogert bekräftar att socialdemokrater är idioter. Men denne Mogert är dubbelidiot, först uttalandet om biblioteken och dessutom giftermålet. Snacka om ett stolpskott.

 2. Självmål av Mogert! Att visa hänsyn och respekt mot personal och besökare, är det för mycket begärt?

 3. Det är samma försvar av svenska ungdomar som konfirmeras idag i kyrkorna. De tjattar på mässorna, skriker, knuffas, lägger upp fötterna på bänkarna framför, de hasar ner mot golvet, byxorna hänger nere, de känner ingen högtidlighet, det är som vilket ställe som helst.

  Men personal i kyrkan tar dem i försvar, även de som arbetar som lärar i vanliga fall. De måste få vara som de är, är åsikten.

  Okej, men då vet vi det, det finns inget som ska vara lugnt, inte bibliotek för då är vi rasister, inte skolor heller eftersom de måste få vara som de är, kyrkan likaså. Vi får se fram mot ett aggressivt och våldsamt samhälle, för så är folk.

 4. Självklart, i dagens Sverige är ju snart allting rasism, främlingsfientligt och hets mot folkgrupp så varför skulle biblioteken tillhöra något undantag ?
  Numera känner man sig som en främling i sitt eget hemland som man hittills i 45 år arbetat och betalat skatt i.
  Varför ?

 5. Jag undrar förstås hur mycket man kan ändra/slopa och motivera detta med att det är ”rasism”?

  Nej, högerregeln ska slopas, den är rasistisk.
  Nej, tandläkarkön ska slopas, den är rasistisk.
  Nej, det är inte längre förbud mot att bära kniv. ska slopas, det är rasistist.
  Nej, klart att eleverna måste surfa i sina mobiler på lektionerna, det är ju annars rasistiskt.

  Vart är landet på väg???

 6. De mindre tursamma av vårt folk vid utdelning av begåvning har visserligen förstått fördelarna av vår koncensuskultur men saknar förståelse för nackdelarna. Konsensuskulturen per se saknar verktyg att hantera primitivare kulturer som ser viljan och förmågan att kompromissa som svaghet. Det går helt enkelt inte att göra civilicerad människor av vildar genom att backa hela tiden och samtidigt tro att dessa kommer att bli civilicerade under resans gång.

  Primitiva kulturer såsom klan- och stamkulturer måste istället mötas med en fast hand. Det är naivt att tro att människor förändras radikalt genom att beträda svensk mark. Tvärtom visar tillgänglig forskning att invandrande generation anpassar sig så mycket som krävs, andra generationens invandrare tenderar att bli mer radikala, tredje generation blir något bättre än första och det är först fjärde generationens invandrare som kan integreras fullt ut. Jag talar naturligtvis om väsensskilda kulturer, inom-europeiska invandrare brukar vara integrerade i första generation och assimilerade i andra, det vill säga att det är bara efternamnet som kan skilja mot oss som varit här sedan hedenhös.

  Det är signalpolitik som behövs och inget annat.

 7. Fattar inte att den mkt gode Roger stå ut tillsammans med sina muslimer i hatlandet Sverige. Åk hem till Saudi o njut av Sharia dygnet runt.

 8. Socialdemokraten Roger Mogert och PK-klanen han tillhör inser tydligen inte själva att de är nyttiga idioter för de växande islamistiska krafterna vilka har som mål med sitt störande uppförande på biblioteken att öka analfabetismen och okunskapen i samhället och därmed tillskansa sig diktatorisk makt.

  Se på våldet som pågår i allt flera afrikanska länder där utbildning, utveckling och frigörelse saboteras – framförallt för flickor och kvinnor.

  Det är ffa den våldsbejakande islamistiska organisationen ”Boko Haram” (fritt översatt ”Bok-förbud”) som härjar för fullt och vill stoppa kunskaper och influenser från de öppna västerländska demokratierna huvudsakligen i Väst-Europa, Nord- och Sydamerika.

  Läs gärna på länken nedan mer om ”Boko Haram” och dess brutala och människofientliga framfart med kopplingar till de våldsbejakande odemokratiska islamistiska organisationerna ISIS, Al Qaida m fl.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Boko_Haram

  • Förr fanns adel, borgare präster och bönder !
   2017 finns inte titlarna adel och borgare kvar istället hittar man dem numera inom 7 klövern, näringslivet, s.k kändisskapet, journalistkåren och det övriga hycklande PK-etablissemanget som inte lever som de lär.

 9. Stollar finns det gott om……. i det socialdemokratiska partiet.

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

 10. Mogert påstår att han läst på bibliotek. Nu undrar jag till vilken nytta, han ha ju inte lärt sig något.

 11. Allt för att någon gång stå i rampljuset, Kackerlackor och idioter (Stolpskott) ha ett gemensamt de överleva allt

 12. Självfallet väljer den moraliskt defekta kamarillan att angripa den kunskaps-och bildningsförmedlande bibliotekssfären med dess klassiska estetik och klientel, ty det är oss bekant att begrepp som lärdom och viljan att förskaffa sig förkovran, är obsoleta uppfattningar, vilka går stick i stäv med den av globalistfanatikerna introducerade nya världsordning som skall deformera det uppväxande släktets hjärnor till en intelligensnivå runt 50.

  Disciplin, hänsyn till fastslaget regelverk och socialt samspel är tydligen föråldrade premisser för fortsatta studier och förvärvsutsikter i ett lekstugeland där ta mig fan allt går an – där vanart belönas och där klarsyn, studiehåg och begåvning bestraffas.

  Då kan nämligen det fascistiska etablissemanget och deras taltrattar känna sig tillfreds och se framtiden an med tillförsikt.
  Att det är den massimporterade dysfunktionaliteten som åsamkar denna allomfattande kvalitetsförsämring definieras som tabu att föra på tal.
  Fy dong, mina bålda kamrater, hur långt ned i den feministiska dyn har vi icke sjunkit?
  Andreas.

 13. Alla krav på lag och ordning är ju förstås främlingsfientliga i en laglös socialdemokrats sinne annars vore man tvungen att skicka hem de som främmst ägnar sig åt laglöshet, eller hur! 😉

 14. Absolut. Åt vilket håll, Roger? Biblioteken är väl som vilken värmestuga/fritidsgård/tom lokal, vilken som helst? Moderaterna öppnade ju för avgift för vuxna 2007, det kanske vore något för er ? Äckliga människor…

 15. Det är socialisten som är rasisten här i och med att han verkar tro att migranter är för dumma att förstå att man ska vara tyst i biblioteket.

 16. Personalen …..bara …älskar ……..skitstövlarna så ………..vi vanliga besöker inte ”kloakerna” längre !

 17. Mogert är uppenbarligen rasist. Han tycks mena att svenskar klarar att vara tysta på bibliotek men att främlingar inte gör det (han påstår ju att ”debattörerna” är fientliga mot just främlingar). Och att påstå att främmande folk inte har samma själsförmögenheter som ens eget är själva definitionen av rasism.

  • Precis, de är helt enkelt oförmögna att inte skrika. Vilka då? Alla invandrare? Nä, yngre från Chile. Nä, äldre från Mongoliet. Nä, unga och gamla från Somalia. Nä, Eritreaner i allmänhet. Nä, politiker utan självbehärskning? Ok, vilka regler gäller i ett bibliotek? Är det för svårt, bör vi stänga biblioteken helt? Är det för tuffa krav? Snälla teddybjörn, Roger, upplys oss, pretty please, with sugar on the top!

 18. Vi måste både förstå och acceptera det som 87% av våra röstberättigade har förordat.

  Naturligtvis kan en analfabet, en individ direkt från djungeln eller hyddan, inte fatta att man ska ta hänsyn till andra människor.

  Dessutom är väl våra importerade islamsoldater hjärntvättade att inte acceptera annat än koranens lagar.

  Finns bara en lösning:
  Angrip inte konsekvensen!
  Angrip orsaken! (Inflödet av individer som inte passar i vår civilisation)

  Analfabeter behöver inga bibliotek.
  Analfabeter förstår inte vad bibliotek är.
  Analfabeter kan inte läsa svensk lag.

 19. Det är säkert därför Roger Mogert är så korkad. Han har aldrig läst en bok i lugn och ro, denna skithög till politiker

Kommentera